Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi geceler kızlar
dunku menum
sahur:3 dilim karpuz,1 kayısı,1 seftali,1 armut
iftarda misafirim vardı bende cozuttum diyet miyet kalmadı
iftar:1 hurma,1 tabak tavuklu corba,3 kasık et sote,2 kasık bulgur pilavı,1 tane paçanga,1dolma biber,1 kase cacık daha sonra 4 dilim karpuz

Sevgili atkAdaslar altinoluktan bir merhaba daha,

Tatilim suruyor bura da annem ablam 2 oglu daloki ve ben kemik kadro llmak uzere kaliyoruz, zaman zaman ailenin erkekleri gelip bize katiliyorlar. Bu sisyemi seviyorum. 3 kadin olmak cok guzel. Ancak annemi bugunbiraz hirpaladik. Annem 59 yasinda 159 boya 115 kilo. Yuksek tansiyonve acoklanamayan bir bas agrisina sahip. Bu sene hic gormedigimiz kadar mutsuz bir ifade ile dolasiyor. Ustune gidince nasil bu kadar mutsuz ola bilirsin diye hemen uzuluyor. Hayata kusmus bir hali var bu evin enerjisini de bozuuor. Bunlai anlattik. Umarim bu aksam 1 saatlik sohbet biraz olsun annemi hayta tutunma konusunda aydinlatir uahut motive eder. Cok gec kalmamamiz lazim dedim. Annem kilolari ile narisik ama bukilolar onu bitiriyor, evde herkes ari gibiyken o kkaplumbaga hizinda ( 1,6,11 yasinda3 cocuk olunca normal ortamdA) dalokiyi kucagina bile alamiyor offf ins haytinin kiymetini anlar ve savasmaya baslar

Leah bu arda gecmis olsun,
Aysecim sana da. Mi de muhim git bi dr a.
Bkumut ins. Sorunsuz bir hamilelik olur. Ben oruc tutma derim. Yemk belki telore olur ama susuz bir hamilelik cok riskli duzenli ve bol su icmeli guclu bir bunyeye sahip olmalisin ilk uc ay cok muhimmm.

Darisi tum bebek istiyenlerin basina.
He

Mutlucum merhaba,

Yaslaninca insanlar boyle oluyor biraz Turkiye'de Hayattan beklentileri ve umutlari azaliyor ..50 yasindaki insana yaslandi artik, ununu eleyip elegini asti gozuyle bakiliyor. Nu ne kadar da yanlis ve kotu aslinda...

Benim annem de 165 cm boya her zaman 80-90 araliginda olmustur. Kendimi bildim bileli hatta o daha kendini bilmedigi donemlerde bile hep tombik bir insanmis. Fakat 3-4 yildir bemden daha saglikli besleniyor. Bana bile kizip duruyordu , gencsin kilo ver filan diye. Ustelik annem beslenme konusunda da kalori degerleri, protein gruplari vb fazla bilgili degildir. Ama yine hissi olarak, iyi seylerle, scig sebzeler ve kepekli ekmekle vb beslenmeye baslamisti, her gun yuruyus yapiyor, ustelik hava kotu ise evin icinde bir uctan digerine git gel swklinde 1 saat tempolu yuruyor, bu sekilde anormal kilo verdi 65 yasindan sonra... Simdi 70 kilolar civarinda, ki pnu hic boyle gormemistik. Tum cocuklarimin bakiminda bas yardimcim olanildi herzamaam. Bir tek meniskus nedeniyle dizi agriyor, merdiven inemiyo... Ozetle istendi mi 65 yasinda bile sagliki kilo veriliyor. Ustelik kronik kabizlik, eksterem b12 yetmezligi, tqnsiyon vb de var annemde.

amerika'da durum cok farkli. İnsanlar resmen 3 nesil hayat suruyorlar 60-80 yas arasi emeklilik donemlerinde anormal aktif hayat suyorlar. Mesela 70 yasinda bir adam yeni kiz arkadasindan filan bahsediyor o da zaten 67 yasinda. Veya calismaya devam ediyorlar. Aktif olmayi gerektirmeyen bazi islerde, mesela muzede bilet satmak, otoparkta kasada oturmak filan gibi.. Yani cocuklari evlendirince hayat bitmiyor. Ne yazikki burda oyle...annene biraz mesgale gerek. Sorumluluka birlikte ama, bir de ona hala ihtiyaciniz oldugunu, daha yasayacak cok uzun yillari oldugunu, torunlari da evlendirecegini anlatmak gerek...

