Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selam arkadaşlar nasılsınız

eminim sizin evinizdede pideler bayatlıyodur.ben bayat pideleri pizza yaparak değerlendiriyorum.nasılmı bayatlamış pidenin üzerine salçalı su sürüyorum üzerine rendelenmiş kaşar onunda üzerine canınız ogün ne isterse salam sucuk sosis mantar biber zeytin domates
fırını üstten ısıtıp 10 veya 15 dakika kaşarlar eridiğinde alıyorum çocuklar bayılıyo :81:

süpermiş bu tarifte bacım yaa çocukların yerine biz de yesek canım kaldı napacağızzz şimdiiii

bu tarıfte guzelmiş bende bir kanalda denk geldim gecen gun 1 tane bayatlamıs pideyi yarımda olabilir artık ne kadar varsa kucuk kusbası dogranmıs tavuk gogsunu biraz sogan ve sarımsakla tavada sotelediler daha sonra yesil biber ve domates ekleyerek birazda salca karabiber kekik kırmızı biber tuz biraz daha ocakta cevirdi daha sonra ortadan keserek içini actıgı pinın arasına doldurdu bu malzemey bolda kasar koydu fırın tepsisine pideyi koydu uzerine bir tepsi daha kapadı kurumasın yumusak kalsın diye 10 15 dk sonra cıkarıp dilimledi goruntu superdi agzım sulanmıstı en kısa zamanda bende deneyeceğim

kızlar açlık başımızamı vurdu ne zayıflama topiğinde yemek tarifi veriyoruz ALLAH sonumuzu hayreylesin

bende bayat ekmeklere yapıyordum bu dediğini ama pide hiç aklıma gelmemişti ,sağol :)

hımmm bayağı lezzetli olur gibi geldi bana :)

Slm kizlar yeni gelen arkadaslara hosgeldiniz
yemek muhabbeti acilmis herkezin oruclu oldugu nasil da belli oluyor aklimizda hep yemek ;-);-);-)

Çok haklısın ama işte böyle şeyler vesile oluyor ailede gerginlik oldumu çok zor.

gulma geçmiş olsun canım sahura kadar ılık su iç kurudukça kötü olur
banucum yeğenine bendenaferin kuzucuğa
teşekkürler teyzesi gösterdim kupasını pek sevindi.

Canım benim sende neler yaşamışsın ama şimdi ne mutlu.

Yarın akşam iftara davetliyiz teyzemlere..teyzemin urfalı gelini var..Mutfakta bir harika anlatamam enfes şeyler yapıyor çok meşhur ailede..

Benim gibi oburix birnin halini düşünün artık..:)
Benimde ödüm kopuyor biri bizi çağıracak diye bende yerim çünkü.

Allah yardımcın olsun zeynep abla inşallah hep böyle olurda işin hafifler.

duramayacağım sahurda bakarım artık benim fıtık azdı sanırsam ağrım var dinleneyim biraz
Geçmiş olsun canım fıtık çok zordur.

Hoşgeldin canım inşallah hepberaber veririz.

hosgeldin tontoncan bende yenıyım bu aksam basvurdum buraya inş. en kısa zamanda istedğin kiloya ulasırız hep beraber
Sende hoşgeldin canım.

Bizim kız 4.5 yaşında şu an 33.5 Allahtan boyu var ama senin kız zayıf ya ama çocuklar şihdi incecik olmak istiyor en güzelinide istiyolar keşke sorsaydın haftada ne kadar verebillirlier diye.
Olsun gene vermişsin almamışsın ya onada şükür.

kızlar bu arada ben bırsey sormak istiyorum ramazqn dolayuısıyla tartı işini nasıl yapıyorsunuz nezaman tartılıyorsunuz

hoşgeldin aramıza başlangıç kilon benim kilomla aynı ben mart 3 2011 başladım gram gram gidiyo

ben 1 sene önce sporla 89a kadar düşmüştüm canım ama dikkat etmeyince geri aldım artık kendimi beğenmemeye başladım çok istiyorum zayıflmayı ama adanada oturuyorum sıcakta sporda yapılmıyor bir de ramazan olunca herşey daaha da zor oldu.keşke benimkiler de gram gram gitse ...

