Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günayydınn
kızlar balıkesirde yasayan varmıııı
kardesimin yeri belli oldu acemi:balıkesir usta: izmir
hayırlı olsun valla çok güzel yerlere çıkmış kardeşinin askerliği ben balıkesirliyim ama malesef ki orda yaşamıyorum güzzel memlekettir.insanları sıcaktır.hiç kaygılanmayın yani.balıkesir merkez mi?

Umutt bi tane tombik foto yok ki kizim burda... Hepsi fistik...

etekle yaptigin figurler yaratici :)

Cocuklar da sana ve birbirlerine asiri benzio.. Ne gozler onlar oyle ya....

Umut biz arkadas deilmisiz istek yolladim yanitlasana albume bakicam.

Kizlar biz bugun bulusuoz umutt ile... Catlayin

niye çatlayalımki
günaydın herkese ben pek açılamadım ama neyse yeğenim erken kalkmış uyuyunca azcık uyurum bende dün iftarda misafir vardı bugünde annemler ve kardeşlerim olacak inşallah ama ipin ucu kaçmıyor tabii ki dünkü şöbiyetlere bakmadım bile

kendiniz yalnız hissteme cnm seninle aynı fikirdeyim ne zararlı çok iyi biliyoruz ama elimize nefsimize dur diyemiyoruz bi türlü ama olucak inş. Hep beraber vericez bu kiloları

kızlar herkese tesekkür ederim tam 47 ayda güldürdü yüzümü rabbim.
Kan testim pozitif

cnm benim öle sevindimki anlatamam yaa
hele en son paranız çalındığında öylesine üzülmüştüm ki size
ama şimdi ihtiyacınız kalmadı çok şükür
rabbim sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin inş.
Bence oruç tutma bu sıcaklarda bol su iç ve dengeli beslen derim sonrasında tutarsın
günler kısa ve kış olsa neyse ama bu zamnda sakın tutma derim ben

hoşgeldin aramıza

aynen bende onu düşündüm ilk başta

saol cnm benim
çok özledik valla seni yaa
bu arada annende farkına varır inş.

umut biz arkadas deilmisiz istek yolladim yanitlasana albume bakicam.

Kizlar biz bugun bulusuoz umutt ile... Catlayin

ben çatladım ortadan ikiye bi tarafım uçtu gitti tutamadım
sayende birden 50 kiloya düştüm olleeeyyyy :)))

günayydınn
kızlar balıkesirde yasayan varmıııı
kardesimin yeri belli oldu acemi:balıkesir usta: Izmir
canım gözünaydın rabbim bebişini hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin...kardeşine de hayırlı teskereler dilerim...izmir'in neresi benim oğlum acemiliği seferihisar'da yapmıştı..
yağmurgözlü hasret giderdin mi oğlunla canım allah bir daha ayırmasın inşallah

teşekkür ederim canım gidermeye çalışıyoruz...

Umutt bi tane tombik foto yok ki kizim burda... Hepsi fistik...

etekle yaptigin figurler yaratici :)

Cocuklar da sana ve birbirlerine asiri benzio.. Ne gozler onlar oyle ya....

Sen 90'lı resimlere bakmadın herhalde :)) O etekli resimlerde 22 yaşında filanım, saçmalamak mübahtı yani

slm herkese günaydın...

biumut gözünaydın Rabbim hayırlı ve sağlıklı eylesin inşallah, darısı başıma ne diyeyim mükemmel bir duygudur heralde, kendine çok dikkat et, oruç tutmak sana kalmış ama kaza yapman daha iyi çünkü ilk3 ay önemlidir derler...

inşallah birgün bende size müjdeli haber veririm...

arkadaşlar tatlıya bağımlılığımız yüzünden coğumuz bu kiloları almadık mı zaten? acı gerçek ama öyle aıl öenmli olan bir şey varki tatlının vücutta saklı bulunan kanser hücrelerini beslediği o yüzden obezite kanser riskini arttırıyorya zaten...

ALLAHIM SEN KORU BİZİ...

Canım cok tebrik ederim :) Cok sevindim senin için. Allahım sağlıklı sıhhatli nur topu gibi bir yavru nasip etsin size. Çok öpüyorum :)

Ayce 50 kilo mu.... Ben catlarim bak simdi....

ohhhh çatlada patla :)))) hep sen mi çatlatıcan bizi :))) yupppiiiii

amin cnm inş. o gzl haberi senden de duyucaz zamanı gelince

Canım cok tebrik ederim :) Cok sevindim senin için. Allahım sağlıklı sıhhatli nur topu gibi bir yavru nasip etsin size. Çok öpüyorum :)

İlbatum sen kac kilosun?

canım valla benim şu emektar eski tartıya göre 99 ,dijital olan bozuldu ,gittim alayım yenisini diye aradığımı bulamadım gelecek dediler bakacağım tekrar, çünkü gram mram olmuyor eski tiplerde ,bu haftaki bildirimimi ona göre yapacağım olur değil mi?

Arkadaslar ben artik yavastan cikiyorum, soyle Kadikoy'de bir gezelim, umutcukla tanisalim...

Mutlusum sen de burda olsan atlar denizotobusune gelirdin, Ayse sen istesin biliorm...

donuste foto bombardimani yapcaz...

evet ayşecim biliyoruz ama yapamıyoruz ,dur demek lazım gerçekten ........

gerçekten doğru diyorsun tatlılar yüzünden bu hale geldik, ama benim bonusum oğluşum var birde daha 3 aylık :) atamadım aldığım kiloları, aslında son aya kadar gayet iyi gidiyordu ama birden aldım, 6 aylıkken falan okula gelen müfettiş bile anlamamıştı müdürüm demiş hoca hanım izne ayrılacak diye bir sonraki ders dedi hamile misiniz hocam hiç belli değil diye, sonra son ay ne olduysa oldu birden şiştim ya.....
sende bebiş istiyorsun sanırım ,rabbim sana da en kısa zamanda nasip etsin inşallah ama önce kilo vermen gerek... ben 75 ile hamile kaldım 100ü geçerek gittim

amin canım duaların için saol.. Rabbim hayırlısnı nasib etsin.. Bende en çok kilo vermeyi ondan istiyorum açıkcası...

Senin bebiş sahibi olduğun kilodayım şuan yaa 100 yahu dile kolay bende anlamadım kı ne oldu , evlendikten sonra 9 ay evde oturdum ve 20 kilo aldım nasıl yediysem artık:)))

hiç bir zaman çok zayıf olmadım ama bölede olmadımyaa acayip kötü hissediyorum kendimi yani memlekete bile gitmek istemiyorum biraz kilo vermeden.. Hedefim 1 yılda verebilmek allahın izniyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…