Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canim benide eklemissin listeye sevindim .. diger topiklere gitmeye gönlüm razi deil zaten.
13 subatta 77,3 idim bu sabah 76,9.

bu sabah bir bardak az yagli süt ictim .

annemler bende . onlar icin sucuklu ve peynirli puf böregi yapcam .. ve elimi bile sürmicem.

bende herhalde bir tabak corba icerim , dünden kalmisti.

canim ben KK daki diyet forumunu sonradan farkettim .
daha önce gelseydim her yerde birinci olurdum sanirim .

90 kg ile basladim
3 gün sonra 3 kg gitti.
sonra 3 gün sonra 2 kg gitti.
daha sonra yine 2 -2 gitti.
son 1 ay da cook yavasladi .. nerdeise durdu.
isin kötü yani ben 11 nisana kadar 62 olmak istiyodum .. ilk basladigimda mümkün gibi görünmüstü ama ümidimi kestim artik

hiç merak etme el birliği ile vericez kiloları inşallah yaza kadar kalmıcak bişey..benimde mayısa kadar epey bi vermem lazım..sen ne yaptın nasıl verdin anacım o kadar kiloyu

çitol canım ah cok pardon ya sabah grubuma kılomu bıldırdım cıkdım ama burayı unutmusum neysekı aksama kadar suresı varmıs.109.4 kıloyum.gercı baslangıc kılom olarak cızelgeyı aldın sanırım ama ıkı haftadır aynıyım.yurumeye gıdıcem sımdı sabah 1 saatden fazla yurudum ama bırazdaha yurumek ıstıyor canım

hüzünnn
herballl

hadi amaa kilolarınızı bildirin lütfennn hihoyyyt

citol cum merhaba, canimcim burda daha yeni sabah. biz kanada'da yasiyoruz.

hemencik tartildim. yaaa kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr cok sukur 80 leri gordum. :teytey::dance: darisi butun 90 ustu arkadaslarin basina.

89.800 gr olmusum. yani 900 gr vermisim. bu hafta reglim dolayisla cok sislik ve wc ye cikamama durumlarim vardi. ama yine de son gunler de sporu ekleyip 80 lere ulastim sonunda, Allahim sana sukurler olsun. kizlar bu benim icin bir donum noktasi. artik insallah bi daha 90 li kilolara donme. klava:

citol um seni cani gonulden tebrik ediyorum. cok guzel gidiyorsun kaydirigubbakcemile5

askito nun dedigi gibi bir sure sonra kilo verme hizin dusebilir ama saglik sihhatle insallah yola devam edicez. :1hug: a.s.

hepinize sevgiler ve tebrikler..a.s.

ayy cimcimecim seni goremedim mesajlarda. her sey yolunda mi canimcim?

ben 89.800 olmusum. cok mutluyum cimcimos yaa. senin de insallah saglikla 100lerden 90lara ulasmani cok istiyorum.

canım çok sevindim senin adına ..bende haftaya 99 olurum inşallah..sabahtan burdaydım 10 a kadar..3 te geldim tekrardan..listenin son halini gönderdim özelden bi baksana aşkım..a.s.

huzun um tebrikler canim a.s. :lepi: masallah hadi bakalim.

a.s. tesekkürler canim hepimiz süperiz cok güzel ilerliyoruz basaracagiz kizlar azimle s.... betonu delermis:roflol: ha gayretkaydirigubbakcemile5 ben birde yarin tartilcam tekrardan cünki bugün reglim yeni bitti galiba fazla olabiliyomus kilo regl döneminde Çok üzgünüm çoook

fena mı işte şekercim haftaya daha çok vermiş gözükürsün:)))))çok sevindim senin adına

cimcime dilenci kayboldu , hic giremiyor kk ya galiba. insallah her sey yolundadir dilenci icin.

kislar , cimcime listeyi ve hesaplamalari yapmis. liste gelecek az sonra.

bilin bakalim kim birinci oldu? hehehe.

ya cimcime bana bari juri ozel odulu felan verilsin, 900 gr verdim ama, 80 lere dondum ya :roflol:

kislar , cimcime listeyi ve hesaplamalari yapmis. liste gelecek az sonra.

bilin bakalim kim birinci oldu? hehehe.

ya cimcime bana bari juri ozel odulu felan verilsin, 900 gr verdim ama, 80 lere dondum ya :roflol:

ok yaparım sana da bi güzellik:))))

13 şubat-20 şubat arası

herbal:……………90,7—89,8(0,9)/%0,99

cimcime81:……101,2—100,1(1,1) / %1,18

BUSE26:……………….87—86(1)/ %1,15

citol:……………115,3—110,2(5,1) /%4,43

bebelerim:……………..106—105(1)/ %0,95

rubi:……………………..97—96(1)/ %1,03

xhüzünx:………….119—117,5(1,5)/ %1,27

dilenciii:…………97 --??

13 şubat -20 şubat

1. citol : 5.100gr verdi:hooray::hooray::lepi:

2. xhüzünx: 1.500gr verdi:lepi::lepi:hihoyyyt

3.cimcime81:1.100gr verdihihoyyythihoyyytsositososito

4.BUSE26-bebelerim-rubi:1000gr verdiler sositosositoşutarafagitti

5. herbal:900gr verdi a.s.a.s.:lepi:

6. dilenciii:bildirim yapmadı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…