biri imamoglunda birini tam bilmiyorum yeni taşındıseyhan canım şakirpaşadayım görümcelerin nerde oturuyor..
Selam yeniden,Bugün cok dertliyim kizlar
Aksama kadar ögünlerimi hic kacirmadim ama aksam 19.00 da kizim kurabiye diye tutturdu,1 tepsilik yaptim ama dayanamadim 2 tane yedim. Üstelik cikolatali( Ondan sonra da önüne gecemeyecegim istah acilmasi oldu,sanki ben ben degilmisim gibi 2 parca beyaz ekmek ve peynir yedim of offfffff
Bugünkü menüm
sabah
4 tane kitir ekmek(80 kalori)
yagsiz peynir
ve sekersiz cay
ara
kocaman bir acur:)
aksam
balik haslama
ve yesillik salata
ara yok
saat 19.40ta
2 kocaman cikolatali kurabiye
ve el kadar iki pide
cokkk pismanim(
Ben de aynı senin durumundayım,üzülme hepimizin durumu aynı.Sanırım en güzeli yola devam etmek küçük kaçamaklarda salmamak...
Muttus naber.. Napoosun
Haklisin Efsunlu ama su pismanlik yokmu pismanlik,10 kilo alsam bu kadar yikilmam herhalde. Son zamanlarda kilom gitmedi diye umutsuzluga kapildim sanirim.Artik yine dedigin gibi sabir etmek.
.......................Haklisin Efsunlu ama su pismanlik yokmu pismanlik,10 kilo alsam bu kadar yikilmam herhalde. Son zamanlarda kilom gitmedi diye umutsuzluga kapildim sanirim.Artik yine dedigin gibi sabir etmek.
O kadar düzensiz bir 3 gün geçirdim ki yazmak gelmedi içimden.Lütfen biri bana kendine gel desin
2 gündür dışardaydım düzensiz ve az yedim yani 2 gün öyle ama bu gün misafirimde geldi hep tatlı şeyler yedim,akşam bir şey yemesem yarın deavm etsem olurmu ki.Cidden moralim çok bozuldu(((
İyi geceler arkadaşlar...Hepiniz nasılsınız...
Malum hafta sonu.Herkes bir yerlere gitmiş olabilir...
Bazı sevgili arkadaşlarımız da Urfa'lı hısımlarına iftara gitti.Neeeeeee ğğğğğ kıskanacakmışım canımmmmm...Hiçççç kıskanmam;kıskançlıktan ölüyorum...
YENACIĞIM; canım kardeşim hiç kıskanmadım ama biraz özendim diyelim.Afiyet olsun canım....Ben olsam ne hazırlamışlarsa yerdim..Ev sahibi Urfa'lı yani......
Ben de iftar menümü yazıp çıkıyorum .Sonra geleceğim;sizlerle görüşmeden olmaz...
1 hurma+2 parmak genişliğinde pide+1 dilim peynir+1 kase patates saltası+1 küçük tabak menemen+bollllll çayyyyyyy
SAHURDA:Kahvaltı şenliği var tabii.....
Ben bugün oruç tıtamadım Dr daydım filmler falan çekildi.Bende gün içinde yediklerimi yazıyım
Sabah 4/1 simit biraz kepek ekmeği peynir diet cola
Öğlen yağsız ıspanak 2 yk yoğurt 1 dilim ekmek
Akşam 1 tabak z.yağlı fasulye 1 dilim ekmek salata 1 kase cacık
Yatmadan önce ne yerim hiç bilmiyorum.
Yalnız bugün çok az su içtim şidi yanımda yarım litre su var onu bitirsem bari diye bakıyorum.
İnşallah bu sefer zayıflarım gittiğim drda muhakkak zayıfla dedi tüp işinide kasım ayına attım vermem lazım mecbur şu kilolar tüm sağlık sorunlarına yol açıyor yarından itibaren sporada başlıyorum tekrar sabah tartıldım 109.5 tum pek sevindim birde kızdım tartıya dün niye öyle çıktı diye.
beyzuşşşş ablaa
tuzlu suu gözüme çok iyi geldi
ölçü tarifini verdiğin için çok saol.yoksa gözümü kör etmiştim çoktaannn
Afiyet olsun canım olay sarma olunca işler değişir şimdi bende geliyorum sana yemeğe :::))))))))))
Valla beyzuş abla süper yani bu kadarla iftar süpersin valla.
