kolay gelsin canımCanlar buralardayım cuma bildirim yaparım büyük ihtimalle pazar taşınmış olurum diye düşünüyorum.
Olsun canım gayet güzel. Sabit kalmak da bir başarıHemde nasıl canım ya. Bide bebeğimde var. Ustalar hala evi veremedi nasıl yetişicem okul açılıcak pazartesi oğlum başlıcak valla iki ayağım bi papuca girdi. Bildirimimi yapıp kaçıcam. + yok ama - de yok :) Eki Görüntüle 3294651
Başın sağolsun. Allah sabır versinHayırlı cumalar
Çarşamba günü dedemi kaybettim, ilk kaybim oldu... Biraz düzensiz gidiyorum ama iştahım yok. Geceleri uyuyamıyorum. Sabah tartıldım ama gece az bir parça ekmek yemiştim süt içmiştim...
86.5 geldim
Amin teşekkür ederimBaşın sağolsun. Allah sabır versin
harikasın canım maşallah süphanallah diyelimGünaydınlar hanımlar bu yeni yeme düzenim bana iyi geldi ♥
Geçen hafta 115.35
Bugün 113.40
Fark -1.95 heyoooooo
başın saolsun Büşra. dedene de Rabbim yerinde rahatlık versin mekanı cennet olsun inşallahHayırlı cumalar
Çarşamba günü dedemi kaybettim, ilk kaybim oldu... Biraz düzensiz gidiyorum ama iştahım yok. Geceleri uyuyamıyorum. Sabah tartıldım ama gece az bir parça ekmek yemiştim süt içmiştim...
86.5 geldim
Basın sagolsun canım Mekani cennet olsunHayırlı cumalar
86.5 geldim
Amin inşallah teşekkür ederim mesaj yazdım sandım yazmamisim kusura bakma. Kafam yerinde değilbaşın saolsun Büşra. dedene de Rabbim yerinde rahatlık versin mekanı cennet olsun inşallah