evet ayşecim biliyoruz ama yapamıyoruz ,dur demek lazım gerçekten ........
amin canım duaların için saol.. Rabbim hayırlısnı nasib etsin.. Bende en çok kilo vermeyi ondan istiyorum açıkcası...
Senin bebiş sahibi olduğun kilodayım şuan yaa 100 yahu dile kolay bende anlamadım kı ne oldu , evlendikten sonra 9 ay evde oturdum ve 20 kilo aldım nasıl yediysem artık:)))
hiç bir zaman çok zayıf olmadım ama bölede olmadımyaa acayip kötü hissediyorum kendimi yani memlekete bile gitmek istemiyorum biraz kilo vermeden.. Hedefim 1 yılda verebilmek allahın izniyle...
kendi kendimize dur diyemiyoruz madem birbirimize dur deriz cnm bizde olmazm mı ?:))
leahcım ve umutcum iyi gezmeler size cnm
resimleri bekliyoruz bizde napalım onlarla yetinicez artık
zaten onun için burada değil miyiz :)
hani şu birbirimize dur deme meselesi varya arkadaşlar..
bende topiğimizdeki bikaç kişi(kimler olduğunu net hatırlayamadım:) ) gibi kimseye dur etme yeme dememeye karar verdim:)
hem uyarılmayı istiyoruz. sonrada uyarılınca alınıp kırılıyorsunuz. anlamıyorum ki o zaman uyarın beni, kızın bana filan demeyin. madem kırılgan bi yapınız var bizde karışmayalım yediklerinize.. bi ara bi arkadaş katılmıştı buraya şimdi yokoldu gitti. hem yorum yapın menülerime, napiiim, nasıl yapiim diyordu. hem de bişey diyince ama şööle ama böyle bir sürü laf kalabalığı. mübarek madem yorumlar seni üzüyor kırıyor. madem sen çoook iyi biliyorsun. ne diye yorum istiyorsun.mazoşistisin sen.. diimi ama yani işte bende artık karar aldım...
hadi şimdi herkese hayırlı günler..
ne demek canım benim rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah, sende verir bebişini alırsın kucağına :)))
sen evlendiğindede kiloluymuşsun demek, ben evlendiğimde yani 5 yıl önce sadece 55 kiloydum
evlendikten sonra kilo alınıyor dediler aldım ama aslında kilo almamda en büyük etken hareketsizlik oldu, doğuda çalıştık karda kışta dışarı çıkmak imkansızdı ,kış boyu alınanlar verilemeyince her sene yenisi eklendi, benim ömrimde gördüğüm en yüksek kilo bu, hiçbir zaman kilolu olmamıştım şimdide eski günlerime dönmek istiyorum,şu emzirme işi olmasa çok daha ciddi yapacağım ama bebiş olunca yürümek bile olmuyor, akşamları çıkıp sitede yürüyüş yapayım diyorum ama nerdeeeee yoruluyorum
sen hedefine daha kısa zamanda ulaşırsın inşallah........
hani şu birbirimize dur deme meselesi varya arkadaşlar..
bende topiğimizdeki bikaç kişi(kimler olduğunu net hatırlayamadım:) ) gibi kimseye dur etme yeme dememeye karar verdim:)
hem uyarılmayı istiyoruz. sonrada uyarılınca alınıp kırılıyorsunuz. anlamıyorum ki o zaman uyarın beni, kızın bana filan demeyin. madem kırılgan bi yapınız var bizde karışmayalım yediklerinize.. bi ara bi arkadaş katılmıştı buraya şimdi yokoldu gitti. hem yorum yapın menülerime, napiiim, nasıl yapiim diyordu. hem de bişey diyince ama şööle ama böyle bir sürü laf kalabalığı. mübarek madem yorumlar seni üzüyor kırıyor. madem sen çoook iyi biliyorsun. ne diye yorum istiyorsun.mazoşistisin sen.. diimi ama yani işte bende artık karar aldım...
hadi şimdi herkese hayırlı günler..
bana diyebilirsin caniim kirilmam ben sonuçta birbirimizin iyiligini istiyoruz
Destek amaçli yorum yapiyoruz, elestiri amaçli degilya
(dedigin kisi sinem di galiba )yanlis hatirlamiyosam :26:
saol inşallah tez zamnda kilolar gider sen yavaş yavaş verirsin merak etme...
