bende de yeme atakları var. hipoglisemiden oluyor. sende de insülin direnci vardı. bunu basit karbonhidratları hayatımızdan çıkartarak ya da minimuma indirerek yapacağız. ben de son haftalarda deli gibi yiyorum.İyi akşamlar.
Bildirim yok tartılmadım evde değildim zaten istemiyorum da.
Yeme ataklarım başladı yine bitti derken hiç bir zaman kurtulamıycam belki de.
Allaha sığınıyorum
canım istanbuldan mı ev alacaksınız yoksa memleketten mi?İyi akşamlar. Benimde durumum parlak değil. Ev alma durumundan bahsettim. Kafam çok dolu çok stresliyim. Çocuklar zaten beni tüketti artık.boyle yatsam uyusam hep ama uykumda kaçmaya başladı. Bende sabit durabilsem yetecek diyorum şuan
İstanbul'dan oturduğum mahalledencanım istanbuldan mı ev alacaksınız yoksa memleketten mi?
menün güzel afiyet olsun. akşam karnının kazınmasının nedeni protein olmaması. 2 köfte ya da o kadar tavuk olsaydı tutardı. ama olsun halletmişsin.İyi geceler
Perşembe günü diyetisyen kontrolüm vardı bir kilo almışım bu hafta
Bugün yediklerim;
Kahvaltı 11:00
1 haşlanmış yumurta
Boolca yeşillik
Peynir
2 wasa
Yeşil çay
Ara
Kefir+meyve+badem
Akşam 19:00
Zeytinyağlı taze fasulye
Yoğurt
Makarna (4 kaşığa kadar izin verdi diyetisyen)
Biraz önce açlıktan karnım kazındı biraz leblebi yedim.
Bugünlük spor yok.
büşra sanki sizin kirada eviniz vardı ama siz kirada oturuyordunuz değil mi? öyle kalmış aklımda.İstanbul'dan oturduğum mahalleden
İki tane ara öğün yazmıştı aslında ben zamanı iyi yönetemediğim için tek yaptım o yüzden oluyor. Bir de midemin kazındığı saatler gece on ikiden sonralarımenün güzel afiyet olsun. akşam karnının kazınmasının nedeni protein olmaması. 2 köfte ya da o kadar tavuk olsaydı tutardı. ama olsun halletmişsin.
Evet şimdi orada ki 3 daire satilacak buradan iki daire alınacak. Eşimle kardeşine. Buna rağmen para yetmiyorbüşra sanki sizin kirada eviniz vardı ama siz kirada oturuyordunuz değil mi? öyle kalmış aklımda.
hayırlısıyla alırsınız inşallahEvet şimdi orada ki 3 daire satilacak buradan iki daire alınacak. Eşimle kardeşine. Buna rağmen para yetmiyor
İnşallah teşekkür ederim. Dün belki 10 tane ev baktık çok zoor bu işlerhayırlısıyla alırsınız inşallah
Hele bu ekonomik ortamdaİnşallah teşekkür ederim. Dün belki 10 tane ev baktık çok zoor bu işler
amin canımMerhaba h.sonu önüme şöbiyetin gelmesiyle cozuttum ve kendimi durduramadım. O yüzden menü yazmadım. Bugün gayet iyi gidiyorum.
Sizler napıyorsunuz ? İyi bir hafta olsun inşallah
Hele bu ekonomik ortamdarabbim kolaylık versin
Teşekkür ederim inşallah hakkımızda hayırlısı olur. Yarın bizim evin satışı olacak inşallah kolayca gerçekleşsin