Canım bende bulantıyla kalkarım ama iştahım olmaz. Benim önceligim isler oluyo rutim islerim oluyor hergun sonra ymk yoksa yemek yap bebisi yedir uyut vs oruc yapmasamda 1 den once yemiyodum. Simdi acikmam 3 u buluyo mesela ama kazinircasına acıkma kiminde canim birseyler istiyo yiyorum. 18 saat dolmus oluyor zaten kimindede yemege ne kaldi diyorum. Beslenme kismindada tek ogun yapmissamo gun canim ne cektiyse yiyorum ve oruca geciyorum beslenmeyi 3 4 saat tutuyorum. Tabi h.sonu degisiyo bi etkinlik varsa degisiyo. Hatta anneme gittim12 gun bozdum 2 kilo alip geldim gelince daha sıkı yaptim 2.5 kilo verdim bi haftada. Yalniz hala emziriyorum onunlada kalori harciyorumÇok tebrik ederim. Ama ben hayret ediyorum bunu nasıl basarabiliyosunuz. Ben sabah uyandigim anda midem bulanmaya başlıyor öğürme bile olabiliyor. Asla aç duramıyorum nasıl birseu bilmiyorum
Evet emzirmek çok avantajmis. Bende zaten emzirmeyi kesince kg almaya başlamıştım ilk...bakalım simdi nasıl geri vericem. Bugün 85.5 gördüm. Taşınma telaşında 5 kg yu atıp 70lere gelebilsem sonrası daha kolay olur gibi. Canım hiç birşey yemek istemiyor. Mesela canım istedi birşey yemeye başlıyorum yarısını yiyorum kalıyor. Çocuklara kızardım tabaginizi bitirin diye ben bitiremiyirumCanım bende bulantıyla kalkarım ama iştahım olmaz. Benim önceligim isler oluyo rutim islerim oluyor hergun sonra ymk yoksa yemek yap bebisi yedir uyut vs oruc yapmasamda 1 den once yemiyodum. Simdi acikmam 3 u buluyo mesela ama kazinircasına acıkma kiminde canim birseyler istiyo yiyorum. 18 saat dolmus oluyor zaten kimindede yemege ne kaldi diyorum. Beslenme kismindada tek ogun yapmissamo gun canim ne cektiyse yiyorum ve oruca geciyorum beslenmeyi 3 4 saat tutuyorum. Tabi h.sonu degisiyo bi etkinlik varsa degisiyo. Hatta anneme gittim12 gun bozdum 2 kilo alip geldim gelince daha sıkı yaptim 2.5 kilo verdim bi haftada. Yalniz hala emziriyorum onunlada kalori harciyorum
bence o sürecin bitmesini bekleme hemen gel. çünkü böyle devam edersen o süreç hiç bitmiyor canımmerhabaayynnn
evet hala emziriyorum ve hala sürekli aç hissediyorum
bi gün bu süreç bitecek ve ben gelicem ...
Istahim yemeyi yememle basliyor cok ac hissesidiyorum oruc kisminda okadar istahli olmuyorum. Madem istahin azalmis ne guzel birazda secici olursan yediklerinde kiloyu verebilirsinEvet emzirmek çok avantajmis. Bende zaten emzirmeyi kesince kg almaya başlamıştım ilk...bakalım simdi nasıl geri vericem. Bugün 85.5 gördüm. Taşınma telaşında 5 kg yu atıp 70lere gelebilsem sonrası daha kolay olur gibi. Canım hiç birşey yemek istemiyor. Mesela canım istedi birşey yemeye başlıyorum yarısını yiyorum kalıyor. Çocuklara kızardım tabaginizi bitirin diye ben bitiremiyirum
Kg vercem derken hastalanmayayim da ben ondan korkuyorum. Yoksa kg vermek işime gelirIstahim yemeyi yememle basliyor cok ac hissesidiyorum oruc kisminda okadar istahli olmuyorum. Madem istahin azalmis ne guzel birazda secici olursan yediklerinde kiloyu verebilirsin
Tabi sıhatine dikkat etKg vercem derken hastalanmayayim da ben ondan korkuyorum. Yoksa kg vermek işime gelir
İyidir buralar pek ıssız kaldı sen nasılsıniyi akşamlar kızlar nasılsınız?
ben bu aralar çok yoğunum canım ondan pek düzenli gelemiyorum. onun dışında çok şükür iyiyim. azcık daha böyleyim sonra gelirim.İyidir buralar pek ıssız kaldı sen nasılsın
İnşallah en kısa sürede ulaşırsınBen de bu gruba dahilim, ben de en azından 80 göreceğim umarım
Maşallah ay heves edip sana yetiseyim yaa ne güzel79 oldumhedef 75 aralıklı oruç yapıyorum
Aynen azmetsen 1 hafta hadi 2 haftada 79 sun yetis kapısalımMaşallah ay heves edip sana yetiseyim yaa ne güzel
Önce eksildigimi göreyim bı.Aynen azmetsen 1 hafta hadi 2 haftada 79 sun yetis kapısalım
Herbalife ürünlerini denediniz mi acabaaaBugün 4:3 diyetinin normal günü
Sabah canım bir şey istemedi.
Öğle 14:30 gibi airfryerda patates kızarttım 1 y.k. ketçap ve 1 mini ihe ekmeğiyle yedim yanında çayla
Akşam fırında domates soslu tavuk var şu anda pişiyor onu yiyeceğim. Yanına 1 bardak ayran içerim. Belki 1 minik ekmek yerim şöyle sosuna banmalık.
Gün içerisinde yağsız sütle kahve içtim.
2,5 lt. su içtim yatana kadar 3 ü bulur
30 dk.Leslie
Toplam 1500 kalori ediyor.
Böyle rahat oldu 1500 kalori ama yarın bakalım nasıl geçireceğim