Ben evde oturduğum dönemde sürekli uyuyordum ve abur cubur tüketiyordum aslında kendimi bunlara vermiştim çünkü ailemden ayrı kalmak çok zor gelmişti...işe başladım ama bu sefrde gıda müh. Olduğum için pastane sektöründeyim yine kio veremedim onun tadına bak bu kurabiyeye bak derken sabit kaldım.. Ama artık karar verdim niş. Gidecek bu kilolar..diyetisyenle görüştüm klasik bir liste verdi çok şükür sağlık problemim cıkmadı. Zaten mesleğimden dolayı bilgim var iş nefsi yenip uygulamakta...ramzanda hep kilo laırdım şimdi sabir kalsam iyi metabolizmem yavaş çalışıyor... Sporsuz veremem asla ee çalışıncada hele ramazanda spora vakit kalmıyor... Böle işte...
evet canım sinemdi adı hatırladım bak yalnız bier şey daha geldi aklıma birimiz sordu dediki "sen erkekmisin?" sonra yok oldu gitti. Sahiden erkekmiydi acaba??
şaka bir yana banada istediğiniz yorumu yapabilirsiniz şimdi dünki menümü yazıyorum::::18:
Iftar;
1 kase şehriye çorbası
5 kaşık taze fasulye
1 kase cacık
1 dilim pide
ara : 1 dilim kadayıflı muhallebi ( napiyim canım çok istedi tatlı..)
sahur;
1 fincan şekersiz çay
1kk peynir
1 haşlanmış yumurta
sınırsız salatalık domates
2 dilim pide
ve suuuusuuuussuuuu
arkadaşlar o kadar çok su içmişimki dün afedersiniz bağırsaklarım fena bozuldu..
Benden böle iştee
evet leah sormustu galiba,erkek olbilir bende dusunmustum
menune gelince iftar guzel sahurda guzel ammmmmaaaa kadayifli muhallebi olmamis bidaha istemem
Saka saka bence guzel bir dilim ve masallah diyorum bir dilimle kalmissin (gerçi dilim kuçukmu buyukmu bilemedim )kadayifli muhallebiyi bilmiyorum
insallah cuma gunu guzel bi bildirim yaparsin canim
Nasılsın semiran..Nasıl geçti misafirli yemeğin.?
Sevindim canım en azından bir yerden başlamışsın inşallah biran önce tedavine başlarsın.Herkese hayırlı gecelerrrrrrrrr
Kızlar uzun bir aradan sonra sonunda şu meşhur endokrin doktoruma gidebileceğim
Benim evime de çok yakın diyebilirim üstelik çokda uygun vede uzman doktormuş. Muayene üçreti 75 lira sadece!
Deminden beri o doktoru araştırıyordum ama gerçekten kusur bulamadım vazgeçmek yada ertelemek için
Birde doktora kendi durumumu izah eden bir mail döşedim
Tabi burada olduğu gibi muzurca olmaz ayıp
Umarım en kısa zamanda cevap gelirde bana yapmam gereken kan tathlilini de hafta başında hasekide yaptırırımki artık bende eksileri göreyim
Ne olur benim için dua edinde bir aksilik olmadan şu fazlalıklarımdan kurtulabilirim ve yazdığım mail tabiki cevapsız kalmasın mailim onun içnde dua etmeyi unutmayın
Hayırlı tezkereler...günayydınn
kızlar balıkesirde yasayan varmıııı
kardesimin yeri belli oldu acemi:balıkesir usta: izmir
İyi eğlencer bizde burdan bakalım.Arkadaslar ben artik yavastan cikiyorum, soyle Kadikoy'de bir gezelim, umutcukla tanisalim...
Mutlusum sen de burda olsan atlar denizotobusune gelirdin, Ayse sen istesin biliorm...
donuste foto bombardimani yapcaz...
Sevindim canım en azından bir yerden başlamışsın inşallah biran önce tedavine başlarsın.Herkese hayırlı gecelerrrrrrrrr
Kızlar uzun bir aradan sonra sonunda şu meşhur endokrin doktoruma gidebileceğim
Benim evime de çok yakın diyebilirim üstelik çokda uygun vede uzman doktormuş. Muayene üçreti 75 lira sadece!
Deminden beri o doktoru araştırıyordum ama gerçekten kusur bulamadım vazgeçmek yada ertelemek için
Birde doktora kendi durumumu izah eden bir mail döşedim
Tabi burada olduğu gibi muzurca olmaz ayıp
Umarım en kısa zamanda cevap gelirde bana yapmam gereken kan tathlilini de hafta başında hasekide yaptırırımki artık bende eksileri göreyim
Ne olur benim için dua edinde bir aksilik olmadan şu fazlalıklarımdan kurtulabilirim ve yazdığım mail tabiki cevapsız kalmasın mailim onun içnde dua etmeyi unutmayın
Hayırlı tezkereler...günayydınn
kızlar balıkesirde yasayan varmıııı
kardesimin yeri belli oldu acemi:balıkesir usta: izmir
İyi eğlencer bizde burdan bakalım.Arkadaslar ben artik yavastan cikiyorum, soyle Kadikoy'de bir gezelim, umutcukla tanisalim...
Mutlusum sen de burda olsan atlar denizotobusune gelirdin, Ayse sen istesin biliorm...
donuste foto bombardimani yapcaz...