Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Çok tebrik ederim. Ama ben hayret ediyorum bunu nasıl basarabiliyosunuz. Ben sabah uyandigim anda midem bulanmaya başlıyor öğürme bile olabiliyor. Asla aç duramıyorum nasıl birseu bilmiyorum
Canım bende bulantıyla kalkarım ama iştahım olmaz. Benim önceligim isler oluyo rutim islerim oluyor hergun sonra ymk yoksa yemek yap bebisi yedir uyut vs oruc yapmasamda 1 den once yemiyodum. Simdi acikmam 3 u buluyo mesela ama kazinircasına acıkma kiminde canim birseyler istiyo yiyorum. 18 saat dolmus oluyor zaten kimindede yemege ne kaldi diyorum. Beslenme kismindada tek ogun yapmissamo gun canim ne cektiyse yiyorum ve oruca geciyorum beslenmeyi 3 4 saat tutuyorum. Tabi h.sonu degisiyo bi etkinlik varsa degisiyo. Hatta anneme gittim12 gun bozdum 2 kilo alip geldim gelince daha sıkı yaptim 2.5 kilo verdim bi haftada. Yalniz hala emziriyorum onunlada kalori harciyorum

Evet emzirmek çok avantajmis. Bende zaten emzirmeyi kesince kg almaya başlamıştım ilk...bakalım simdi nasıl geri vericem. Bugün 85.5 gördüm. Taşınma telaşında 5 kg yu atıp 70lere gelebilsem sonrası daha kolay olur gibi. Canım hiç birşey yemek istemiyor. Mesela canım istedi birşey yemeye başlıyorum yarısını yiyorum kalıyor. Çocuklara kızardım tabaginizi bitirin diye ben bitiremiyirum

Istahim yemeyi yememle basliyor cok ac hissesidiyorum oruc kisminda okadar istahli olmuyorum. Madem istahin azalmis ne guzel birazda secici olursan yediklerinde kiloyu verebilirsin

Herbalife ürünlerini denediniz mi acabaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…