Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bu arada bu topik te de çok güzel bir sinerji oluşmaya başladı farkındamısınız?? bundean da ayrıca çok memnunum..

ewet cnm rubicim desteklemeler süperr aslında kelin ilacı olsa başına sürermiş ama biz birbirimize güzel akıllar verip motive ediyoruz hihoyyyt

lahana yagına gelince bende aldım iki ay falan oluyo aldıgım aktar dediki iki ay sğrekli olarak istedigin bölgene sürüp yarım saat sonra yıkıcaksın inceltiyo kesin dedi ( falan filan)) ama devamlılık şart 5ibir yede çaydada aynı 2 ay devam edeceksin düzenli olarak ondan sonra bende işe yaramıyor yada yarıyor diceksin genel olarak böyle devamlılık önemlii
aldım diyorum ama kullanmadım bende cumadan sonra başlıcam sürmeye bu hafta bi böyle geçsin bakalım gamyoncuiremsu

Son düzenleme:
herkese tünaydınnnnn

kızlar marankiyi izledim şimdi maydonoz suyu idrar söktürür yağ yakmaz die duymuştum gene bi doktordan ama maranki maydonoz sapını 5 dk kaynatın için idrarla yağ attığınızı görüceksiniz dedi ayda 3-4 kilo verirsiniz dedi ben bugün yapmaya başlıyorum faydasını görürsem sizlerede yazıcam,

bu arada yediklerimi yazayım
peynir,2 zeytin 1 salatalık biraz maydanoz 1 çay kaşığı pekmez 1 dilim kepek ekmeği
şimdide 5 i bir yerde çayımı içiyorummm:):)

beşi bir yerde çayının tam tarifini bilen varmı acaba.Birde ne kadar demliyorsunuz.Şimdiden teşekkür ederim

kızlar bişey sorucam. bi arkadaşbahsetmişti burada sanırım. nilgün meditasyon cd leri varmış diye . nasıl bişeymiş bi anlatabilirmisiniz.

beşi bir yerde çayının tam tarifini bilen varmı acaba.Birde ne kadar demliyorsunuz.Şimdiden teşekkür ederim

benimde var 5in1 çayım kullanmadım ama aldıgım aktar

4 bardak suyu kaynat kenara al içine hepsinden birer çay kaşıgı at agzını kapa 10 dakka demlendir bir gün boyunca aç karnına iç demişti kesinlille kaynatılmıyacak bu karışım birde her gün taze demlenip akşama kadar tüketilecek

selam kizlar
2 günlük yiyecek ve aktivitemi paylasayim sizinle.

dün sabah yogurda biraz kavrulmus bugday ekledim yedim ..
öglen bir parca tatli milföy.
aksam 4-5 kasik yesil mercimek yemegi (ekmeksiz)

3 saat yürüyüs
2 saat su jimnastigi
30 dakika yüzdüm.

bugün öglen kalktim
bir tabak mercimek corbasi , cok az bise pide dogradim icine.

simdilik bu kadar..

iyi akşamlar kızlar bende off ne güzel uyumuşum akşam üstü 5 gibi kaltım uykudan cnm nasl çikolat aistiyoo hesapladım ve 150 kalorilik yedim eşide telefon açtı döner getircekmiş lavaş ekmegine olur sanırım ekmegini sagından solundan eksilterek yicem

cnm ya bu gun sadece bir tabakcorba ilemi duruyosun
ünasıl dayanıyosun ya yoksa alıştınmıı:uhm:

selam asito cum. bu kadar sporu bebisle nasil yaptin? :1shok:

bir de bu kadar spora gore yediklerin cok az geldi bana da canim. :uhm:
bir de hic meyve de yememissin askito. aman dikkat canimcim. sonra halsiz kalma. kilo vermek guzel ama, dengeli beslenmek saglikli yasamin temellerinden biri. optum seni seker. arada bi yuz goster bize. ozlemistik seni. a.s.

ben de yediklerimi yazayim. misafirlerim gelecek tekrar giremeyebilirim.

sabah:
===
2 dilim kepek ekmegi, 3 adet zeytin, 1,5 kk beyaz yagsiz peynir, 1 tk portakal receli, sekersiz cay

ara:
====
3 adet hurma (+ kizisimin zoruyla bir isirik cikolatakaydirigubbakcemile3 ) , yesil cay

ogle:
====
yagsiz tavada omlet ( 2 adet yumurta, taze sogan ve maydanozla hazirlanmis), cay

aksami henuz yemedim ama menu belli.
===================
1 kase corba
4 corba kasigi firinda kofte patates yemegi (az yagli yaocam soz ) )
1 dilim kepek ekmegi , 1 kase az yagli yogurt

ara : 1 elma + 2 adet ceviz

hepinizi cok optum..a.s. yarina tartiliyoruz unutmayin ha. sabah ac karna.

kızlar ben de bugun hem çikolatayedim( ama inanın gerçekten cnm istiyodu ) yoksa yemezdim

hem ben başladıgım günden berii çekirdek( her aşam bir tabak)
iki günde bir cips çikolata
ögün başı yarımdan fazla ekmek yerdim hiç yemedim

hem az önce yaklaşık 20 dakka spor yaptım az ondan az bunda ( fıtnıs, nevea bayd , göbek hareketleri)

bu ara spor yapmadan önce lahana yagını sürdüm streç filmede sardım hihoyyyt

ayy başım dönüyoo vallaa dinlenim azz-tatlicadiarzu-

kızlar bişey sorucam. bi arkadaşbahsetmişti burada sanırım. nilgün meditasyon cd leri varmış diye . nasıl bişeymiş bi anlatabilirmisiniz.

canım ben söyledim o cd leri.ama belki yanlış bişi söylerim.google dan arat sitesinden oku onlar daha güzel anlatıyo..

lahana yağını da hergün sürüyorsun sora streçfilmle sarıp en az 1 saat spor vs.yapıyorsun eğer düzenli yapıp yediklerine dikkat edip sürdükten sora 30 dk spor yapatsan 1 aya kalmadan faydasını görürsün..(ben sauna eşofman aldım e malum incelecek yer çok ona streç mi dayanır:)))))))

kizlar merhabalar yarini cok merak ediyorum kac kilo oldum veya verebildimmi ya birde hala reglim var birazcik fazla ckicam galibakafamçokkarıştı.... ben bugün en son saat 3 de diyet makarna ve ispanak yedim simdi bir elma yedim bide kahve icicem

slm kızlar yemeğimi yedim sporumu yaptım
akşam yediklerimi yazayım
3 adet ızgara köfte tere salatası ızgara da yarım domates ve biber 1 dilim kepek ekmeği ve soda ama acaip şişirdi bu beni ya

afiyet olsun bende çayımı kaynattım onu içiyorum.sende yapsana.çok güzel yağ atıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…