Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben bugün oruç tıtamadım Dr daydım filmler falan çekildi.Bende gün içinde yediklerimi yazıyım
Sabah 4/1 simit biraz kepek ekmeği peynir diet cola
Öğlen yağsız ıspanak 2 yk yoğurt 1 dilim ekmek
Akşam 1 tabak z.yağlı fasulye 1 dilim ekmek salata 1 kase cacık
Yatmadan önce ne yerim hiç bilmiyorum.
Yalnız bugün çok az su içtim şidi yanımda yarım litre su var onu bitirsem bari diye bakıyorum.
İnşallah bu sefer zayıflarım gittiğim drda muhakkak zayıfla dedi tüp işinide kasım ayına attım vermem lazım mecbur şu kilolar tüm sağlık sorunlarına yol açıyor yarından itibaren sporada başlıyorum tekrar sabah tartıldım 109.5 tum pek sevindim birde kızdım tartıya dün niye öyle çıktı diye.

Selam yeniden,Bugün cok dertliyim kizlar:KK43:

Aksama kadar ögünlerimi hic kacirmadim ama aksam 19.00 da kizim kurabiye diye tutturdu,1 tepsilik yaptim ama dayanamadim 2 tane yedim. Üstelik cikolatali:KK43:( Ondan sonra da önüne gecemeyecegim istah acilmasi oldu,sanki ben ben degilmisim gibi 2 parca beyaz ekmek ve peynir yedim of offfffff

Bugünkü menüm

sabah
4 tane kitir ekmek(80 kalori)
yagsiz peynir
ve sekersiz cay

ara
kocaman bir acur:)

aksam
balik haslama
ve yesillik salata

ara yok

saat 19.40ta
2 kocaman cikolatali kurabiye
ve el kadar iki pide

cokkk pismanim:KK43:(

Selam yeniden,Bugün cok dertliyim kizlar:KK43:

Aksama kadar ögünlerimi hic kacirmadim ama aksam 19.00 da kizim kurabiye diye tutturdu,1 tepsilik yaptim ama dayanamadim 2 tane yedim. Üstelik cikolatali:KK43:( Ondan sonra da önüne gecemeyecegim istah acilmasi oldu,sanki ben ben degilmisim gibi 2 parca beyaz ekmek ve peynir yedim of offfffff

Bugünkü menüm

sabah
4 tane kitir ekmek(80 kalori)
yagsiz peynir
ve sekersiz cay

ara
kocaman bir acur:)

aksam
balik haslama
ve yesillik salata

ara yok

saat 19.40ta
2 kocaman cikolatali kurabiye
ve el kadar iki pide

cokkk pismanim:KK43:(

Ben de aynı senin durumundayım,üzülme hepimizin durumu aynı.Sanırım en güzeli yola devam etmek küçük kaçamaklarda salmamak...

Ben de aynı senin durumundayım,üzülme hepimizin durumu aynı.Sanırım en güzeli yola devam etmek küçük kaçamaklarda salmamak...

Haklisin Efsunlu ama su pismanlik yokmu pismanlik,10 kilo alsam bu kadar yikilmam herhalde. Son zamanlarda kilom gitmedi diye umutsuzluga kapildim sanirim.Artik yine dedigin gibi sabir etmek.

Muttus naber.. Napoosun

Naber canim ortagim, iyiyim oglanla tatil yapiyoruz fena degil ama yorucunsej cok iyi biliyosun cocukla tatil gunde 3 saat denizde oluyoruz 20 dk toplam girebildigim sure onda da oglanla oynuyorum. Altinolugun havasi cok guzel taze bir hava o yaradi ikimizede ( masallah). Kilo konusunda bogazimi tutamadim ama super gitti 10 gunde 1.200 falan superrrr daha ne olsn simdi 80lerin ilk yarisini bu ay atma havasina girdim ama zor asil zor olan 85 alti cunku 2-3 sene tam o kilolarda idim. Neyseee simdi 88 e odaklandim

Buarada sarkik gobegimle bikini giyiyorum 1 kac defadir. Mayoyu degostirmeye usendigimden yumirtaliklarim agridi cok, neyse kipa super maeketlerinde 8 liraya bikini takimi aldim yalnis anlamadiniz 8 lira super ucuz bayaaa kapali alti gobusum bazi suda gene kaciyor ama olsun onemli olan usenmiyorum artik mayo degistirmeye.

Boyle gunler hizla geciyor sen nasilsin ortanca sakinledi mi minik emekliyormu

Yena eline saglik, beyzus senin de.