adananın neresindesin benim görümcem orda 2 tane

bende 7 sene önce 105 den 83 düştüm sonra yine yedim oturdum spor yapmadım böyle oldum

yaş kaç kaç çocuk var boy kaç

çok teşekür ederim hepimize bol bol kilo vermeler kurtulalım artık şu kilolardan :)

insallah hepimiz hedeflerimize ulasicagiz
ama yolumuz uzun azim istiyor,sabir istiyor bu sureç ben bu azmi ve sabri kendimde yeni gordum (buranin etkisi buyuuuk) inanirmisin oncede hiç ugrasmamistim surekli kilo aldim dogum yaptim emzirdim derken izine her gittigimde annem ver kizim yasin genç daha nebuhal dedi bende veririm anne diyordum(ama bebek dusunuyordum ozaman)sonra bebegim oldu 2haftalikken tasindim kisin ortasinda 12.ayda bebegim kuçuktu diger çocuklarda buyuk sayilmaz aman çabucak yerlesiyim diye paraladim kendimi 6gunde yerlestim herseyimi yaptim yaptim ama bebegimi surekli emziremedigim için çunki kuçuktu daha surekli uyuyordu kaldirmadimda orayi duzenle onu yap bunu yap derken sutum azaldi eee tabi yerlestikken sonra busefer sutum çogalsin diye yedim de yedim sutum oldu çok sukur bebisim doyuyordu yariyorduda masallah ama olan bana oldu 8kilo aldim bikaç ayda sonra bebegim ek besinlere baslayinca yani 2bucuk ay once dedim artik yeter kilom arttikça artiyor simdi kendimi dolandiriyorum çok sukur ama yarin neolacagim bellimi dedim hastalansam neolacakti kim kaldirip bakacak 107 kilo yani kolay degil ve zayiflamaya karar verdim beynimi sartlandirdim çok sukur gidiyo kilolar hala bebegimi emzirdigim için fazla yememden kisamiyorum ama sporumu çok fazla yapiyorum bebisim emmeyi biraktigi zaman daha iyi olur insallah yemeyi kisarim sporumuda azaltir ikisini dengelerim diye dusunuyorum umarim sende verirsin ve buradan ayrilma derim buranin zayiflamamda buyuuuuuk etkisi var hepsi çok seker insanlar sicaklar hosuma gidiyo buraya girmek motive oluyoorum hepsine tesekkur ederim.......çenem dustu ne çok yazdim

Son düzenleme:
Banu, sizinkinin kilo almamasi icin gunde 1400 almasi gerekiyor.. Bir magnumun 380 oldugunu unutma.

bize dondurma icin de acik kutulardan olanlari kulaha koyarak verin veya buzlardan verin, bir meyve eksiltin dedi. ama ,cikolata kapli olanlardan ve kornetlerden almayin dedi.. Omur boyu yani bu boyle aslinda..

Ben diyetisyene goturmuyorum zaten, giderken 2 defa benle geldi, benim de kilo problemlerim oldugu icin soruyorum bazen...

kendi kilomun durmasi konusunda da yine kendime kiziyorum, yillarca yaptigim dusuk kalori diyetleri, bir al bir ver... Bunlara bagliyorum... Yoksa Asuman a bak, masallah dumduz gidiypr, 10 kilo arkamdan geldi yakaladi bile... Benim durum icler acisi. ama farketmez, eski kotu huylarima da donmeyecegim, gaza gelip yine 1000 kalorilik diyetler de yapmayacagim.. bu defa dogrusunu yapacagim kararliyim. Gerekirse topikten en son ben mezun olacagim ama bu kilolari verecegim, sarkmadan, yilmadan, bikmadan....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…