olsun cnm ya bazen banada şu oluyoo
ayy diyorum 99 olmam için 10 kilo vermem lazım imkansız diye birden karamsarlıga düşüyorum ama geri bu şekilde yaşamaya devam ederssem yani az ve sık yemek yiyerek
imkansız olmıcak diyip tekrardan bi umut doluyo içim hemen topikten başarı hikayeleri falan okuyorum iyi geliyo yerimseniben
benim bunyem ilk kez bu kadar saglıklı besleniyo valla :1rolleyes:
13 şubat-20 şubat arası
herbal:…………90,7--
cimcime81:……101,2--100.1
BUSE26:………87--86
citol:……………115,3--110.2
bebelerim:………106--105
rubi:…………….97--96
xhüzünx:………..119--
dilenciii:…………97--
2 gün kaldı bayanlar hadin gayret:)))))))))
selam arkadaşlar.bir kac gündür yazmıyorum.aslında hep burdayım ve okuyorum sizleri.zaten pazartesi buraya geldim yeni oldum içinde kimse ilgilenmiyo yazıp yazmamamla.azminize hayranım.gelelim kiloma aslında elimde 12 yıllık bi tartı var ve 12 yıldan beri onla tartılıyorum normal yeni tartılara göre tahminim 3-4 kilo eksik gösteriyo.ama ben hep kendi tartımda tartıldıgım için kendiminkini baz alırsam biraz uzun oluyo ama hamile kaldıgımda 75 dim şu an 88 gösteriyo.pazartesi yazdımda üstüne tahmini eklemeyle yazmıştım yani 92 filanım tahmini.şimdi ben 92mi diycem 88 mi.iyice kafam karıştıkafamçokkarıştı
kendimi pazartesinden beri hafiflemiş hissediyorum.ama hiç hareket yapamadım .asıl benim için bu hafta başlıyo inşlh harekette edicem.citol bu arada gercekten anladım kadarıyla damak zevkini aynen kendime benzetiyorum.o yazdıgın rejim için yedigin şeyleri bile ballı ballı anlatıyosun.azım sulanıyo.gercekte yanyana olsak diyorum cokacimcoook-tatlicadiarzu-cokacimcoook-tatlicadiarzu-ne olur bilmemmm
hoşgeldin cnm bakıyorum zaten bi kaç gündür bizim topigi izliyosun gel cnm sende gel birlikten kuvvet dogarr kaydirigubbakcemile5merhaba arkadaşlar
ben de bugün başladım rejime.. 1,76 boyundayım ve 96,5 kilo dayım.. beni de alın listeyea.s