Haklisin Efsunlu ama su pismanlik yokmu pismanlik,10 kilo alsam bu kadar yikilmam herhalde. Son zamanlarda kilom gitmedi diye umutsuzluga kapildim sanirim.Artik yine dedigin gibi sabir etmek.

Ben kilo verme konusunda hep aceleciliğim sabırsızlığım yüzünden kaybettim veremedim kiloları daha da çok aldım.İlaçlar vs denedim bu yüzden sırf hızlı vermek için.Şimdi daha mantıklı düşünüyorum ağır ama emin adımlar.Ama bazen olmuyor işte istemekle yapmak aynı olmuyor.Neyse ara ara yıkılıp yıkılıp kalkcaz sanırım bu yolda.Bu gün moralim çok bozuk :KK43:((

.......................
aynı mesajı 2 kez yollamışım farkında olmadan,sildim o yüzden...

Son düzenleme:
O kadar düzensiz bir 3 gün geçirdim ki yazmak gelmedi içimden.Lütfen biri bana kendine gel desin :KK59:
2 gündür dışardaydım düzensiz ve az yedim yani 2 gün öyle ama bu gün misafirimde geldi hep tatlı şeyler yedim,akşam bir şey yemesem yarın deavm etsem olurmu ki.Cidden moralim çok bozuldu :KK43:(((

canım ya bence o kadar kafana takma sonuçta 3 güncük ,ben kimseyi çok iyi tanımıyorum ama şunu biliyorum ki buraya gelen insanların ortak br özelliği var o da zayıflamak ,sende o amaçla burayı bulduğuna göre vazgeçecek değilsin değil mi ,hem 3 gün çok kolay telafi edilebilir, yola devam bırakmak yok, hatta dahada hırslan 3 günün acısını çıkar :) yarın devam etsen tabi olur neden olmasın daha geç olmadan başla değil mi :) sonra 3 gün olur 7 gün ,ister misin ,hayırrrrrrrrr ,o zaman daha çok geç kalma bence :)

İyi geceler arkadaşlar...Hepiniz nasılsınız...

Malum hafta sonu.Herkes bir yerlere gitmiş olabilir...

Bazı sevgili arkadaşlarımız da Urfa'lı hısımlarına iftara gitti.Neeeeeee ğğğğğ kıskanacakmışım canımmmmm...Hiçççç kıskanmam;kıskançlıktan ölüyorum...

YENACIĞIM; canım kardeşim hiç kıskanmadım ama biraz özendim diyelim.Afiyet olsun canım....Ben olsam ne hazırlamışlarsa yerdim..Ev sahibi Urfa'lı yani......

Ben de iftar menümü yazıp çıkıyorum .Sonra geleceğim;sizlerle görüşmeden olmaz...

1 hurma+2 parmak genişliğinde pide+1 dilim peynir+1 kase patates saltası+1 küçük tabak menemen+bollllll çayyyyyyy

SAHURDA:Kahvaltı şenliği var tabii.....

gayet güzel valla helalllllllllll:nazar:

Ben bugün oruç tıtamadım Dr daydım filmler falan çekildi.Bende gün içinde yediklerimi yazıyım
Yalnız bugün çok az su içtim şidi yanımda yarım litre su var onu bitirsem bari diye bakıyorum.
İnşallah bu sefer zayıflarım gittiğim drda muhakkak zayıfla dedi tüp işinide kasım ayına attım vermem lazım mecbur şu kilolar tüm sağlık sorunlarına yol açıyor yarından itibaren sporada başlıyorum tekrar sabah tartıldım 109.5 tum pek sevindim birde kızdım tartıya dün niye öyle çıktı diye.

bu kez menün güzel hep sebze :)))

beyzuşşşş ablaa
tuzlu suu gözüme çok iyi geldi
ölçü tarifini verdiğin için çok saol.yoksa gözümü kör etmiştim çoktaannn:KK19:

Bir şey değil canım.İyi geldiğine sevindim.
Aynı çözeltiyi nezle olduğunda burnun içinde kullanabilirsin.Bildiğin serum fizyolojik bu...

Afiyet olsun canım olay sarma olunca işler değişir şimdi bende geliyorum sana yemeğe :::))))))))))

Valla beyzuş abla süper yani bu kadarla iftar süpersin valla.
Yena ohh afiyet olsun urfa yemekleride süper olur bizide düşünür belki yerken ımmmmmmm

Sağol canım..İyi gidiyor şükür.İnşallah hep devam eder.Yine de gr olarak gidiyor.Yaşımdan ve hypotiroididen dolyı diyorum.Olsun gitsin de...

