Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Depresif olmada
Bu ara kendimi hep diplerde hissettim
Yorgunluk iyidir
canım yorgunluk belli bir süre sonra depresifliğe dönüşüyor. vücut kaldırmıyor artık yoğun tempoyu. tempo olsun ama ayarında. kendime, aileme, arkadaşlarıma zaman ayırmak istiyorum.

Büşra ev alma olayı ne durumda canım ne yaptınız?

Büşra ev alma olayı ne durumda canım ne yaptınız?
2 hafta oldu adamla anlaşali. Önce bizi banka bekletti. Perşembe günü kredi islemlerini halletmek için çocuklar falan maaile imzaya gittik. Tam kredi kullandirma aşamasına geldi, tapuda şerh çıktı. Evi yapan müteahhit şerh koydurmuş. Hadi eve döndük gerisin geri. Cuma günü müteahhit gitmiş harç yatırıp kaldirmiş bu sefer arsa sahibi şerh koydurmuş o da pazartesi kaldircakmiş. Beklemedeyiz hâla

Allah kolaylık versin

Anlatırken bile sinir bozucu Allah kolaylık versin.

Sorma. Daha maddi konulara girmiyorum bile. Hiç bir sınava girerken,evlenirken ya da doğum yaparken böyle stres yaşamadım hayatımda. Hayırlısıyla tapu gecsinde ondan sonra önümüze bakcaz artik
Bizde ev alırken çok sorunlar yaşadık. Tapuya gidecekken adam 1000 TL daha zam yapmıştı 2010 da. Alan kazanır dedik 1000 TL daha fazlaydı verdik. Gerçekten su devirde evi olan kazançlı. Ev sahibi derdi olmadan.
Kolaylıklar diliyorum. Alan kazanır diye teskin et kendini

Öyle yapıyoruz yoksa faiz ödeyeceğini düşününce insan kafayı yiyor. En güzel yanı, köyde çok dua etmiştim bu ev hayırlısıyla nasip et diye. Köyden dönünce en son bu eve baktık ve buna karar kıldık. Okulun karşisinda önü tamamen açıklık ve yeşillik.. 5.5 yıldır girişteyim gökyüzüne bile hasrettik. Balkonun terasım hiç bir şeyim yoktu. 2+1 olarakta gayet büyük çift balkonlu ve ebeveyn banyolu. İnşallah hayırlısıyla tapumuzu alalimda Allah yardım etsin diğer islerde

Günaydın
Rabbim hayırla nasip etsin inşallah
Bende evimi alırken budur demiştim. Çok istedim. Rabbim nasip etti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…