- 9 Şubat 2009
- 19
- 0
- 47
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya şu çizelgelere bayılıyorum nasıl yapıyorsunuz onları bende istiyorum ya:roflol:
ya şu çizelgelere bayılıyorum nasıl yapıyorsunuz onları bende istiyorum ya:roflol:
Hepinize başarılar diliyorum aranıza katılmak isterdim aslında keşke bu topiğe daha evvel rastlamış olsaydım.
Hem 90 kilo üstüyüm hemde bu halimle hamileyim Allah yardımcım olsun , gerçekten akıbetimden korkuyorum.
isim..................13.şubat.........20.şubat........27.şubat..........6.mart........12.mart.......20.mart........27.mart
____________________________________________________________________________________
ASİ_DENİZ.........93.5..............
___________________________________________________________________________________
EMEL42...........103.1.........
______________________________________________________________________________________
RAVZA.............92..............
______________________________________________________________________________________
MATEM........92.8.............
_______________________________________________________________________________________
ÇİTOS.......111..................
________________________________________________________________________________________
cedric..........110.6.................
_________________________________________________________________________________________
zehra19...............95..............
_________________________________________________________________________________________
clarie...................93..................
__________________________________________________________________________________
herbal...............90.7 ...............
cimcime81.......101.2 ..............100.1
_______________________________________________________________________________________
buse26...............87...................86
________________________________________________________________________________________
citol ....................115.3.......... ..110.2
bebelerim............106 ................105
______________________________________________________________________________________________
rubi......................97....................96
zhüzünx..............119.................117.5
____________________________________________________________________________________________
dilenciii................. .............
-________________________________________________________________________________________________
zanzu_02.............yoktu................94
________________________________________________________________________________________________
birseda34 ..............yoktu..............94.4
________________________________________________________________________________________________
elam......................yoktu.................
__________________________________________________________________________________________________
ixsir .........................yoktu...................88
_________________________________________________________________________________________________
secil00......................yoktu.................105.6
__________________________________________________________________________________________________
askito .................. ...............
yancy......................yoktu........
_______________________________________________________________________________________________
yapabilirim............... yoktu .............
_______________________________________________________________________________________________
elif80...........................yoktu..............
_________________________________________________________________________________________________
sütlükahve .................yoktu...............96.5
_________________________________________________________________________________________________-
hoş geldin cnm kaç aylık hamilesin hem şimdiden depresyona girmekte ne oluyo sen bi bebek dünyaya getirceksin ve bu üzerindeki yükün büyük kısmı onun dunyaya gelişi ile birlikte gidecek .. asıl görev ondan sonra başlıyo hafif aerobik yaparsın belki yürürsün
süt olacak diye ehr buldugun tatlıyı mideye indirmessin ve bence çok az bi işin kalır geriyee bencee biraz sabrett :teselli:
yettim kizlarrrr coook mutluyum gözlerime inanamadim 117.5 olmusum ya tartiya indim ciktim , indim ciktim hep ayni 117.5 :sm_cool:
canım benim aslında bir beslenme uzmanına gidebilecek durumun varsa en güzelini yaparsın..çünkü hamile olduğun için kulaktan dolma bilgilerle beslenmen ii olmaz..biz burda birbirimize tavsiyeler veriyoruz ama senin bunları uygulaman çok yanlış..hiç olmadı doktor kontrolüne gittiğin zaman ona bile sorsan söyler sana ne yapman gerektiğini..sana verebileceğim tek tavsiye bol su , çavdar ekmeği ve kendini yormayacak kadar düşük tempoda yürüyüş..(eğer hamileliğin normal seyrindeyse..)burda bizimle yazış sana destek olup seve seve moral veririz..ama bizim yaptıklarımızı yapma..doktorunlada en kısa zamanda konuş..sana en doğru yolu o gösterecektir..a.s.a.s.a.s.Henüz 3,5 aylık :CüvCüv: hamileyim ve kilolarımın maalesef hamilelikle ilgisi yok , her yediğim bana kilo yapıcak düşüncesi beynimi kemiriyo ve sanki daha çok yiyorum.
İlk hamileliğimden kalan kilolar + depresyon nedeniyle aldıklarım tam 100 olmuşum hadi diyete başlayım artık derken hamile olduğumu öğrendim , hamile olduğumu öğrenen yakınlarım hep ekmeği kessen diye başlıyo lafa offff offf :a015:
kızlarr günaydın
kilomu yazıyorum
12/şubat/2009 başlangıç 115.3
20/şubat/2009 şimdiki 110.2
toplam verilen kilo 5.1