Yena ohh afiyet olsun urfa yemekleride süper olur bizide düşünür belki yerken ımmmmmmm
Ben bugün oruç tıtamadım Dr daydım filmler falan çekildi.Bende gün içinde yediklerimi yazıyım
Sabah 4/1 simit biraz kepek ekmeği peynir diet cola
Öğlen yağsız ıspanak 2 yk yoğurt 1 dilim ekmek
Akşam 1 tabak z.yağlı fasulye 1 dilim ekmek salata 1 kase cacık
Yatmadan önce ne yerim hiç bilmiyorum.
Yalnız bugün çok az su içtim şidi yanımda yarım litre su var onu bitirsem bari diye bakıyorum.
İnşallah bu sefer zayıflarım gittiğim drda muhakkak zayıfla dedi tüp işinide kasım ayına attım vermem lazım mecbur şu kilolar tüm sağlık sorunlarına yol açıyor yarından itibaren sporada başlıyorum tekrar sabah tartıldım 109.5 tum pek sevindim birde kızdım tartıya dün niye öyle çıktı diye.
Evet haklısın.Aslında 2 gün neredeyse aç yaşadım bu gün de tatlı yedim onun dışında sabah 2 dilim kepek ekmeği ile yağsız peynirle yapılmış sandwich o kadar.Ama suçluluk duygusu ve moralsizlikten eşimin yürüyüş teklifini bile geri çevirdim (tam tersi gitmem lazımken)canım ya bence o kadar kafana takma sonuçta 3 güncük ,ben kimseyi çok iyi tanımıyorum ama şunu biliyorum ki buraya gelen insanların ortak br özelliği var o da zayıflamak ,sende o amaçla burayı bulduğuna göre vazgeçecek değilsin değil mi ,hem 3 gün çok kolay telafi edilebilir, yola devam bırakmak yok, hatta dahada hırslan 3 günün acısını çıkar :) yarın devam etsen tabi olur neden olmasın daha geç olmadan başla değil mi :) sonra 3 gün olur 7 gün ,ister misin ,hayırrrrrrrrr ,o zaman daha çok geç kalma bence :)
iyi gecelerr güzeller
nasılsınız bakalım
ben bu öğlen 13.30 da uyandığım için hala uykum yok
düzenli giremediğim için geçmişi okuyamıyorum
çok şey kaçırdım mı acaba?
ara ara yazılanlardan anladığım kadarı ile bir kaç kişiye yazacaklarım var
DOĞA canım bende seni özledim güzelim
ev almışsın galiba hayırlı olsun
SAFERAN sende ev aldın galiba sanada hayırlı olsun canım
darısı tüm istiyenlere olsun inşallah
LEAH kızın bilsem sınavını kazanmış
çok mutlu oldum ancak beklenen sondu seninkisi....
benim kızım maalesef kazanamamış üzüldüm ve hala kendine söyleyemedim....
birde çocukların boy kilo hesaplaması ile ilgili bir hesaplama anlatmışsın
peki orada çocuğun boyu hesaba katılmıyormu.....
DİLENCİİİİİİİ nerelerdesin sen bakalım
bıraktın buraları motivasyon dağılmış gibi geliyor
-------------------------------------------
kızlar biraz önce çok mutlu oldum
daha önce ideal kilo hesaplama sitelerinde hesap yaparken
ya kilolusunuz ya da ideal kilonuzu üstündesiniz falan yazardı nasıl üzülürdüm
biraz önce bana kilonuz tamamen normal dedi.....
ama birazcık daha yolumuz var
Bencede beyzuş abal birde bu dijital tartılar çok fena her çıkışta ayrı veriyor bende 3 kere çıkıp en az olnı kaale alıyorum napıyım yaniNedendir bilemedim cumaları bu tartı bana da aynı şeyi yapıyor.Cumartesi biraz daha iyi oluyor..Denedim özellikle..Galiba'' kilo verdimmi acaba'' stresinden oluyor...