Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

5 bir yerdemi çayın senin bilmem eriniyorum bakalım ikinci hafta yarışında denicem bende

3 yeşil elma,1 limon,1 tatlı kaşığı karanfil,1 çubuk tarçın,1 çay kaşığı tane karabiber.elmaları soymadan 4 de bölüp çekirdeklerini çıkar.limonuda 4 de böl.3lt.suda hepsini kaynat sora süz.2 günde bitireceksin.

acayip tuvalete çıkartıyo.çok hafiflemiş hissediyorum ben kendimi.bakalım yarın belli olucak işe yarayıp yaramadığı

ya ben bu karışımı denedim geçen yaz felandı sanırım ayy nasl iştahımı açtı içtikçe yiyorum anlatamamm amaa

Kızlar ben geldim kimse yokmu sporumu yaptım 45 dakika yürüdüm 300 kalori yaktım. akşam yarım tabak arnavut ciğeri ve 1 dilim kepek ekmeği yedim. Ama çok feci şiştim. Onun acısını çıkardım. 30 tanede mekik çektim. Gaz var ama miğdemde çok şiş ve sesler geliyor garıl gurul. Tuvaletede çıkamadım. Bende form çayımdan içiyorum 1 tane doktor içme dedi ama napayım çok şişti karnım.Yarın tartılacağız demi yaaa offf ben yine 87'yimdir yaaa. En çok çitol verdi galiba.Çitolüm hem kaçamak yapıyon hem veriyon anlamadım ben bu işi yaaa.... Ben 1 haftadır aynıyım.

ilgin icin tsk cnm ..
spora giderken esime biraktim .. yürüyüstede atiyorum kuzumu arbasina dere tepe geziyoruz-.

cnm ya bu gun sadece bir tabakcorba ilemi duruyosun
ünasıl dayanıyosun ya yoksa alıştınmıı:uhm:

evet canim alistim denilebilir. ama aksam yemegine cikardi koci$ beni orda azcik pizza azcik kalamar azcik patates derken birde kola ictim .. eve gelincede bi yudum pasta ..
simdi pismanim ama gectiii bollugun pazari sür essegi nigdeye.

aksamida corba ile bitirmek istiyordum.

bu arada cekirdek yemeni tavsiye etmem.. tane tane yag olacaklar basenlere.. bende cok zor vazgectim .. 1 kg cekirdegi bitiriodum 3 günde..

kızlarr günaydın

kilomu yazıyorum

12/şubat/2009 başlangıç 115.3

20/şubat/2009 şimdiki 110.2

toplam verilen kilo 5.1

bu ara sabah kahvaltımıda yaptım bir dilim kepek ekmegi üzerine bir yumurtayı yaydım üstüne pul biber ve nane ile yedim bir bardakta çay

yok be canım ne sürprizi yazıcaktım tam eşimi yolcu etim.1.100 vermişim.

yanii 99 gürdünmüü tartıdaa delikafadulden ayy nasıl heyecanlandımm yaa..:dance:

ben en fazla 81 olsam yetecekkk bana offfsositososito

devamm durmak yok yola devamm(parti sloganı gibi oldu beyaa )kaydirigubbakcemile3

malesef göremedim daha 100,1 de takıldım.ben 100 kiloda çok uzun süre kaldığım için çok takıldım burda ama haftaya olucam inşallah 200 gr kaldı..:)))))))

kızlar benim bu kadar fazla kilo vermemim sebebii

benim önceden çok yiyor olmamdı yani bir oturuşta yarımdan fazla ekmek
her akşam çekirdek
çips çikolata ve uzun süredir ben diyet felan yapmıyorum vicüt şaşırdı demekki bunlarım hiç birini görmeyince

malesef göremedim daha 100,1 de takıldım.ben 100 kiloda çok uzun süre kaldığım için çok takıldım burda ama haftaya olucam inşallah 200 gr kaldı..:)))))))

olsun cnm ya bazen banada şu oluyoo

ayy diyorum 99 olmam için 10 kilo vermem lazım imkansız diye birden karamsarlıga düşüyorum ama geri bu şekilde yaşamaya devam ederssem yani az ve sık yemek yiyerek
imkansız olmıcak diyip tekrardan bi umut doluyo içim hemen topikten başarı hikayeleri falan okuyorum iyi geliyo yerimseniben

benim bunyem ilk kez bu kadar saglıklı besleniyo valla :1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…