kızlar herkese tesekkür ederim tam 47 ayda güldürdü yüzümü rabbim.
Kan testim pozitif
kıııızzzzllllllaaaarrr
idrar testimde 2 çizgi şuanda kanverdim onu bekliyorum...hamilemiyim ben neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Kan testim pozitif
Aaaa yazmayı unuttum. Nihayet albümüme resim ekledim arkadaşlar, eski resimlerinden de albüm yaptım çok komik oldu :)) Hani anneannelerimiz, teyzelerimiz gösterir ya siyah beyaz resimleri "aaah ah evladım, eskiden bana afet-i devran Mualla derlerdi" filan diye anlatırlar. "eski çamlar bardak oldu teyzecim" diyerek dinleriz. İşte öyle hissettim kendimi, yaşlanmış da eski gençlik (normal kilodaki gençlik) resimlerini sergiliyor gibi :))
Tombiş resimlerim çok azmış ve hep birşeylerin (en çok da çcukların) arkasına saklanaran çektirmişim resimleri. Albümleri didiklerken bunu fark ettim. :)
YENACIĞIIIIMMMMM,
Nasılsın canım.......
İyiyim canımm sen nasılsın..Geç geldim bugün..Yürümeye çıktık ben ve yavrularım onlarıda aldım..:)) Sonra eve yakın park var..BAktık apartmandan bir iki komşu oturuyor bizde oturduk barış içinde çok iyi oldu..
Eve gelince asılacak çamaşır vardı onları hallet yıkan çık zaman nasıl geçti anlamadım.:)
İyi etmişsin canım.Hem sana hem çocuklara iyi gelmiştir..
Maaşallah yürüyüşü bırakmıyorsun.Ben 2 gündür yürüyemedim;yarın inşallah yürürüm...
Bu gün sebebini anlayamadığım bir hassaslık var bende.Hormonlarmı sapıttı diyeceğim ama,pek hormonda kalmadı.(tiroid hormonları hariç)
Kan testim pozitif
NEden hayatım.? Seni üzen birşey olmadı umarım..
yürümeye çalışıyorum evet ama en fazla 50 dakika daha fazla yürümüyorum..Haftasonu tatil yürümüyorum.:))
Kan testim pozitif
50 dak azmı tatlım.Daha ne olsun.Haftasonunu boşver...Zaten haftada 3 gün yeterli imiş....
Üzüldüğüm bir şey yok canım şükür.Bir şeyden etkilendim herhalde ama bulamıyorum.Birde uyku düzenimiz değişti ya sahur nedeniyle.Sahurdan sonra uzun süre uyuyamıyorum.Genellikle gün ağardıktan sonra uyuyorum ve doğal olarak geç kalkıyorum.Bünye şaştı tabii bir yerlerden sinyal veriyor....
yenacım derin efsunlu banuuuuuuuuuuuu nasılsınızzz uyumamışsınızzzzz