selam arkadaşlar nasılsınız
eminim sizin evinizdede pideler bayatlıyodur.ben bayat pideleri pizza yaparak değerlendiriyorum.nasılmı bayatlamış pidenin üzerine salçalı su sürüyorum üzerine rendelenmiş kaşar onunda üzerine canınız ogün ne isterse salam sucuk sosis mantar biber zeytin domates
fırını üstten ısıtıp 10 veya 15 dakika kaşarlar eridiğinde alıyorum çocuklar bayılıyo :81:
selam arkadaşlar nasılsınız
eminim sizin evinizdede pideler bayatlıyodur.ben bayat pideleri pizza yaparak değerlendiriyorum.nasılmı bayatlamış pidenin üzerine salçalı su sürüyorum üzerine rendelenmiş kaşar onunda üzerine canınız ogün ne isterse salam sucuk sosis mantar biber zeytin domates
fırını üstten ısıtıp 10 veya 15 dakika kaşarlar eridiğinde alıyorum çocuklar bayılıyo :81:
süpermiş bu tarifte bacım yaa çocukların yerine biz de yesek canım kaldı napacağızzz şimdiiii
bu tarıfte guzelmiş bende bir kanalda denk geldim gecen gun 1 tane bayatlamıs pideyi yarımda olabilir artık ne kadar varsa kucuk kusbası dogranmıs tavuk gogsunu biraz sogan ve sarımsakla tavada sotelediler daha sonra yesil biber ve domates ekleyerek birazda salca karabiber kekik kırmızı biber tuz biraz daha ocakta cevirdi daha sonra ortadan keserek içini actıgı pinın arasına doldurdu bu malzemey bolda kasar koydu fırın tepsisine pideyi koydu uzerine bir tepsi daha kapadı kurumasın yumusak kalsın diye 10 15 dk sonra cıkarıp dilimledi goruntu superdi agzım sulanmıstı en kısa zamanda bende deneyeceğim
kızlar açlık başımızamı vurdu nezayıflama topiğinde yemek tarifi veriyoruz ALLAH sonumuzu hayreylesin
bende bayat ekmeklere yapıyordum bu dediğini ama pide hiç aklıma gelmemişti ,sağol :)selam arkadaşlar nasılsınız
bu tarıfte guzelmiş bende bir kanalda denk geldim gecen gun 1 tane bayatlamıs pideyi yarımda olabilir artık ne kadar varsa kucuk kusbası dogranmıs tavuk gogsunu biraz sogan ve sarımsakla tavada sotelediler daha sonra yesil biber ve domates ekleyerek birazda salca karabiber kekik kırmızı biber tuz biraz daha ocakta cevirdi daha sonra ortadan keserek içini actıgı pinın arasına doldurdu bu malzemey bolda kasar koydu fırın tepsisine pideyi koydu uzerine bir tepsi daha kapadı kurumasın yumusak kalsın diye 10 15 dk sonra cıkarıp dilimledi goruntu superdi agzım sulanmıstı en kısa zamanda bende deneyeceğim
bencede oruc basımıza vrudu kalorılı yemekler dusunur olduk
Çok haklısın ama işte böyle şeyler vesile oluyor ailede gerginlik oldumu çok zor.yok canım tam bir sene oldu görüşmeyeli geçen sene bugün doğum gününde olay çıkmıştı çünki , o günden sonrada ne o bizi aradı ne de biz onu, bz haklıydık çünki büyük olarak onun gelmesi gerekirdi....yemeklerimiz çok güzeldir canım..
teşekkürler teyzesi gösterdim kupasını pek sevindi.gulma geçmiş olsun canım sahura kadar ılık su iç kurudukça kötü olur
banucum yeğenine bendenaferin kuzucuğa
Canım benim sende neler yaşamışsın ama şimdi ne mutlu.kızlar allah hepinizin gönlüne göre versin ..ama üzülmeyin arkadaşlar bıktı dinlemekten ama ben sayısız yumurta takibi aşılama ve tüp bebekten sonra 12 senede kucağıma aldım nazlı kızımı , ve eşimin dr raporu var ancak tüp bebekjle olur diye ve doğal yolla hamile kaldım ..ve hergün spora gidiyordum 1 saat koşturarak spor yapıyordum ağır sobaları kaldırmıştım annemde soba kurmuştum ve herşeye rağmen hamileydim...allah verdiği zaman hepsi bahane yani herşeyin vakti saati varmış kafadan attığım anda oldu artık anne olamayacağım tüp bebekte yapmayacağım dedimyeni tüp bebek yapmıştık okadar acı çekmişltim çünki , 5 ay sonra hamileydim .....
Benimde ödüm kopuyor biri bizi çağıracak diye bende yerim çünkü.Yarın akşam iftara davetliyiz teyzemlere..teyzemin urfalı gelini var..Mutfakta bir harika anlatamam enfes şeyler yapıyor çok meşhur ailede..
