Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bugün menümü yazmayacağım çünkü bugün benim aşkımla evlilik yıldönümümüz ve ben neler olacağını kestiremiyorum :))))

evlilik yıldönumunuz kutlu olsun saglıkla huzurla hep el ele nice senelere

dunku menum
sahur:4 dilim kapruz bir armut

iftarda misafirlerim vardıı yine

1 hurma,1 kepçe corba,1 tane hasan pasa köftesi,yeşil salata,1 tane börek,1 tane kuru dolma,2 bardak ayran daha sonra cay ile yarım dilim tiramisu

Son düzenleme:
Oyy oyyy çok uykum var
öyle yoğun ki bugun burası çok yoruldum
eve gidip uzasam biraz ama evde hiç yemeğim yok azcık taze fasulyem var o kadar
yemek yapıcak malzemede yok
markete yada pazar var bugun oraya gitmem lazım

şimdiden kolay gelsin sana canım oruclu oruclu da insan pazarda markette gordugu seylerden casnı istiyor ya en azından kendim oyleyim bilinçsiz alısveriş yapıyorum ramazanda oğlun nasıl oldu bu arada

cnm bn zaten gıdıyodum bı arkadasla ama yan çizmeye basladı aslında yuruyus de denmez parka gdıyoduk orda aletlerı kullanıp spor yapıp eve gelıyoduk ama baya ıyı oluyodu bende evde bısıklete bınıyorum sımdı ama bırlıkte baslayalım tamam uzaktan uzaga yarısalım senle D mesela dun gece 2000 pedal cevırdım

şimdiden kolay gelsin sana canım oruclu oruclu da insan pazarda markette gordugu seylerden casnı istiyor ya en azından kendim oyleyim bilinçsiz alısveriş yapıyorum ramazanda Oğlun nasıl oldu bu arada

valla hiç hailm de yok bakalım
bir iki bişey alıp çıkıcam inş.
Yada eşime derim o marketten alır
çay hazırlasam da olur aslında eşim kızartma istiyo
bana reva mı bu şimdi ahh ahh

emir bugun iyi çok şükür saol cnm senin sıpan nasıl naptınız kreş işini

kızlar dun aksam yedıklerımı yazıcaktım fakat bır turlu sayfaya gırıs yapamadım sabahta yazmayı unuttum sımdı yazayım barı. dun aksam yedıklerım bır gun onceden dolapta ekşili sulu köfte vardı 1 tabak yedım 1 dılım k ekmegı karpuz ve 2 yemek kasıgı pırınc pılavı yedım.. ılerleyen saatlerde acıktıgımı fark ettım ve kendıme yarım elma yarım seftalı bıraz sıyah bıraz yesıl üzümden olusan bı tabak hazırladım ve yedım.. LEAH duy sesımı bak yedım cnm D meyve yerken sen gelıyosun artık aklıma.. gecede 30 dk bısıklete bındım tam 2000 pedal cevırdım canlarım...

bu sabahta 1 kase cıkolatalı K yedım. yarım yaglı süt ile. 2 kucuk dılım helva. 1 cay bardagı sekersız cay.. öglen bısey yemedım henuz sadece 1 avuc üzüm yedım..

benım sıpada iyi eşimi ikna edemedim malesef ilk basta bakarız falan demişti şimdi yazdıralımmı dedim kucuk kendini tam ifade edemez seneye gitsin birsey demem ama bu sene kalsın dedi bende tamam dedim bakalım kısmet bir sonrakı seneye kaldı

kızzzlaaar merhaba
fena mide bulantılarıyla uğraşıyorum.ama şimdiden +1 kilo gördüm baskülde yani hastenede 82 küsür çıktı kilom ama 83 yazdılar kartıma.umarım herkes iyidir.devamlı uyuyorum.doğru düzgün giremiyorum.yemek hiç yiyemiyorum sabah ve öglen zorla yemeye çalışıyorum ama zorlanıyorum çok...
Yenacım beni listeye 8 ay kadar bi süreliğine izinli yazarmısın?daha doğru olur böylesi sanırım.ama yinede sizlerden uzak kalmak istemiyorum.arada sohbete girerm.
Bu arada cuma günü keseyi görmeye gidicez.dualarınızı eksik etmeyin

canım sağol ,hemde nasıl etkileniyor psikolojim sabah 5 ten beri kavga dinliyorum bugün oruçlu olmasam gezmeğe giderdim...

