selam kızlar, ben de hayat rutinde gidiyo, ramazan bitinceye kadar değişeceğe benzemiyo, hepinizi çook öpüyorum...
biumut allah tamamına erdirsin inşallah, ramazan ayının bereketi şansı olsa gerek, demek ki neymiş allahtan ümit kesilmezmiş, sen buna çok güzel bir örneksin...
mrb lar ben geldimm ama hasta geldim 21 yıldır ağrımayan boğazımın bir tarafı ağrıyor bademciklerimi ortaokulda aldırmıştı babam o gün bugündür hiç ağrı nedir bilmezdim ilk kez aağrıyor oysaki soğuk filan da içmedim ama nazar değdi nazar yemeklerim çok beğenildi yengemin nazarı değdi ne güzel olmuşlar dedi ddurduuuu maşallah demedi ben annem var diye yemek yapmazdım dün hemen hemen bütün yemekleri ben yaptım(ama 1 kase sütlü tatlı dışında bişi yemedim) herkes çok beğendi ama sabaha kalkamadım sol tarafım kilitlendi resmen kulağım falan hastaneye gitmeye bile kalkamadım akşama bişiler yaparım inş ıhlamur demler içerim neyse herkesi kocaman öptm
cnm dün gece net gitti tekrar da girmedim şimdi gördüm bir yazdım kayboldummmisafirler iyi di akşam yemeği yedik dayımlar köyden gelmişlerdi teyzemin de ev uzaktı sahuruda birlikte yaptık yattık sabah gitmişler ben uyuyordum ölü gibi hastalandım sahurda başladı boğazım ağrıyor sol tarafım bademciklerim de yok 21 yıl olmuş ilk kez ağrıyor kötüyüm yanii
evet canım sinemdi adı hatırladım bak yalnız bier şey daha geldi aklıma birimiz sordu dediki "sen erkekmisin?" sonra yok oldu gitti. Sahiden erkekmiydi acaba??
şaka bir yana banada istediğiniz yorumu yapabilirsiniz şimdi dünki menümü yazıyorum::::18:
Iftar;
1 kase şehriye çorbası
5 kaşık taze fasulye
1 kase cacık
1 dilim pide
ara : 1 dilim kadayıflı muhallebi ( napiyim canım çok istedi tatlı..)
sahur;
1 fincan şekersiz çay
1kk peynir
1 haşlanmış yumurta
sınırsız salatalık domates
2 dilim pide
ve suuuusuuuussuuuu
arkadaşlar o kadar çok su içmişimki dün afedersiniz bağırsaklarım fena bozuldu..
Benden böle iştee
mrb lar ben geldimm ama hasta geldim 21 yıldır ağrımayan boğazımın bir tarafı ağrıyor bademciklerimi ortaokulda aldırmıştı babam o gün bugündür hiç ağrı nedir bilmezdim ilk kez aağrıyor oysaki soğuk filan da içmedim ama nazar değdi nazar yemeklerim çok beğenildi yengemin nazarı değdi ne güzel olmuşlar dedi ddurduuuu maşallah demedi ben annem var diye yemek yapmazdım dün hemen hemen bütün yemekleri ben yaptım(ama 1 kase sütlü tatlı dışında bişi yemedim) herkes çok beğendi ama sabaha kalkamadım sol tarafım kilitlendi resmen kulağım falan hastaneye gitmeye bile kalkamadım akşama bişiler yaparım inş ıhlamur demler içerim neyse herkesi kocaman öptm
cnm dün gece net gitti tekrar da girmedim şimdi gördüm bir yazdım kayboldummmisafirler iyi di akşam yemeği yedik dayımlar köyden gelmişlerdi teyzemin de ev uzaktı sahuruda birlikte yaptık yattık sabah gitmişler ben uyuyordum ölü gibi hastalandım sahurda başladı boğazım ağrıyor sol tarafım bademciklerim de yok 21 yıl olmuş ilk kez ağrıyor kötüyüm yanii
Cnm ortim nbr ramazanda kilo almayalim onemlisi bu
Bunu Bende yasadimbana dr dediki sagliklicocugun olmaz benrabbime inandim guvendin rabbime ol dedimi oluyor
Cocugum Saglikli dogduktan Sonrada dediki ben Senin Saglikli Cocugun Olcagini sanmiyordum bende Size Inanmadim Dedim Ben Rabbime Inandim ve 20sene sonra saglikli bebise kavusdum allaha sukurler olsun rabbime isteyen herkese versonnen cok tatli Oluyorr
Allahım nelere kadir değil mi ki ol diyor oluyor istemek inanmak yeterli binlerce şükürler olsun müslüman doğduk inş da kelime i şehadet getirerek canımız alır yaradan .....
yağmurumgözüm naber..Nasıl gidiii hasretlik..İştahın kapanmış galiba heyecandan ne o hiç bişey yememişsin birde üstüne oruçsun..
Bunu Bende yasadimbana dr dediki sagliklicocugun olmaz benrabbime inandim guvendin rabbime ol dedimi oluyor
Cocugum Saglikli dogduktan Sonrada dediki ben Senin Saglikli Cocugun Olcagini sanmiyordum bende Size Inanmadim Dedim Ben Rabbime Inandim ve 20sene sonra saglikli bebise kavusdum allaha sukurler olsun rabbime isteyen herkese versonnen cok tatli Oluyorr
iyi gidiiiiiii :) yenacım iftarda az oldu neden öyle oldu anlatam...:) dün akşam iş çıkışı uğramam gereken yerler vardı...uğradım işlerimi hallettim...sonra aklıma geldi MR çektirdiğim yere yakınım hadi çıktıysa onuda alayım dedim gittim çıkmış sonucu aldım...durağa geldim akşam saati otobüslere binmek akrobasi istiyor....:) bir iki denemeden sonra baktım olmayacak belim ağrımaya başladı mecburen taksiye bindim yoksa iftara kadar uğraşsam olmayacak :):) oğluşum arkadaşlarıyla iftar yapacağı için tek başımayım nasılsa azcık uzanayım belim dinlensin dedim yatış o yatış...:) bir yerde telefon çalıyor ama hiç açmaya niyetim yok bir fırladım ki misafir gelecekmiş gözaydınına kaç kere aramışlar duymamışım tabi buyrun gelin dedim birde saate baktım saat dokuzbuçuk olmuş iftarı geçtim az daha uyuusam sahur ...:) ama ne iyi gelmiş o uyku anlatamam hemen fırladım misafirler gelene kadar ayaküstü o kadar atıştırabildim ...sahurda zaten hiçbişey aramam çay olsun yeter....
toksin,
hastanedemisiniz hala.?
canım çok geçmiş olsun keşke doktora gitseydin akşama ıhlamur adaçayı falan kaynat iç sıcak sıcak iyi gelir
Tamam o zaman.:)) Bende şimdi yatıcam çünkü o kadar susadımki oğlum uyuyorken fırsattan yararlanayım.:))
Şimdi sen misafir yönünden bayağı yoğun olursun..
Mucukss
semirancım artık resim koymuyosun cnm
dünki menüm...
iftar
1 kaşık yoğurtlu mantı,bol salata,1 bardak böğürtlen kompostosu
sahur
1 armut
avuç içi kadar pide,2,3 çatal peynir,3 zeytin,2 kupa çay,sınırsız suuuuu....:)
hep aynı resimler ayşecim cnm az daha vereyim koyacağım 85 lerde falan