Benim gibi oburix birnin halini düşünün artık..:)
Allah yardımcın olsun zeynep abla inşallah hep böyle olurda işin hafifler.sabah yatığım da yazsam bir iki kilo daha fazla gelir.sahurda 3 litreye yakın su içtim..öğleye doğru kalktım..hemen eşimi hazırladım.allahtan komşunun kızı ve damadı bizi hastaneye götürüp getirdiler.yoksa mahvolmuştuk..
kızlar bugün şoktayım yaa.akşam 4 gibi hastaneden geldik.eşimi giydirip yedirdim..ve ikimizde pilimiz bitmiş gibi yattık.kalktığımda saat sekize çeyrek vardı.oğlumu arayıp iftara gideceğimizi söyledim..sonra eşimi uyandırmaya gittim.ben salonda o arka odada yatıyordu.baktım sokak kapısı açık..eşim yok..nasıl panikledim anlatamam..hemen bir iki komşuyu aradım..giyinip çıktım..neyse bizimkisi yemek verilen yere gitmiş.orda oturuyormuş..bugün üst damak ikimizinki takılmıştı.nasıl sevinmişti..ben uyuyunca nasıl ayakkabıları giymiş ve nasıl yürümüş anlamadım..iftar verilen yere gitmek için çok erkenden hazırlamamı istiyor.oraya gitmek onun için bir heyecan..belediye başkanı falan da geliyor..hatırını soruyor ya..bundan çok mutlu oluyor..
neyse ordakilerde şaşırmış..saat 7 de oraya gitmiş.komşu haber verdi..gittim sanki hasta olan benim..adam çok rahat..birde hınzır hınzır gülüyor..beni soranlara da ''-o da burda diyormuş...valla hala şoktayım..kapıları kilitlemem lazım..şimdi uyumaya da korkar oldum..oğlum da anne oruç tutma..bak kaldıramıyorsun.diyor..ne yapacağımı şaşırdım..
Geçmiş olsun canım fıtık çok zordur.duramayacağım sahurda bakarım artık benim fıtık azdı sanırsam ağrım var dinleneyim biraz
Hoşgeldin canım inşallah hepberaber veririz.merhaba çok uzun zamandır internet başında nasıl zayıflayacağımı araştırıyorum ama hala harekete geçemedim 22 yaşındayım ve 102 kiloyum zayıflamayı herşeyden çok istiyorum ama tek başıma yapamıyorum bana da yardımcı olur musunuz ?
Sende hoşgeldin canım.hosgeldin tontoncan bende yenıyım bu aksam basvurdum buraya inş. en kısa zamanda istedğin kiloya ulasırız hep beraber
Bizim kız 4.5 yaşında şu an 33.5 Allahtan boyu var ama senin kız zayıf ya ama çocuklar şihdi incecik olmak istiyor en güzelinide istiyolar keşke sorsaydın haftada ne kadar verebillirlier diye.Kizlar moralim bozuldu
Diyetisyene gittim. 100 gr vermisim. Gerci kadin bir dengesizlik var, gecen haftanin olcumleri ile bir terslik var dedi.. Kahve icip gitmistim o sapittiriyormus. Ama ozetle verememisim.. 100 kalori gunluk azaltti.
Banu, kizim icin sordum yine. Benim kiz 9 yasinda ve 32 kilo. Gerci sporcu oldugu icin kaslidir bayagi, sadece komik bir gobegi cikiyor..
Cocuklar icin gunluk kalori ihtiyaci soyle hesaplaniyormus: 1000 kalori+ yas *100 yani 1000+ 9*1000=1900 bizimkisi.
Gunluk 9 tahil+3 sut+sinirsiz sebze+ 5 meyve yiyebilirmis. aburcubur yok tabi...
kızlar bu arada ben bırsey sormak istiyorum ramazqn dolayuısıyla tartı işini nasıl yapıyorsunuz nezaman tartılıyorsunuz
hoşgeldin aramıza başlangıç kilon benim kilomla aynı ben mart 3 2011 başladım gram gram gidiyo
tontoncan hos geldin bol kilo vermeler diliyorum
gamze-20 hosgeldin dilegim senin içinde geçerli
Kizlar bunlar ne ....?...
adananın neresindesin benim görümcem orda 2 taneben 1 sene önce sporla 89a kadar düşmüştüm canım ama dikkat etmeyince geri aldım artık kendimi beğenmemeye başladım çok istiyorum zayıflmayı ama adanada oturuyorum sıcakta sporda yapılmıyor bir de ramazan olunca herşey daaha da zor oldu.keşke benimkiler de gram gram gitse ...
bende 7 sene önce 105 den 83 düştüm sonra yine yedim oturdum spor yapmadım böyle oldumben 1 sene önce sporla 89a kadar düşmüştüm canım ama dikkat etmeyince geri aldım artık kendimi beğenmemeye başladım çok istiyorum zayıflmayı ama adanada oturuyorum sıcakta sporda yapılmıyor bir de ramazan olunca herşey daaha da zor oldu.keşke benimkiler de gram gram gitse ...
yaş kaç kaç çocuk var boy kaçben 1 sene önce sporla 89a kadar düşmüştüm canım ama dikkat etmeyince geri aldım artık kendimi beğenmemeye başladım çok istiyorum zayıflmayı ama adanada oturuyorum sıcakta sporda yapılmıyor bir de ramazan olunca herşey daaha da zor oldu.keşke benimkiler de gram gram gitse ...
çok teşekür ederim hepimize bol bol kilo vermeler kurtulalım artık şu kilolardan :)