Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi akşamlar.

Bildirim yok tartılmadım evde değildim zaten istemiyorum da.
Yeme ataklarım başladı yine bitti derken hiç bir zaman kurtulamıycam belki de.
Allaha sığınıyorum
bende de yeme atakları var. hipoglisemiden oluyor. sende de insülin direnci vardı. bunu basit karbonhidratları hayatımızdan çıkartarak ya da minimuma indirerek yapacağız. ben de son haftalarda deli gibi yiyorum.

İyi akşamlar. Benimde durumum parlak değil. Ev alma durumundan bahsettim. Kafam çok dolu çok stresliyim. Çocuklar zaten beni tüketti artık.boyle yatsam uyusam hep ama uykumda kaçmaya başladı. Bende sabit durabilsem yetecek diyorum şuan

canım istanbuldan mı ev alacaksınız yoksa memleketten mi?

İyi geceler
Perşembe günü diyetisyen kontrolüm vardı bir kilo almışım bu hafta

Bugün yediklerim;

Kahvaltı 11:00
1 haşlanmış yumurta
Boolca yeşillik
Peynir
2 wasa
Yeşil çay

Ara
Kefir+meyve+badem

Akşam 19:00
Zeytinyağlı taze fasulye
Yoğurt
Makarna (4 kaşığa kadar izin verdi diyetisyen)

Biraz önce açlıktan karnım kazındı biraz leblebi yedim.

Bugünlük spor yok.

menün güzel afiyet olsun. akşam karnının kazınmasının nedeni protein olmaması. 2 köfte ya da o kadar tavuk olsaydı tutardı. ama olsun halletmişsin.

menün güzel afiyet olsun. akşam karnının kazınmasının nedeni protein olmaması. 2 köfte ya da o kadar tavuk olsaydı tutardı. ama olsun halletmişsin.
İki tane ara öğün yazmıştı aslında ben zamanı iyi yönetemediğim için tek yaptım o yüzden oluyor. Bir de midemin kazındığı saatler gece on ikiden sonraları normal bir saatte yatıp uyusam her şey daha iyi olacak

Merhaba h.sonu önüme şöbiyetin gelmesiyle cozuttum ve kendimi durduramadım. O yüzden menü yazmadım. Bugün gayet iyi gidiyorum.
Sizler napıyorsunuz ? İyi bir hafta olsun inşallah

Merhaba h.sonu önüme şöbiyetin gelmesiyle cozuttum ve kendimi durduramadım. O yüzden menü yazmadım. Bugün gayet iyi gidiyorum.
Sizler napıyorsunuz ? İyi bir hafta olsun inşallah
amin canım
ben de sabahtan bu yana normal yedim. belki diyet değildi ama normaldi. ama eve gelince 2 minik fıstıklı lokum ile tadelle yedim.

İyi akşamlar
Bugün fire vermedim. Düşük kalorili günüm ve garip bir şekilde iyi geçti.
Sabah 2 minik muz ve 1 kupa yağsız sütle filtre kahve
Öğle canım istemedi yine sütlü kahve içtim çok tok tuttu
Akşam 5 haşlanmış yumurta bol baharat
2.5 lt su ve spor yok
Bütün gün mutfakta 20 kg dan kışlık domates yaptım çok yoruldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…