Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi akşamlar bugünkü menüm
Sabah 1 büyük muz,20 gr fıstık,yağsız sütlü filtre kahve
Öğle 1 yumurtayla menemen,1 ihe minik sandviç ekmeği
Arada sütlü filtre kahve 2 kupa
Akşam 200 gr iç pilav,200 gr yoğurt

Merhaba
Bugün düşük kalori günüm
Sabah 5 yumurtadan omlet,çay,40 gr süzme peynir
Öğle yağsız sütlü filtre kahve
Akşam 1 muz, yine filtre kahve

Merhabalar
Sabah 2 tane ihe minik sandviç ekmeği ve 3-4 kaşık domates sos,1 çay kaşığı gül reçeli
Öğle 1 muz,35 gr yer fıstığı,yağsız sütlü filtre kahve 3 kupa falan
Akşam 250 gr yağsız domates soslu makarna,1 çay bardağı kadar kola zero
Tamam kalori aşmadım ama karbonhidrat fazla olmuş.Yarın dikkat ⚠️ edeyim

kolay gelsin canım 🥰 taşınma uğraştırıyor
Hemde nasıl canım ya. Bide bebeğimde var. Ustalar hala evi veremedi nasıl yetişicem okul açılıcak pazartesi oğlum başlıcak valla iki ayağım bi papuca girdi. Bildirimimi yapıp kaçıcam. + yok ama - de yok :) IMG_7619.jpeg

Hemde nasıl canım ya. Bide bebeğimde var. Ustalar hala evi veremedi nasıl yetişicem okul açılıcak pazartesi oğlum başlıcak valla iki ayağım bi papuca girdi. Bildirimimi yapıp kaçıcam. + yok ama - de yok :) Eki Görüntüle 3294651
Olsun canım gayet güzel. Sabit kalmak da bir başarı 🧿

Günaydın kızlarrr 😊

Cuma 91.1
Bugün 92.1

Aslında bu rakam süpriz oldu bugün bana. Çünkü yeme düzenimde bir ekstra yok. Dolunaya suç atayım bari 😄

İşyerinde yemiyecegim artık. Bakalım menüler nasıl olacak 🥰

Hayırlı cumalar ✨🌼

Çarşamba günü dedemi kaybettim, ilk kaybim oldu... Biraz düzensiz gidiyorum ama iştahım yok. Geceleri uyuyamıyorum. Sabah tartıldım ama gece az bir parça ekmek yemiştim süt içmiştim...
86.5 geldim
Başın sağolsun. Allah sabır versin

Hayırlı cumalar ✨🌼

Çarşamba günü dedemi kaybettim, ilk kaybim oldu... Biraz düzensiz gidiyorum ama iştahım yok. Geceleri uyuyamıyorum. Sabah tartıldım ama gece az bir parça ekmek yemiştim süt içmiştim...
86.5 geldim
başın saolsun Büşra. dedene de Rabbim yerinde rahatlık versin mekanı cennet olsun inşallah 🤲🏻

Merhaba kızlar burayada uzun uzun zamandır hiç yazamadım Nisan ayinda diyetisyene 90.8 kiloyla başladım geçen haftalarda artı sabit derken bugün kontrolümde 78.8 gördüm şükürler olsun 12 kilo gitti bu beni hem mutlu etti hem motive etti

X