Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ay biraz okuyum dedim ama bitecek gibi değil. bugün gidemiyorum ben yarın artık. bi de arkadaşım geldi beni görmeye haftaya 75 olamaycağım sanırım öpüyorum sizleri:*

merhaba arkadaslar bende 113 kiloyum zayiflamam lazim yeter artik gitsin bu kilolar ama nasil bir diyet uygulamam lazim hic bir fikrim yok lutfen yardimci olun dert ortaklarim sizler nasil verdiniz neler yaptiniz yada bana nasil bir diytet uygulamami onerirsiniz ben egerki diyet listesi olsun onu kesin uygularim ama biri benim basimda olum yitekleyecek kendim basliyorum azar azar yiyorum sonra biraz veriyorum ve bur durdumu geri bozuyorum sinirlenip ama bir ara diyetisyene gittim bana liste vermisdi 98 gormustum onunla ama tabiki annem gozlerin onu morardi biraz ara ver filan dedi bende ara verince geri baslayamiyorum ve ara veris o oldu keske vermeseydim :) zamanla 113 oldum evlendim ve birazda zor oluyor listemide kayip ettim malesef:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:

ay biraz okuyum dedim ama bitecek gibi değil. bugün gidemiyorum ben yarın artık. bi de arkadaşım geldi beni görmeye haftaya 75 olamaycağım sanırım öpüyorum sizleri:*

canim masallah ne guzel vermissin nasil ne gibi diyet listesi uyguladin ne kadar surede verdun bu kilolar bende kurtulmak istiyorum su kilolardan

Son düzenleme:
beyzacım hiç motivasyonunu düşürme canım takılsakta dediğin gibi bırakmayacağız hem sen beni bekledin ya ondan yetiştim ben sana
şaka bir yana benim yıllardır yaptığım tek iyi şey düzenli kilo almak olmuş bunu anladım yani hiç şok diyet felan yapmadım verip geri almadım sürekli almaya devam ettim sanırsam sadece bir kutu lida ve lahana hapı içmiştim onları da çok kısa süre kullandım ve hiç kilo vermedim onlarla şimdi yavaşlasam da duraksamadan kilo verme sebebim bu galiba

LEAH,hiiç merak etme ben varken sen mezuniyette sona kalmazsın.:)))

5 aydır sporumu aksatmamaya çalıştım hiç aşırıya kaçmadan herşeyden yedim tabii bunların da etkisi var nerden geldi bilmiyorum irade ve istek sahibi oldum bu konuda ki ben çok hırssız biriyimdir şükür Allaha diyorum başka bişey demiyorum

yeriz semiranım ama salam sucuk işi bozuyo :44: ben yinede küçük bi dilim yiyom
yok anam yemeyelim onlar bizi bozarrrr
Kizlar bunlar ne ....?...
anam ben de bilemedimmm yemekler dönmeye başladı zayıflama topiğindeeee hahahahahaha

süpersin cnm yaaa hayran hayran okudum biz de tşk ediyoruzz sen de bizi gaza getirdinnn daha ne olsun birbirmiziii gaza getiriyoruzzz

neden sona kalacak mışsın cnm benim hayır hep birlikte verip mezun olacağız ama mutlaka olacağız hepimiz aynı yoldayız ole değil mi
cnm benim bak keyfinee arkadaşınla iyi eğlencelerrrr öptm seniiii
hg niz paylaşımcı ve iradeli olursanız neden almayalım sizin kararınız önemli olan bizler sadece destek oluyoruz keşke diyetisyene gitsenizde tahlil falan hem daha profesyonel yapmış olursunuz hem de diyetisyen motivasyona açısından daha kalıcı oluyor siz bilirsiniz ama
yerim seni yerimmmm seni seviyorummm asumanımmmm

ben dışarı çıktığımda yemek aklıma hiç gelmiyor hep dışarıda mı olsam :)
bu akşam yürüyüşe çıkmayı düşünüyorum becerebilirsem....

