Çok sevindim canım senin adına...Maaşallah..
sağol ablacımmmm
darısı herkesin başına diyorum
hipotiroidim var demişsin
benimde var ama maşallah kilo vermemi çok fazla etkilemedi gibime geliyor
acaba herkeste değişik şekildemi etkiliyor
yoksa ben daha önce hiç diyet yapmadığım için mi daha kolay verdim....
seni bulunca hep aklıma sorular geliyorrrrr:26::26::26::26:
selaam tombikdaşlarııımmm
sahurda gözümün sızısında yine pek bişey yiyemedim
sahur menüm
1 kase nesfiy yarım çay bardağı süt ile
1 bardak kakaolu süt
veeee yediklerimmden anlayacagınız gibi gözüm iyileşmeye başladı galiba
iftar menüm
4 y.kaşığı yogurtlu biber patlcan kabak kavurması yagsız
yarım dilim ekmek kadar pide
1 tabak z.yağlı sarma
1 kase vanilyalı puding(yarı süt yarı su ile yapılmış.kalorisi 110 120 civarında sanırım)
nasıl olmuş kızlar
İyi geceler arkadaşlar...Hepiniz nasılsınız...
Malum hafta sonu.Herkes bir yerlere gitmiş olabilir...
Bazı sevgili arkadaşlarımız da Urfa'lı hısımlarına iftara gitti.Neeeeeee ğğğğğ kıskanacakmışım canımmmmm...Hiçççç kıskanmam;kıskançlıktan ölüyorum...
YENACIĞIM; canım kardeşim hiç kıskanmadım ama biraz özendim diyelim.Afiyet olsun canım....Ben olsam ne hazırlamışlarsa yerdim..Ev sahibi Urfa'lı yani......
Ben de iftar menümü yazıp çıkıyorum .Sonra geleceğim;sizlerle görüşmeden olmaz...
1 hurma+2 parmak genişliğinde pide+1 dilim peynir+1 kase patates saltası+1 küçük tabak menemen+bollllll çayyyyyyy
SAHURDA:Kahvaltı şenliği var tabii.....
Afiyet olsun canım olay sarma olunca işler değişir şimdi bende geliyorum sana yemeğe :::))))))))))
Valla beyzuş abla süper yani bu kadarla iftar süpersin valla.
Yena ohh afiyet olsun urfa yemekleride süper olur bizide düşünür belki yerken ımmmmmmm
YENACIĞIM;
Hoş geldin güzelim benim...
Neler hazırlamış Urfa'lı gelin.Çabuk anlat.Bütün gün seni düşündüm ve Allah yardımcın olsun diye dua ettim..İşe yaradımı..
Lunacığım;
TSH normal seviyede ise bizde hasta olmayan diğer kişiler gibi kilo verebiliriz tabii;ama benim hem yaş hemde çok diyet yapıp bırakmış olma gibi dezavantajlarım var..
Tüm bunlara rağmen olmaz diye bir şey yok.Belki istediğimiz gibi kısa sürede olmaz ama sonuçta olur.
Galiba bazen çok gayret ettiğim halde kilo veremeyince sarılabileceğim bazı nedenler olsun istiyorum.O zaman daha az üzülüyorum..
Lunaacım işlerin nasıl,yoğunluk devam ediyormu..?
semiran merhaba canım..:80:
Tahmin ettim zaten abartmayacağını..Maaşallah benim canıma..Afiyet olsun;gayet güzel olmuş...Biumut canım bendeki listede 5 sarma=1 dilim ekmek değerinde..15 adet yediysen 3 dilim ekmek yemişsin önemli değil..:))
Kıskanma noolur urfalı gelin al seninde olur..Yirim ben seni kıskanması bile ayrı bir cilve..
Yedim bişeyler ama inanın hiiç abartmadım zaten hepsinden bir lokma almam bile koca bir servis tabağı oldu...
Bu arada hatırlarsanız güllaç sevmediğimi söylemiştim 1 dilim güllaç yedim bayılarak.:))
Hatunun elinde var bir keramet hakikaten çok lezzetli yapıyor..
Beyzuş bizde birde antakyalı gelin var..:))
Banucum yemin ederim düşündüm yerken ..Şimdi dedim topiğe gittiğimde hesap sorarlar o yüzden çok az yedim..
Yaradı beyzuşum,canım benim.. içli köfte yemedim, tavuk ve çorba ağırlıklı beslendim..bir iki çatal patlıcan kebap yedim..
Sadece final kötüydü işte 1 dilim güllacı götürdüm.Birde sevsem noolurmuş acaba...
Yanlız sen süper besleniyorsun maşallah...
