beyzuş ablam ve sinopee de gelmişşşşşşşşşşşşşş oleyyyyyyy
hep burdayız hep burdayız valla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
beyzuş ablam ve sinopee de gelmişşşşşşşşşşşşşş oleyyyyyyy
maşallahALLAH HAYIRLI EVLAT NASİP ETSİN İNŞALLAH HIRSIZIN GÖTÜRDÜGÜ PARADA BEBİŞİNİN SADAKASI OLSUN .kızlar herkese tesekkür ederim tam 47 ayda güldürdü yüzümü rabbim.
Kan testim pozitif
kızlar herkese tesekkür ederim tam 47 ayda güldürdü yüzümü rabbim.
Kan testim pozitif
kızlar herkese tesekkür ederim tam 47 ayda güldürdü yüzümü rabbim.
Kan testim pozitif
kalamadım
bakın bakalım çokmu kaçırmışım acaba
1 lt su
3 hurma
2 dilim börek (iki çeşittende birer dilim.) (1 dilimin büyüklüğü=parmaklarım dahil elim kadardı. iki dilim iki elim kadardı yanii( )
200 ml cacık (kabaklı, salatalıklı, naneli)
ama iftardan hemen sonra yani toooookkkk karnına tartıldığım halde 86. 1 çıktım tartıda bu da demek oluyorki geçen haftaki kilomdan kesin bi düşüş var
ama iftardan hemen sonra yani toooookkkk karnına tartıldığım halde 86. 1 çıktım tartıda bu da demek oluyorki geçen haftaki kilomdan kesin bi düşüş var
bence siz çok sağlıklı besleniyorsunuz ,takip ediyorum gayet güzel yani,tebriklerrrrrrrrrHepinize iyi geceler güzeller...
Topiğe girer girmez müjdeli haberler aldım.Çok mutlu oldum.Maaşallah maaşallah.İnşallah Biumut ayağını sürükler de topiğimiz bebeklerle şenlenir....
Menümü yazayım.
İFTAR: 2 hurma+1 kepçe çorba+1 küçük dilim pide+5 küçük parça tavuk (göğüs etinden az yağlı sote)+1/2 kase patlıcan salatası
ARA: 1 avuç karışık kuruyemiş.
SAHUR. Tabii ki kahvaltı edeceğim...
Herkese hayırlı gecelerrrrrrrrr
Kızlar uzun bir aradan sonra sonunda şu meşhur endokrin doktoruma gidebileceğim
Benim evime de çok yakın diyebilirim üstelik çokda uygun vede uzman doktormuş. Muayene üçreti 75 lira sadece!
Deminden beri o doktoru araştırıyordum ama gerçekten kusur bulamadım vazgeçmek yada ertelemek için
Birde doktora kendi durumumu izah eden bir mail döşedim
Tabi burada olduğu gibi muzurca olmaz ayıp
Umarım en kısa zamanda cevap gelirde bana yapmam gereken kan tathlilini de hafta başında hasekide yaptırırımki artık bende eksileri göreyim
Ne olur benim için dua edinde bir aksilik olmadan şu fazlalıklarımdan kurtulabilirim ve yazdığım mail tabiki cevapsız kalmasın mailim onun içnde dua etmeyi unutmayın
iyi geceler kızlar
dunku menum
sahur:3 dilim karpuz,1 kayısı,1 seftali,1 armut
iftarda misafirim vardı bende cozuttum diyet miyet kalmadı
iftar:1 hurma,1 tabak tavuklu corba,3 kasık et sote,2 kasık bulgur pilavı,1 tane paçanga,1dolma biber,1 kase cacık daha sonra 4 dilim karpuz
iyi geceler kızlar
dunku menum
sahur:3 dilim karpuz,1 kayısı,1 seftali,1 armut
iftarda misafirim vardı bende cozuttum diyet miyet kalmadı
iftar:1 hurma,1 tabak tavuklu corba,3 kasık et sote,2 kasık bulgur pilavı,1 tane paçanga,1dolma biber,1 kase cacık daha sonra 4 dilim karpuz