Amin inşallah sagolasinBasın sagolsun canım Mekani cennet olsun
Çok sevindim senin adına. Keşke bende baslayabilsemde gitse şu kilolar. Özellikle göbek çok fena oldu. Bir sıkıntım mi var diye şüphelenmeye basladimMerhaba kızlar burayada uzun uzun zamandır hiç yazamadım Nisan ayinda diyetisyene 90.8 kiloyla başladım geçen haftalarda artı sabit derken bugün kontrolümde 78.8 gördüm şükürler olsun 12 kilo gitti bu beni hem mutlu etti hem motive etti
Yeniden merhaba . Uzun zamandır ara vermiştim. Neleri değiştirdin beslenmede ? Çok güzel kilo vermişsin.Günaydınlar hanımlar bu yeni yeme düzenim bana iyi geldi ♥
Geçen hafta 115.35
Bugün 113.40
Fark -1.95 heyoooooo
Teşekkür ederim canım 4:3 sistemine geçtim. Yani 4 gün normal almam gereken kalori (benim için 1200) 3 gün 500-600 kalori almaya başladım. Düşük kalorili günler üst üste olmamalı tabi. Hava çok sıcak olmazsa da Leslie yapıyorum. Suyu da 2.5 lt çıkardım 3 e zorlamaya çalışıyorum.Yeniden merhaba . Uzun zamandır ara vermiştim. Neleri değiştirdin beslenmede ? Çok güzel kilo vermişsin.
Tsk ederim canım benimde öyleydi diyetisyenim vitamin önerdi günlük d vitamini kullanıyorum bide magnezyum çok iyi geliyor 2aya yakindir demir ilacı kullanıyorum demirim düşmüş belki bu yüzden kilo vermem durmuştu iştahım açıldı sporu mutlaka günlük yapmaya çalışıyorum inş en kısa zamanda sende başlarsınAmin inşallah sagolasin
Çok sevindim senin adına. Keşke bende baslayabilsemde gitse şu kilolar. Özellikle göbek çok fena oldu. Bir sıkıntım mi var diye şüphelenmeye basladim
Allah kolaylık versin canım. Suyu içmek için hatırlatıcı kurmak lazım vallahi. Yoksa unutuyorum.Teşekkür ederim canım 4:3 sistemine geçtim. Yani 4 gün normal almam gereken kalori (benim için 1200) 3 gün 500-600 kalori almaya başladım. Düşük kalorili günler üst üste olmamalı tabi. Hava çok sıcak olmazsa da Leslie yapıyorum. Suyu da 2.5 lt çıkardım 3 e zorlamaya çalışıyorum.
Güzel bir gün olmuş .Merhabalar
Sabah 1 muz,çay
Öğle 3 haşlanmış yumurta,40 gr süzme peynir
Akşam 1 kase şehriye çorbası
Gün içerisinde filtre kahve ve toplam 250 ml yağsız süt içmiş oldum kahveyle
Başınız sağolsun canım, Allah geride kalanlara sağlıklı uzun ömürler versinHayırlı cumalar
Çarşamba günü dedemi kaybettim, ilk kaybim oldu... Biraz düzensiz gidiyorum ama iştahım yok. Geceleri uyuyamıyorum. Sabah tartıldım ama gece az bir parça ekmek yemiştim süt içmiştim...
86.5 geldim
Merhaba kizlar gruba katilim saglamak istiyorum boslugunuz varmi acaba
Hoşgeldinizİyi akşamlar arkadaslar bend araniza kaltilmak istiyorum şartlar nelerdir
Tamamdır teşekkür ederimHoşgeldiniz
Bu topikte yer var, herhangi bir şartta yok sık sık uğrayıp paylaşımda bulunursanız iletişimde bulunmuş olursunuz ki bu sizede iyi gelir bizlerede …..
Amin inşallah teşekkür ederimBaşınız sağolsun canım, Allah geride kalanlara sağlıklı uzun ömürler versin
Anladığım kadarı ile bir haftadır kendine bir program uyguluyorsun neler yaptın geçtiğimiz hafta?Tamamdır teşekkür ederim
Ben pazartesi 99 kiloyla başladım yarın tarti yapicam paylaşım yaparim
Kolay gelsi bu programla epey yol katetmişsin senin adına sevindimTeşekkür ederim canım 4:3 sistemine geçtim. Yani 4 gün normal almam gereken kalori (benim için 1200) 3 gün 500-600 kalori almaya başladım. Düşük kalorili günler üst üste olmamalı tabi. Hava çok sıcak olmazsa da Leslie yapıyorum. Suyu da 2.5 lt çıkardım 3 e zorlamaya çalışıyorum.
Çok iyi olmuş tebriklerMerhaba kızlar burayada uzun uzun zamandır hiç yazamadım Nisan ayinda diyetisyene 90.8 kiloyla başladım geçen haftalarda artı sabit derken bugün kontrolümde 78.8 gördüm şükürler olsun 12 kilo gitti bu beni hem mutlu etti hem motive etti
Nasılsın kuzumMerhaba ben yemeye engel olamıyorum bu ara evde spora başladım bacaklarım popom hatta karnım ağrıyor
Yemek düzeni yok.
Kilom 82.9 olmuş bakalım bı sure böyle devam
Ben direk haşlayarak sarımsaklı yoğurdun içine katıp yiyordum. Tuhaf tadı beni de rahatsız etti ilk başta ama alıştım. Açıkçası o tadı yok edecek bir tarif ben bilmiyorumBu akşam karabuday dan sebzeli pilav yaptım ama tadını hiç sevmedim yarım paketim daha var evde, kalan yarım paket için yenebilir bir tarif verirmisiniz,
LenaG sen karabudayı çok kullanıyordun hatırladığım, ne şekilde tüketiyorsun?
Evet birde böyle deneyeyim sağol, aslında tadı yok gibiBen direk haşlayarak sarımsaklı yoğurdun içine katıp yiyordum. Tuhaf tadı beni de rahatsız etti ilk başta ama alıştım. Açıkçası o tadı yok edecek bir tarif ben bilmiyorum