Bende aslında onun altına çok sığınıyorum ama değil hemde haşimitolu olarak 50 kilo verdim evet bu kadar kilo veren bir sürü insan var onlar 1 senede verdiyse ben 1.5 yılda verdim inşallah şimdide devamı gelir.Lunacığım;
TSH normal seviyede ise bizde hasta olmayan diğer kişiler gibi kilo verebiliriz tabii;ama benim hem yaş hemde çok diyet yapıp bırakmış olma gibi dezavantajlarım var..
Tüm bunlara rağmen olmaz diye bir şey yok.Belki istediğimiz gibi kısa sürede olmaz ama sonuçta olur.
Galiba bazen çok gayret ettiğim halde kilo veremeyince sarılabileceğim bazı nedenler olsun istiyorum.O zaman daha az üzülüyorum..
Ohh canım afiyet olsun sakın pişman olma iç bir soda rahatla bu arad güllaçmı bayılırım ramazan bitmeden muhakkak yemem lazım hemde koca bir dilim 108.5 olduğum gün yiyeceğim inşallah.Biumut canım bendeki listede 5 sarma=1 dilim ekmek değerinde..15 adet yediysen 3 dilim ekmek yemişsin önemli değil..:))
Kıskanma noolur urfalı gelin al seninde olur..Yirim ben seni kıskanması bile ayrı bir cilve..
Yedim bişeyler ama inanın hiiç abartmadım zaten hepsinden bir lokma almam bile koca bir servis tabağı oldu...
Bu arada hatırlarsanız güllaç sevmediğimi söylemiştim 1 dilim güllaç yedim bayılarak.:))
Hatunun elinde var bir keramet hakikaten çok lezzetli yapıyor..
Beyzuş bizde birde antakyalı gelin var..:))
Banucum yemin ederim düşündüm yerken ..Şimdi dedim topiğe gittiğimde hesap sorarlar o yüzden çok az yedim..
haklısın ablacımmmm
ben zaten günde yarım hap alıyorum
belkide o kadar abartılacak kadar değerlerim dengesiz değil bilemiyorum
ama sen bunları yazınca ben biraz üzüldüm
amacım burada bende aynı hastalığa sahibim kilo verdim,
sen neden veremiyorsun demek değildi....
yanlış anlaşıldıysam ve seni üzdüysem kusura bakma ablacım....
Bende aslında onun altına çok sığınıyorum ama değil hemde haşimitolu olarak 50 kilo verdim evet bu kadar kilo veren bir sürü insan var onlar 1 senede verdiyse ben 1.5 yılda verdim inşallah şimdide devamı gelir.
Ohh canım afiyet olsun sakın pişman olma iç bir soda rahatla bu arad güllaçmı bayılırım ramazan bitmeden muhakkak yemem lazım hemde koca bir dilim 108.5 olduğum gün yiyeceğim inşallah.
HAYIRRRRRR...Asla öyle anlamadım.Tamamen destek amaçlı yazdığın o kadar belli ki...
ohhhhh içim rahatladı.....
Aşkolsun Lunacığım...Biz birbirimizi tanımazmıyız....
Can yakacak,kalp kıracak bir şeyler yazmayacağını ve hiç te düşünmeyeceğini biliyorum...
Belki ben doğru ifade edemedim....Canımsın....
Hemde nasıl seviniyor bugün asuman onun için yazmış kupalar öpücüker koymuş bayıldı bende yarışıyorum diyor artık bir üyemiz daha var yani yenaya duyurulur yalnız tek sorun yazdıklarını anlayamazsınız o kadar yoksa valla bütün gün yazar.Bugün tüm arkadaşlarına dondurma aldık minişim çilolatalı seçmedi doktor yaskladı diye almıyorum teyzecim dei.Az kalmış o zaman..Yakında yersin inşallah canım...
Tatlı yeğenin nasıl....Kilo verdiği zaman seviniyormu?
YENACIĞIM;
SARICİVCİVİN Kilosu aynı canım....
Evde değilmiş,cepten bildirdi......
Kızlar ayşecik sabah tartıda 33.5 geldi çok sevindim ya oda çok sevindi burdaki yazılar okuyodum dedim bak seni tebrik ediyolar zaten pohpohlanmayı çok sever pek mutlu oldu.Dedim dietini yaparsan sana hediye vericekler tamam söz yemiycem dedi haftaya kadar güzel giderse rapunzel sözü verdim sizden::::)))))))))))artık mecburen alıcanız:::)))yani ben alıcam kendi kendime masraf çıkardım ama napalım versinde ben razıyım.
Hemde nasıl seviniyor bugün asuman onun için yazmış kupalar öpücüker koymuş bayıldı bende yarışıyorum diyor artık bir üyemiz daha var yani yenaya duyurulur yalnız tek sorun yazdıklarını anlayamazsınız o kadar yoksa valla bütün gün yazar.Bugün tüm arkadaşlarına dondurma aldık minişim çilolatalı seçmedi doktor yaskladı diye almıyorum teyzecim dei.