- 5 Aralık 2010
- 541
- 12
hayırlı olsun valla çok güzel yerlere çıkmış kardeşinin askerliği ben balıkesirliyim ama malesef ki orda yaşamıyorum güzzel memlekettir.insanları sıcaktır.hiç kaygılanmayın yani.balıkesir merkez mi?günayydınn
kızlar balıkesirde yasayan varmıııı
kardesimin yeri belli oldu acemi:balıkesir usta: izmir
Umut biz arkadas deilmisiz istek yolladim yanitlasana albume bakicam.
Kizlar biz bugun bulusuoz umutt ile... Catlayin
az önc şu gürkan kubilayı izliyordum ve adam listelerinde asla çikolataya yer vermediğini söyledi, insülin direncini artırıyo ve zayıflamayı zorlaştırıyormuş((
yapmamız gerekeni biliyoruz ama neden yapamıyoruz...
Bir keresinde ya okudum ya izledim tam bilemiyorum eğer 1 ay kadar süreyle çikolata yenmezse aranmıyormuş, ben bağımlıyım sanırım şu sigara içenler gibi bende bundan vazgeçemiyorum ,ama geçmem gerek bir an önce ,çünkü hiçbir şeyim olmuyor ve durum beni daha çok üzüyor, tercih yapmam gereken şey önce eski 38 beden kıyafetlerim olacak, hatta en sevdiğimi gözümün önüne koyup ona girmeye çalışacağım, tabi bunun için bebeğim 6 ayını dolduracak ilk 6 ay kesinlikle süt vereceğim bu 6 aylık süreçte 5-6 kilo bana yeter, sonra gelsin liste diyetler, yaza kadar bende o programa çıkanlar gibi olmak istiyorum, artık bıktım ya alışveriş bile yapamıyorum ,hiçbir şeyi yakıştıramıyorum, bir kadının en sevdiği şeyden yoksunum ,bunlar çikolatadan daha değerli geliyor artık, ha bu hiç yemeyeceğim demek değil canım ne zaman isterse ,hangisini isterse yiyeceğim kaçamak yapacağım, belki zamanla onu bile yapmam değil mi :)
kızlar herkese tesekkür ederim tam 47 ayda güldürdü yüzümü rabbim.
Kan testim pozitif
herkese çok teşekkür edrm umarım saglıklı bi gebelik olur.demekki neymiş kilo düşmanmış.hem niye 8 ay sonra geleyim ki ayrılmayı düşünmüyorum topikten tabi siz beni atmazsanız,bi sorum daha olacak.oruç tutmamalımıyım.diyetimi nasıl degistirmeliyim:))))
canım bu arada sana ve yavrularına geçmiş olsun
merhaba bayanlar bende yeniyim.93 kiloyum yıllardır uğraşmama rağmen bir türlü düzenli diyet yapamadım ama artık şart oldu.burda nasıl bir yöntem varsanırım yediklerimizi yazıyoruz tm okuyamadım açıkcası diğer sayfaları
bende aranıza katılıp motive olmak istiyorum:44:
biumut canım nerelerdesin muhtemelen havalardasınperşembeye kadar uyuyamazsın da
ne geldi aklıma 2 ay oldumu bilemiyorum evinize hırsız girmişti ve tedavi paranızı götürmüştü öle değil mi ? Allahın hikmetine bak o paraya ihtiyacınız kalmadan güzel haberi aldınız .. Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım
sevgili atkadaslar altinoluktan bir merhaba daha,
tatilim suruyor bura da annem ablam 2 oglu daloki ve ben kemik kadro llmak uzere kaliyoruz, zaman zaman ailenin erkekleri gelip bize katiliyorlar. Bu sisyemi seviyorum. 3 kadin olmak cok guzel. Ancak annemi bugunbiraz hirpaladik. Annem 59 yasinda 159 boya 115 kilo. Yuksek tansiyonve acoklanamayan bir bas agrisina sahip. Bu sene hic gormedigimiz kadar mutsuz bir ifade ile dolasiyor. Ustune gidince nasil bu kadar mutsuz ola bilirsin diye hemen uzuluyor. Hayata kusmus bir hali var bu evin enerjisini de bozuuor. Bunlai anlattik. Umarim bu aksam 1 saatlik sohbet biraz olsun annemi hayta tutunma konusunda aydinlatir uahut motive eder. Cok gec kalmamamiz lazim dedim. Annem kilolari ile narisik ama bukilolar onu bitiriyor, evde herkes ari gibiyken o kkaplumbaga hizinda ( 1,6,11 yasinda3 cocuk olunca normal ortamda) dalokiyi kucagina bile alamiyor offf ins haytinin kiymetini anlar ve savasmaya baslar
leah bu arda gecmis olsun,
aysecim sana da. Mi de muhim git bi dr a.
Bkumut ins. Sorunsuz bir hamilelik olur. Ben oruc tutma derim. Yemk belki telore olur ama susuz bir hamilelik cok riskli duzenli ve bol su icmeli guclu bir bunyeye sahip olmalisin ilk uc ay cok muhimmm.
Darisi tum bebek istiyenlerin basina.
He
umut biz arkadas deilmisiz istek yolladim yanitlasana albume bakicam.
