Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ne güzel.sakın bırakma.10 kilo aslına bakarsan o kadarda zor diil.çünkü kilosu fazla olan insanlar normal insanlara göre daha ii kilo verebiliyolar..aynn böyle devam citol ümhihoyyythihoyyyt:lepi:

kızlarr13 şubatta vücut ölçülerimi almıştım ona göre şimdi tekrardan ölçtüm veeeeeeeeee

bel de 2 cm
basende 3 cm eksik çıkıyorum hihoyyyt
göbek ölçüm aynı

kızlar benim işim var saat 3 gibi gelicem .zaten sonuçlar için herbalı beklicez.bu arada önümüzdeki hafta yarışmaya katılmak isteyen arkadaşlar kilolarını yazıp bildirsinler lütfen

citolüm daha da incelicez hepimiz.99 kiloyu görünce resmini koy mutlaka.önceki halinide koy.burdan aldığın yorumlarla inanılmaz motive olucaksın bak görürsün.....

günaydın kızlar bende 105 çıktım yani 1 kilo vermişimm ama yarın doktora gidicem bakalım orda nolacak benimki hassas baskül değil doktordan sonra yazarım:sm_cool:

Günaydınkızlar yeni kalktım ve wc den sonra tartıldım. Çok sevindim 86'yı gördüm. Cimcimem 86 yazabilirsin bana.

kıslar şlimdiye kadar yazan arkadaşları ekleyim dedim

merhaba benimde kilom şu an 94.4.Bu hafta yarışmanıza katılayım.Sabah bir simit ve beyaz peynir yedim.Çokmu ACABA.CİTOL ÇAY TARİFİN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.

Kilo veren arkadaşları canı gönülden tebrik ederim darısı başımıza bu hafta diyetteyim....

önemli deyil cnm ne demek ( bende de var ama başlasammı amma eringecim nasıl verdim bu kiloyu bende anlamadım) sengözlerimebaksanab

selam arkadaşlar.bir kac gündür yazmıyorum.aslında hep burdayım ve okuyorum sizleri.zaten pazartesi buraya geldim yeni oldum içinde kimse ilgilenmiyo yazıp yazmamamla.azminize hayranım.gelelim kiloma aslında elimde 12 yıllık bi tartı var ve 12 yıldan beri onla tartılıyorum normal yeni tartılara göre tahminim 3-4 kilo eksik gösteriyo.ama ben hep kendi tartımda tartıldıgım için kendiminkini baz alırsam biraz uzun oluyo ama hamile kaldıgımda 75 dim şu an 88 gösteriyo.pazartesi yazdımda üstüne tahmini eklemeyle yazmıştım yani 92 filanım tahmini.şimdi ben 92mi diycem 88 mi.iyice kafam karıştıkafamçokkarıştı

kendimi pazartesinden beri hafiflemiş hissediyorum.ama hiç hareket yapamadım .asıl benim için bu hafta başlıyo inşlh harekette edicem.citol bu arada gercekten anladım kadarıyla damak zevkini aynen kendime benzetiyorum.o yazdıgın rejim için yedigin şeyleri bile ballı ballı anlatıyosun.azım sulanıyo.gercekte yanyana olsak diyorum cokacimcoook-tatlicadiarzu-cokacimcoook-tatlicadiarzu-ne olur bilmemmm

çitol süpersin tbklerrr bütün arkadaşlarımı tbrk ediyorum yorumde kilomu yazın listeye 105,6 çıktım
sadece 800gr verebilmişim biraz cnm sıkıldı ama yılmak yok devam:):))

merhaba arkadaşlar
ben de bugün başladım rejime.. 1,76 boyundayım ve 96,5 kilo dayım.. beni de alın listeyea.s

olurmu yaa ben her saniye takip ediyorum okuyorum topigimizi seninle özel ilgilencem ben sözz :sm_cool: benlede ilgilenecek birileri laazım her şeyi her yedigimi yazıyorum ama bana katılan yok her kes yassa keşke örnek olur falan filan

senin kilonu şöle yazalım sen 12 yıllık tartın ne gösteriyosa onu baz alalım çünkü onun üstüne çıkıyosun
eger yeni bi tartı alırsan aynı anda iki tartıda ne gösteriyosa bakarsın ona görede degerlenririrzz hoş geldin aramızaa:sm_cool: :içelim: kaydirigubbakcemile5

valla süper olurdu cnm ama oturur homigıtlak yermiydik acabaa ya ina varya zayıflamak adına az bi adım attıgımız zaman bile kendimizi hafiflemiş hissediyoruz bu dogru ben mesela kendimi manken gibi hissediyoeumm a.s

kızlar saat 10.30 gibi bir domates bir biber ve peyniri bir dilim kepek li ekmekle yedim şimdide bir elma ve 1 cevizi yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…