O kadar düzensiz bir 3 gün geçirdim ki yazmak gelmedi içimden.Lütfen biri bana kendine gel desin
2 gündür dışardaydım düzensiz ve az yedim yani 2 gün öyle ama bu gün misafirimde geldi hep tatlı şeyler yedim,akşam bir şey yemesem yarın deavm etsem olurmu ki.Cidden moralim çok bozuldu (((

selaam tombikdaşlarııımmm

sahurda gözümün sızısında yine pek bişey yiyemedim

sahur menüm
1 kase nesfiy yarım çay bardağı süt ile
1 bardak kakaolu süt

veeee yediklerimmden anlayacagınız gibi gözüm iyileşmeye başladı galiba

iftar menüm
4 y.kaşığı yogurtlu biber patlcan kabak kavurması yagsız
yarım dilim ekmek kadar pide
1 tabak z.yağlı sarma
1 kase vanilyalı puding(yarı süt yarı su ile yapılmış.kalorisi 110 120 civarında sanırım)

nasıl olmuş kızlar

Sağol zaten dietisyende hemen hemen o kadar vermiş şimdilik iyi gidiyor dondurmay pazarları yediriyoruz fakat 2 gündür dışarda şu buzlardan yedi ama ara öğünlerini yemedim heralde dengelemiştir diyorum parkta herkes yerken engellennemiyor ne yazıkki bende seninle aynı durumdayım al verlerden sebeb veremiyoruz benmim en geç kasıma kadar en azından 95 olmam şart nasıl olucak bilmiyorum ama şunu biiliyorum ben burdan hiç mezun olamıycam zaten istemiyorumda 90 95 oluyım yetrer diyorum müzelik diye saklarsınız beni artık ::))

Canım karar verdiysen eminsen olur ama isteğin yooksa hiç başalama al verler mahvediyor.Diet işi hep aynı aslında sabah 1 veya 2 dilim ekmek peynir domates salatalık şekersiz çay.Öğlen sebze 1 dilim ekmek yoğurt salata akşamda et veya sebze veya kurubaklagil 1 dilim ekmek salata yoğurt aralarda meyva veya süt üç grisini şeklinde yapabilirsin aslında zenginleştirmek senin elinde.

Asumancım gerçekten dediğin gibi hiç istikrarını bozmadığın için çok güzel gidiyor.

Canım 1 tabak z.yağlı dolmanın açılımı ne ::)))))))))

1 tabak zeytin yağlı sarmanın açılımını bende yapamıyorum ama 20 taneye yakındır herhalde saymak istemedim.sahurda yiyemediğim için gözüm dönmüştü resmenn ama ben çok ince ve küçük sardım yaprakları tabiii...
Yani sonuçta löp löp götürdümmm sarmaları

İyi geceler arkadaşlar...Hepiniz nasılsınız...

Malum hafta sonu.Herkes bir yerlere gitmiş olabilir...

Bazı sevgili arkadaşlarımız da Urfa'lı hısımlarına iftara gitti.Neeeeeee ğğğğğ kıskanacakmışım canımmmmm...Hiçççç kıskanmam;kıskançlıktan ölüyorum...

YENACIĞIM; canım kardeşim hiç kıskanmadım ama biraz özendim diyelim.Afiyet olsun canım....Ben olsam ne hazırlamışlarsa yerdim..Ev sahibi Urfa'lı yani......

Ben de iftar menümü yazıp çıkıyorum .Sonra geleceğim;sizlerle görüşmeden olmaz...

1 hurma+2 parmak genişliğinde pide+1 dilim peynir+1 kase patates saltası+1 küçük tabak menemen+bollllll çayyyyyyy

SAHURDA:Kahvaltı şenliği var tabii.....

beyzuşşşş ablaa
tuzlu suu gözüme çok iyi geldi
ölçü tarifini verdiğin için çok saol.yoksa gözümü kör etmiştim çoktaannn

Afiyet olsun canım olay sarma olunca işler değişir şimdi bende geliyorum sana yemeğe :::))))))))))

Valla beyzuş abla süper yani bu kadarla iftar süpersin valla.
Yena ohh afiyet olsun urfa yemekleride süper olur bizide düşünür belki yerken ımmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…