Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ya şu çizelgelere bayılıyorum nasıl yapıyorsunuz onları bende istiyorum ya:roflol:

istersen ben sana yapıyım başlangıç kilonu şimdiki kilonu ve hedef kilonu yaz

kendim yapıyım dersen kilo çizelgesi nasıl yapılır diye başlık açmışlar diyet grupları bölümüne

oldu galiba... ben bugün 2 dilim kepek ekmeği beyaz peynir domates yedim ve avokado çayı içtim. selülitlere iyi geliyomuş dün başladım onu içmeye bakalım bir faydası olacak mıhihoyyyt

az önce öglen yemegimide yedim bacılarımm ohh ne güzel doydumm
bi kaç dal yeşil sogan
bir tabak patlıcan yemegi
iki dilim kepek ekmegi

bir portakal ( küçüktü)

ben sali günü basladim bugüne kadar 1kilo vermisim..listede degilim ama bende listeye alinirsam daha bi neseli gececek rejim a.s pek yememeye calisiyorum affedersiniz hep wcye cikaracak seyler yiyorum iyi gidiyor böyle..hep basliyordum yarida kesiyordum rejimi bu gurubu falan görünce daha bi hirslandim baktim herkes ne güzel zayifliyor sende yaparsin cansu dedim kendi kendime :) sonucta hersey bizim elimizde okadar zor degilki 2-3ay yapacaksin ve basaracaksin diyip heveslendiriyorum kendi kendimi :)

isim..................13.şubat.........20.şubat........27.şubat..........6.mart........12.mart.......20.mart........27.mart
____________________________________________________________________________________
ASİ_DENİZ.........93.5..............
___________________________________________________________________________________
EMEL42...........103.1.........
______________________________________________________________________________________
RAVZA.............92..............
______________________________________________________________________________________
MATEM........92.8.............
_______________________________________________________________________________________
ÇİTOS.......111..................
________________________________________________________________________________________
cedric..........110.6.................
_________________________________________________________________________________________
zehra19...............95..............
_________________________________________________________________________________________
clarie...................93..................
__________________________________________________________________________________
herbal...............90.7 ...............
cimcime81.......101.2 ..............100.1
_______________________________________________________________________________________
buse26...............87...................86
________________________________________________________________________________________
citol ....................115.3.......... ..110.2
bebelerim............106 ................105
______________________________________________________________________________________________
rubi......................97....................96
zhüzünx..............119.................
____________________________________________________________________________________________
dilenciii................. .............
-________________________________________________________________________________________________
zanzu_02.............yoktu................94
________________________________________________________________________________________________
birseda34 ..............yoktu..............94.4
________________________________________________________________________________________________
elam......................yoktu.................
__________________________________________________________________________________________________
ixsir .........................yoktu...................88
_________________________________________________________________________________________________
secil00......................yoktu.................105.6
__________________________________________________________________________________________________
askito .................. ...............
yancy......................yoktu........
_______________________________________________________________________________________________
yapabilirim............... yoktu .............
_______________________________________________________________________________________________

elif80...........................yoktu..............
_________________________________________________________________________________________________
sütlükahve .................yoktu...............96.5
_________________________________________________________________________________________________-

Son düzenleme:
evettt listede adimiz geciyor vatana millete hayirli olsun :) tesekkürler herkese bol kilo vermeler :)

arkadaşlar liste başında belirttigim isimler topige ilk adım atanlar ama şimdi her ne sebeble ise bilemiyoruz aramızda pek yoklar bulalım kızlar bu arkadaşları bırakmasınlar kendilerini topigimiziiisenağlama

Hepinize başarılar diliyorum aranıza katılmak isterdim aslında keşke bu topiğe daha evvel rastlamış olsaydım.
Hem 90 kilo üstüyüm hemde bu halimle hamileyim Allah yardımcım olsun , gerçekten akıbetimden korkuyorum.

hoş geldin cnm kaç aylık hamilesin hem şimdiden depresyona girmekte ne oluyo sen bi bebek dünyaya getirceksin ve bu üzerindeki yükün büyük kısmı onun dunyaya gelişi ile birlikte gidecek .. asıl görev ondan sonra başlıyo hafif aerobik yaparsın belki yürürsün
süt olacak diye ehr buldugun tatlıyı mideye indirmessin ve bence çok az bi işin kalır geriyee bencee biraz sabrett :teselli:

yettim kizlarrrr coook mutluyum gözlerime inanamadim 117.5 olmusum ya tartiya indim ciktim , indim ciktim hep ayni 117.5 :sm_cool:

kaydirigubbakcemile2sositososito:dance:

arkadaşlar karışıklık olmaması nedenizle listeyi herbal ve benim dışımda genelde tutmazsanız çok sevinirim......saat 18 den sora açıklıycaz listeyi..bu akşama kadar kilosunu bildirmeyeni haftaya eklicem listeye...çok çok öptüma.s.a.s.

Henüz 3,5 aylık :CüvCüv: hamileyim ve kilolarımın maalesef hamilelikle ilgisi yok , her yediğim bana kilo yapıcak düşüncesi beynimi kemiriyo ve sanki daha çok yiyorum.
İlk hamileliğimden kalan kilolar + depresyon nedeniyle aldıklarım tam 100 olmuşum hadi diyete başlayım artık derken hamile olduğumu öğrendim , hamile olduğumu öğrenen yakınlarım hep ekmeği kessen diye başlıyo lafa offff offf :a015:

canım benim aslında bir beslenme uzmanına gidebilecek durumun varsa en güzelini yaparsın..çünkü hamile olduğun için kulaktan dolma bilgilerle beslenmen ii olmaz..biz burda birbirimize tavsiyeler veriyoruz ama senin bunları uygulaman çok yanlış..hiç olmadı doktor kontrolüne gittiğin zaman ona bile sorsan söyler sana ne yapman gerektiğini..sana verebileceğim tek tavsiye bol su , çavdar ekmeği ve kendini yormayacak kadar düşük tempoda yürüyüş..(eğer hamileliğin normal seyrindeyse..)burda bizimle yazış sana destek olup seve seve moral veririz..ama bizim yaptıklarımızı yapma..doktorunlada en kısa zamanda konuş..sana en doğru yolu o gösterecektir..a.s.a.s.a.s.

kızlarr günaydın

kilomu yazıyorum

12/şubat/2009 başlangıç 115.3

20/şubat/2009 şimdiki 110.2

toplam verilen kilo 5.1

diyete basladigim ilk günler her gün bir kilo eksik cikiyordum tartida.. cok mutlu oluyordum .. simdi ise haftada 1 kilo gidiyor en fazla .. bazende 300 -400 gram ..
ilk 10 kilodan sonra duraksadi benim kilo vermem .
sakin pes etme..
simdilik güzel gidiyor ama daha sonra vücut diyete alisacak ve cok zorlanacaksin.
ama vazgecme olurmu canim

askito merhaba ben seni listeye yazdım katılmak istersin dimi..gerçi sen bizim kadar diilsin ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…