Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Basın sagolsun canım Mekani cennet olsun
Amin inşallah sagolasin
Çok sevindim senin adına. Keşke bende baslayabilsemde gitse şu kilolar. Özellikle göbek çok fena oldu. Bir sıkıntım mi var diye şüphelenmeye basladim

Yeniden merhaba . Uzun zamandır ara vermiştim. Neleri değiştirdin beslenmede ? Çok güzel kilo vermişsin.
Teşekkür ederim canım 4:3 sistemine geçtim. Yani 4 gün normal almam gereken kalori (benim için 1200) 3 gün 500-600 kalori almaya başladım. Düşük kalorili günler üst üste olmamalı tabi. Hava çok sıcak olmazsa da Leslie yapıyorum. Suyu da 2.5 lt çıkardım 3 e zorlamaya çalışıyorum.

Merhabalar

Sabah 1 muz,çay
Öğle 3 haşlanmış yumurta,40 gr süzme peynir
Akşam 1 kase şehriye çorbası
Gün içerisinde filtre kahve ve toplam 250 ml yağsız süt içmiş oldum kahveyle

Amin inşallah sagolasin

Çok sevindim senin adına. Keşke bende baslayabilsemde gitse şu kilolar. Özellikle göbek çok fena oldu. Bir sıkıntım mi var diye şüphelenmeye basladim
Tsk ederim canım benimde öyleydi diyetisyenim vitamin önerdi günlük d vitamini kullanıyorum bide magnezyum çok iyi geliyor 2aya yakindir demir ilacı kullanıyorum demirim düşmüş belki bu yüzden kilo vermem durmuştu iştahım açıldı sporu mutlaka günlük yapmaya çalışıyorum inş en kısa zamanda sende başlarsın

Allah kolaylık versin canım. Suyu içmek için hatırlatıcı kurmak lazım vallahi. Yoksa unutuyorum.
Merhabalar

Sabah 1 muz,çay
Öğle 3 haşlanmış yumurta,40 gr süzme peynir
Akşam 1 kase şehriye çorbası
Gün içerisinde filtre kahve ve toplam 250 ml yağsız süt içmiş oldum kahveyle
Güzel bir gün olmuş .

Benim yediklerim
Sabah 1 yumurta ile domates biber
Küçük Bir çörek patlıcanlı
1 kaşık kaymak
Akşam
Düğün vardı , ordan yedik bu akşam. Menü biraz ağırdı ama düğün çok güzeldi.
Açık alan ama biz gibiydi hava Eylül kendini gösterdi , yağmur bile yağdı bitiminde.

Başınız sağolsun canım, Allah geride kalanlara sağlıklı uzun ömürler versin

İyi akşamlar hanımlar
Sabah 1 simit,40 gr süzme peynir,1 domates,8 zeytin,az şekerli çay
Öğle Karabuğday ekmeği yaptım sıcak sıcak canım istedi 1 dilim yedim.
Akşam yağsız domates soslu karışık sebze kızartma,2 dilim karabuğday ekmeği

İyi akşamlar kızlar epeydir gelemedim beslenmemi düzenliyemeyince bir mod düşüklüğü oldu ama aklımdaydınız inanın

Pek iyi bir yaz geçiremedim mağlesef …
Birazda bu yüzden gelemedim

Mayıs ayından beri düzensiz bir şekilde yaptığım yürüyüşü 3 haftadır bayağı rayına oturtum. sporda epey düzenli rutinler oluşturdum, bügün dinlenme verdim kendime. dün tempolu yarım saat yüzmüştüm yürüyüşten daha yorucu geldi bana ….

Geçtiğimiz perşembe 112.3 ü gördüm beslenmemi düzenliyemediğim için hala 115 ile 112 arası gidip geldi tartı bilgisi ….

Kolay gelsi bu programla epey yol katetmişsin senin adına sevindim günlük alınması gereken kalori miktarları oldukça zorlayıcı doğrusu

Çok iyi olmuş tebrikler diyetisyene hala devam mı? Kaç öğünlü beslenme programı uyguluyorsun ?

Bu akşam karabuday dan sebzeli pilav yaptım ama tadını hiç sevmedim yarım paketim daha var evde, kalan yarım paket için yenebilir bir tarif verirmisiniz,
LenaG sen karabudayı çok kullanıyordun hatırladığım, ne şekilde tüketiyorsun?

Merhaba ben yemeye engel olamıyorum bu ara evde spora başladım bacaklarım popom hatta karnım ağrıyor
Yemek düzeni yok.
Kilom 82.9 olmuş bakalım bı sure böyle devam
Nasılsın kuzum sende epeydir gelmemişsin sanki başladığın spor nasıl gidiyor? evdemi yapıyorsun yarın sabah senide buralarda görmek istiyorum….

Ben direk haşlayarak sarımsaklı yoğurdun içine katıp yiyordum. Tuhaf tadı beni de rahatsız etti ilk başta ama alıştım. Açıkçası o tadı yok edecek bir tarif ben bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…