Annem zayiflamasinin en onemli nedenini kizim Lea ile oynayabilmek olarak soylemisti, ikinci neden de yatalak hasta olursa ona komse bakamaz diye imis...

kızlar herkese tesekkür ederim tam 47 ayda güldürdü yüzümü rabbim.
Kan testim pozitif

Canım allahım sağlıcakla kucağına bebeğini almayı nasip eylesin. Annelik çok tatlı bir duygu. Bebeği olmayan herkese allahım hayırlı evlatlar nasip eylesin.

kızlar herkese tesekkür ederim tam 47 ayda güldürdü yüzümü rabbim.
Kan testim pozitif

Cnm Cok seevindim hayirli saglikli bir evladin olur insallah benim saglikli bebisim 20 sene sonra geldi allahima bin sukur her seyin zamani var cnm :KK54:

Son düzenleme:
:KK43: kalamadım:KK43:

bakın bakalım çokmu kaçırmışım acaba:KK43:

1 lt su
3 hurma
2 dilim börek (iki çeşittende birer dilim.) (1 dilimin büyüklüğü=parmaklarım dahil elim kadardı. iki dilim iki elim kadardı yanii:KK43:( )
200 ml cacık (kabaklı, salatalıklı, naneli)

ama iftardan hemen sonra yani toooookkkk karnına tartıldığım halde 86. 1 çıktım tartıda:KK66: bu da demek oluyorki geçen haftaki kilomdan kesin bi düşüş var:KK66:

dün bana demiştin elin nasıl gitti arkadaşım diye şimdi adama sorarlar ,senin nasıl gitti elin arkadaşım, niye bir düsturrrrrr diyemedin

ama iftardan hemen sonra yani toooookkkk karnına tartıldığım halde 86. 1 çıktım tartıda:KK66: bu da demek oluyorki geçen haftaki kilomdan kesin bi düşüş var:KK66:

yahu deminki mesaj nasıl olduysa erkenden gitti neyse devam edeyim :))))

ama bak kilonda azalma olmuş demek eee sende o zaman kaçamak yapmış oluver ,bugün telafi edersin sen inanıyorum sana...

Hepinize iyi geceler güzeller...

Topiğe girer girmez müjdeli haberler aldım.Çok mutlu oldum.Maaşallah maaşallah.İnşallah Biumut ayağını sürükler de topiğimiz bebeklerle şenlenir....

Menümü yazayım.

İFTAR: 2 hurma+1 kepçe çorba+1 küçük dilim pide+5 küçük parça tavuk (göğüs etinden az yağlı sote)+1/2 kase patlıcan salatası

ARA: 1 avuç karışık kuruyemiş.

SAHUR. Tabii ki kahvaltı edeceğim...
bence siz çok sağlıklı besleniyorsunuz ,takip ediyorum gayet güzel yani,tebriklerrrrrrrrr
:KK9:

Herkese hayırlı gecelerrrrrrrrr

Kızlar uzun bir aradan sonra sonunda şu meşhur endokrin doktoruma gidebileceğim :KK66::KK66::KK66:
Benim evime de çok yakın diyebilirim üstelik çokda uygun vede uzman doktormuş. Muayene üçreti 75 lira sadece!
Deminden beri o doktoru araştırıyordum ama gerçekten kusur bulamadım vazgeçmek yada ertelemek için :KK64:
Birde doktora kendi durumumu izah eden bir mail döşedim :KK34:
Tabi burada olduğu gibi muzurca olmaz ayıp :KK60::KK60:
Umarım en kısa zamanda cevap gelirde bana yapmam gereken kan tathlilini de hafta başında hasekide yaptırırımki artık bende eksileri göreyim :KK66::KK66::KK66:

Ne olur benim için dua edinde bir aksilik olmadan şu fazlalıklarımdan kurtulabilirim ve yazdığım mail tabiki cevapsız kalmasın mailim onun içnde dua etmeyi unutmayın :KK54::KK54::KK54::KK71::KK71::KK71:

canım inşallah herşey gönlüne göre olur .....

iyi geceler kızlar
dunku menum
iftar:1 hurma,1 tabak tavuklu corba,3 kasık et sote,2 kasık bulgur pilavı,1 tane paçanga,1dolma biber,1 kase cacık daha sonra 4 dilim karpuz

aslında bazı şeyleri sahura kaydırmış olsaydın dengeleyebilirdin canım, paçangaya kadar herşey normalmiş aslında :)))) cacığıda eklesen tamammış ama dolma ,pilav ve börek aynı anda bayağı ağır olmuş gibi .....

Umut biz arkadas deilmisiz istek yolladim yanitlasana albume bakicam.

Kizlar biz bugun bulusuoz umutt ile... Catlayin

günayydınn
kızlar balıkesirde yasayan varmıııı
kardesimin yeri belli oldu acemi:balıkesir usta: izmir

iyi geceler kızlar
dunku menum

Korkulacak bisey yememissin ki,

Toplamda 5 meyve, 5 tahil, 3 et, 2 sut, 1 yag yemisssin. Sahuru ne yaptin bilmiyorum ama burasi 1000 kalori ancak eder

Biumut balikesir de izmir de super. Gozunuz aydin, tez zamanda hayirli tezkereler... Doncugunde bir de yegeni olacak !!!!!

X