ilbatum nice mutlu güzel yıllara....

hayırlısı olsun cnm erkekler bizden daha pimpirik oluyolar nedense

Ayy varya ben bunları okurken bile zayıfladım sanırım :) ne güzel cümleler yaa :) ben genelde her gün zaten off yine cok inceldim. yine şortum üstümden düşüyor yine ne cabuk doydum. offf bu salata bana cok ben bu kadar yiyememki vs. gibi cümleler kuruyorum zaten ama bilinçli degildi valla bunları okuyunca asıl buzdolabı yada görebildiğim her yere bunları yazıp asmaya karar verdim :) bana pek bi iyi geldi tavsiye ederim :) çok güzel bir paylaşım canım tşk ederim :)

hayırlısı olsun cnm erkekler bizden daha pimpirik oluyolar nedense

aynen oyle canım hele benım eşimi bir tanısan yok bir orneği daha dersin bebekken benı gunde hiç abartmaıyorum 15 20 sefer aradı bugun emdimi kac saat uyudu kakasını yapabildimi gazını cıkartınmı her aradıgında bu soruları sorardı şimdi cocuk buyudu hala daha ardıgında kahvaltısını yaptımı sabah ne yedi sut içtimi oğlen aradıgında uyumudu bugun kac saat uyudu birsey yedimi meyve yedimi biraz sokaga cıkar parkta oynasın ıstersen eger ben cıkardıgımı soylersen nasıl guzel oynadımı dustumu dikkat et dusmesin (bizimki cok fazla dusuyorda nedense) tamam diyorum no panik hersey kontrol altında merak etme olsun sen ondanda sakarsın aklım hepsizde kalıyor diyor ahh ahhh pek bir ikinci cocuk hevesim vardı malesef vazgectim artık

ah cnm benim allah yardımcın olsun
bendeniz 9 ay boyunca o bulantı ve kusmalarla ugraştım
sabah kalktım kustum sonra doğuma gittim
sen şimdi boşver +1i falan
bebişin sağ sağlim gelsin dünyaya da sonra düşünürsün
evet bizleri unutma cnm merak ederiz hem seni nasıl oldun naptın diye
öpüyorum dikkat et kendine de bebişine de

:)))))) harbi fena imiş senin ki cnm allah yardım etsin evet iyi düşün 2. Cocuk için :))

Son 20 dakika çok şükür bugünü de bitirdik
bugün cuma olsa ne gzl olurdu yaa neyse 2 gün kaldı diye avutayım Kendimi bari

sarıcivcivimden ses yok dün evinin önünden geçtim daireyi bilsem bi baskın yapıcaktım ama yırttı bu seferlik :)))

Son düzenleme:
Leah canım çok geçmiş olsun.
Mutlucum herşeyn hayırlısı canım inşallh herşey düzelir.
Saferan hayırlı olsun canım güle güle otur.
Derin böyle olunca çok zor oluyor benimde öyle bir komşum vadı.
Ben evime döndüm okudum ama cevap yazamadığım oldu kusura bakmayın
Bu arada sinir oldum 1 kilo almışım hemde yemedim ya harekette vardı bu rarda adetim ama 3.gün onun şişliğimi acaba?

Ortikim ve fadime, valla nerdeyse 3 haftadir 85'i kipirdatamadim... Simdi gercekten 70'lere merdiven dayadifimi hissediyorum artik!!!!!
Ne mutlu sana bu inadı kırdın ya gerisi gelir.

bu güzel günümde beni yalnız bırakmayan tüm dostlarıma sevgilerimle
6 yıl oldu canım
Canım nice uzun sağlıklı yıllar dilerim.

ben cuma eşimin memleketine gidiyorum o nedenle bayramdan sonra başlayacağım nasipse :) ama sen devam et bak bana karşı sorumlulukların var ha :)))

aboooooooo dünyayı yedim desene sen :) şaka şaka afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…