Nedendir bilemedim cumaları bu tartı bana da aynı şeyi yapıyor.Cumartesi biraz daha iyi oluyor..Denedim özellikle..Galiba'' kilo verdimmi acaba'' stresinden oluyor...

canım ya bence o kadar kafana takma sonuçta 3 güncük ,ben kimseyi çok iyi tanımıyorum ama şunu biliyorum ki buraya gelen insanların ortak br özelliği var o da zayıflamak ,sende o amaçla burayı bulduğuna göre vazgeçecek değilsin değil mi ,hem 3 gün çok kolay telafi edilebilir, yola devam bırakmak yok, hatta dahada hırslan 3 günün acısını çıkar :) yarın devam etsen tabi olur neden olmasın daha geç olmadan başla değil mi :) sonra 3 gün olur 7 gün ,ister misin ,hayırrrrrrrrr ,o zaman daha çok geç kalma bence :)
Evet haklısın.Aslında 2 gün neredeyse aç yaşadım bu gün de tatlı yedim onun dışında sabah 2 dilim kepek ekmeği ile yağsız peynirle yapılmış sandwich o kadar.Ama suçluluk duygusu ve moralsizlikten eşimin yürüyüş teklifini bile geri çevirdim (tam tersi gitmem lazımken) :KK43:(( neyse yarın ola hayrola bakalım...

teşekkürler bu arada ilbatum.

iyi gecelerr güzeller

nasılsınız bakalım

ben bu öğlen 13.30 da uyandığım için hala uykum yok

düzenli giremediğim için geçmişi okuyamıyorum

çok şey kaçırdım mı acaba?

ara ara yazılanlardan anladığım kadarı ile bir kaç kişiye yazacaklarım var

DOĞA canım bende seni özledim güzelim

ev almışsın galiba hayırlı olsun

SAFERAN sende ev aldın galiba sanada hayırlı olsun canım

darısı tüm istiyenlere olsun inşallah

LEAH kızın bilsem sınavını kazanmış

çok mutlu oldum ancak beklenen sondu seninkisi....

benim kızım maalesef kazanamamış üzüldüm ve hala kendine söyleyemedim....

birde çocukların boy kilo hesaplaması ile ilgili bir hesaplama anlatmışsın

peki orada çocuğun boyu hesaba katılmıyormu.....

DİLENCİİİİİİİ nerelerdesin sen bakalım

bıraktın buraları motivasyon dağılmış gibi geliyor :KK45:

-------------------------------------------

kızlar biraz önce çok mutlu oldum

daha önce ideal kilo hesaplama sitelerinde hesap yaparken

ya kilolusunuz ya da ideal kilonuzu üstündesiniz falan yazardı nasıl üzülürdüm

biraz önce bana kilonuz tamamen normal dedi.....:KK64::KK64::KK64::KK64::KK64:

ama birazcık daha yolumuz var

iyi gecelerr güzeller

nasılsınız bakalım

ben bu öğlen 13.30 da uyandığım için hala uykum yok

düzenli giremediğim için geçmişi okuyamıyorum

çok şey kaçırdım mı acaba?

ara ara yazılanlardan anladığım kadarı ile bir kaç kişiye yazacaklarım var

DOĞA canım bende seni özledim güzelim

ev almışsın galiba hayırlı olsun

SAFERAN sende ev aldın galiba sanada hayırlı olsun canım

darısı tüm istiyenlere olsun inşallah

LEAH kızın bilsem sınavını kazanmış

çok mutlu oldum ancak beklenen sondu seninkisi....

benim kızım maalesef kazanamamış üzüldüm ve hala kendine söyleyemedim....

birde çocukların boy kilo hesaplaması ile ilgili bir hesaplama anlatmışsın

peki orada çocuğun boyu hesaba katılmıyormu.....

DİLENCİİİİİİİ nerelerdesin sen bakalım

bıraktın buraları motivasyon dağılmış gibi geliyor :KK45:

-------------------------------------------

kızlar biraz önce çok mutlu oldum

daha önce ideal kilo hesaplama sitelerinde hesap yaparken

ya kilolusunuz ya da ideal kilonuzu üstündesiniz falan yazardı nasıl üzülürdüm

biraz önce bana kilonuz tamamen normal dedi.....:KK64::KK64::KK64::KK64::KK64:

ama birazcık daha yolumuz var

Çok sevindim canım senin adına...Maaşallah..

Nedendir bilemedim cumaları bu tartı bana da aynı şeyi yapıyor.Cumartesi biraz daha iyi oluyor..Denedim özellikle..Galiba'' kilo verdimmi acaba'' stresinden oluyor...
Bencede beyzuş abal birde bu dijital tartılar çok fena her çıkışta ayrı veriyor bende 3 kere çıkıp en az olnı kaale alıyorum napıyım yani:KK34:

X