Kizlar biz bugun bulusuoz umutt ile... Catlayin
yağmurgözlü hasret giderdin mi oğlunla canım Allah bir daha ayırmasın inşallah
Cnm Hic bakma tatlilarin tarafina bende tatilde otelde tatlilarin bolumune hic bakmadim
canım gözünaydın rabbim bebişini hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin...kardeşine de hayırlı teskereler dilerim...izmir'in neresi benim oğlum acemiliği seferihisar'da yapmıştı..günayydınn
kızlar balıkesirde yasayan varmıııı
kardesimin yeri belli oldu acemi:balıkesir usta: Izmir
yağmurgözlü hasret giderdin mi oğlunla canım allah bir daha ayırmasın inşallah
Umutt bi tane tombik foto yok ki kizim burda... Hepsi fistik...
etekle yaptigin figurler yaratici :)
Cocuklar da sana ve birbirlerine asiri benzio.. Ne gozler onlar oyle ya....
merhaba kızlaar ben hala şoktayım..rüyadamıyım biri beni cimciklesin yaa
bu akşam kendimi ödüllendirdm braz.kutladım yani bebegimi.gerci persembe degerimi tekrar ölçülecek ins normal yükselir..
Sahurda
1 kase nesfit r
1 çay bardagı süt ile
iftarda
4 y.kasığı kıymalı yumurta
2 dilim ekmek
4 y.kasığı makarna
1 kase yoğurt
1 bardak portakal suyu
1 avuç yer fıstığı
Ayce 50 kilo mu.... Ben catlarim bak simdi....
slm herkese günaydın...
biumut gözünaydın Rabbim hayırlı ve sağlıklı eylesin inşallah, darısı başıma ne diyeyim mükemmel bir duygudur heralde, kendine çok dikkat et, oruç tutmak sana kalmış ama kaza yapman daha iyi çünkü ilk3 ay önemlidir derler...
inşallah birgün bende size müjdeli haber veririm...
arkadaşlar tatlıya bağımlılığımız yüzünden coğumuz bu kiloları almadık mı zaten? acı gerçek ama öyle aıl öenmli olan bir şey varki tatlının vücutta saklı bulunan kanser hücrelerini beslediği o yüzden obezite kanser riskini arttırıyorya zaten...
ALLAHIM SEN KORU BİZİ...
merhaba kızlaar ben hala şoktayım..rüyadamıyım biri beni cimciklesin yaa
bu akşam kendimi ödüllendirdm braz.kutladım yani bebegimi.gerci persembe degerimi tekrar ölçülecek ins normal yükselir..
Sahurda
1 kase nesfit r
1 çay bardagı süt ile
iftarda
4 y.kasığı kıymalı yumurta
2 dilim ekmek
4 y.kasığı makarna
1 kase yoğurt
1 bardak portakal suyu
1 avuç yer fıstığı
İlbatum sen kac kilosun?
kendiniz yalnız hissteme cnm seninle aynı fikirdeyim ne zararlı çok iyi biliyoruz ama elimize nefsimize dur diyemiyoruz bi türlü ama olucak inş. Hep beraber vericez bu kiloları
cnm benim öle sevindimki anlatamam yaa
hele en son paranız çalındığında öylesine üzülmüştüm ki size
ama şimdi ihtiyacınız kalmadı çok şükür
rabbim sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin inş.
Bence oruç tutma bu sıcaklarda bol su iç ve dengeli beslen derim sonrasında tutarsın
günler kısa ve kış olsa neyse ama bu zamnda sakın tutma derim ben
hoşgeldin aramıza
aynen bende onu düşündüm ilk başta
saol cnm benim
çok özledik valla seni yaa
bu arada annende farkına varır inş.
ben çatladım ortadan ikiye bi tarafım uçtu gitti tutamadım
sayende birden 50 kiloya düştüm olleeeyyyy :)))
slm herkese günaydın...
biumut gözünaydın Rabbim hayırlı ve sağlıklı eylesin inşallah, darısı başıma ne diyeyim mükemmel bir duygudur heralde, kendine çok dikkat et, oruç tutmak sana kalmış ama kaza yapman daha iyi çünkü ilk3 ay önemlidir derler...
inşallah birgün bende size müjdeli haber veririm...
arkadaşlar tatlıya bağımlılığımız yüzünden coğumuz bu kiloları almadık mı zaten? acı gerçek ama öyle aıl öenmli olan bir şey varki tatlının vücutta saklı bulunan kanser hücrelerini beslediği o yüzden obezite kanser riskini arttırıyorya zaten...
ALLAHIM SEN KORU BİZİ...
gerçekten doğru diyorsun tatlılar yüzünden bu hale geldik, ama benim bonusum oğluşum var birde daha 3 aylık :) atamadım aldığım kiloları, aslında son aya kadar gayet iyi gidiyordu ama birden aldım, 6 aylıkken falan okula gelen müfettiş bile anlamamıştı müdürüm demiş hoca hanım izne ayrılacak diye bir sonraki ders dedi hamile misiniz hocam hiç belli değil diye, sonra son ay ne olduysa oldu birden şiştim ya.....
Sende bebiş istiyorsun sanırım ,rabbim sana da en kısa zamanda nasip etsin inşallah ama önce kilo vermen gerek... Ben 75 ile hamile kaldım 100ü geçerek gittim