Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Nasılsın kuzum sende epeydir gelmemişsin sanki başladığın spor nasıl gidiyor? evdemi yapıyorsun yarın sabah senide buralarda görmek istiyorum….
Canımsın
Tatildeyim canım
Evim evim güzel evim geldim şükür
Pek umuyordum ama çok enerjik döndüm inşallah uzun soluklu olur
Tatil kadar yorucu birşey yok

Selam bugünkü menüm
Sabah 1 muz 30 gr yer fıstığı
Öğle 5 küçük yumurtadan yağsız omlet,2 dilim karabuğday ekmeği(100 gr geldi)
Gün içinde 300 ml yağsız sütle 4 kupa fincan filtre kahve
Akşam canım tatlı istedi yine 1 muz,20 gr yer fıstığı yedim.

Ben de bugün azcik başladım gibi,
Ama daha daniyi olabilir zamanla.
Sabah 1 yumurta
Domates salatalık
Azcık tahinli çörek, bir parça simit.

Akşam
Servis kaşığı etli bulgur pilavı
Salata
Bir parça cips durdurun beni. Bu ara çok stres var hayatımda bu beni şişiriyor.
İnşallah düzelir.

Gayet güzel menü cips de arada olsun artık ben de çok seviyorum markete gitmiyorum artık görmemek için

İyi geceler.
Ev alma telaşındayiz, bankadan krediyi bekliyoruz kapora verdik. Hayırlısıyla bir sonuçlansa... Aşırı stresliyim sanki hastaymisim gibi, günlerdir ishalim. İştah falan kalmadı
Diğer yandan okul başladı bu hafta normal gidiyor ama asıl haftaya belli olacak napacagimiz

hayırlısı olsun canım. ben de çok yoğunum. Rabbim hepimize kolaylık versin.

Hayırlısı olsun

Allah hayırlısını nasip etsin. İnşallah herşey kolyalikla hallolur. Ben de aynı durumdayim. Haftaya herşey belli olur. Henüz programlar verilmedi.bir türlü beslenmemi duzeltemedim.

Selam hanımlar gebelikde aldığım kiloları verdim çok şükür ama zaten tombik dim öncesindese. Şuan 79 um hedefim 75. Gunler cok yogun gectiğinden pek giremiyorum. Aralıklı oruçla bunalmadan kilo veriyorum. H.ici 20 bazen 22 saat oruc yapıyorum çogunlukla. hatta 2 kez 25 saat oruc yaptim. H.sonu kahvalti oldugundan 16 saat anca. Şunu kesvettim ki yemek yemekdense yememek daha kolay. Leslie eklemek istiyorum. Hepimiz tez vakit zayiflariz insaAllah

Çok tebrik ederim. Ama ben hayret ediyorum bunu nasıl basarabiliyosunuz. Ben sabah uyandigim anda midem bulanmaya başlıyor öğürme bile olabiliyor. Asla aç duramıyorum nasıl birseu bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…