Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Geçen sene girdi 1.sınıf okudu işte depremden dolayı kapandı okullar yarım yamalak oldu

Geçen sene girdi 1.sınıf okudu işte depremden dolayı kapandı okullar yarım yamalak oldu
Bu sene normal açılır inşallah. Onlarında kaderi lise de pandemi yüzünden evde okumak oldu. Benim kardeşim de öyle. Geçen sene de girdi bu sene de girdi. Ama sonuç beklediği gibi olmadı pek. Çanakkale de kimya kazandı

Vakit kaybetmeden girse daha iyi olur tabi istediği başka bir şey yoksa hakkında hayırlısı olsun

İyi akşamlar

Bugün hiç halim yoktu hava öyle sıcak ki
Sabah karabuğday ekmeği yarım közlenmiş biber süzme peynir ve çayla güzel bir kahvaltı yaptım.
Öğle 30 gr yer fıstığı ve sütlü kahve 1 dilim fırın mücver
Akşam da 5 köfte 1 kaşık pilav ve 2 dilim fırın mücver,1 domates yedim.

Su çok içtim. Spor yapamadım aslında yapsam iyi olacaktı ama buna hava karar veriyor. Kimi hava güneşliyse enerji gelir bana da kapalı havalarda

İyi akşamlar
Ben diyet ve spora başladım.
Diyette ikinci haftam, sporda 3.günüm.
Geçen sene çok verim aldığım bir diyetisyen vardı ona devam edeceğim.
üç gündür de akşamları yürüyüşe çıkıp 1,5 saat falan yürüyorum.
60kiloyum kendime hak tanıdığım kiloya ulaşana kadar dünyayı yedim içtim kilo da aldım tabi; artık diyete hazırım

harikasın canım çok sevindim hadi hergün menü yazalım. ben bu aralar pek düzenli değilim ayarlamaya çalışıyorum.

harikasın canım çok sevindim hadi hergün menü yazalım. ben bu aralar pek düzenli değilim ayarlamaya çalışıyorum.
Anlaştık
Perşembeleri tartı günüm, şu an 67 küsur olduğumu tahmin ediyorum. Sabah açken bir bakarım ama biraz önce yürüyüşten geldim ve bir buçuk litre su tükettim bu sürede tartıya çıkmak istemiyorum o yüzden.

Bugünkü menümü de yazayım;

Kahvaltı 12:00
6 kaşık yoğurt+3 kaşık yulaf ezmesi+ 1 dilim ananas+ chia tohumu+ öğütülmüş keten tohumu (hepsini karıştırıp tükettim)
1 kupa form sade çay

Ara (16:00)
1 kupa yeşil çay
Diyet bisküvi
2 kare bitter çikolata

Akşam (20:00 )
Tavuklu yeşil salata
2 dilim ekmek

1.5 saat yürüyüş
3 litreyi geçti su tüketimim bugün.

Normalde daha erken kapatıyorum akşamı ama bugün kızımın kursları falan vardı eve çok geç girebildik.

gayet güzel menü

ben sabah avuç içi kadar katmer ve peynir, birkaç dilim karpuz yedim
öğlen sulu köfte, makarna, salata, 1 top dondurma
akşam menemen, makarna salatası, karpuz
çikolata da var

Kolay gelsin taşınma işi çok zor oluyor

İyi akşamlaaaarr
Bugün zorlanmadım yine
Sabah H.cevizi sütüyle chia puding ve kiraz
Öğle 3 dilim fırın mücver ve 150 gr yoğurt
Arada yağsız sütlü filtre kahve
Akşam 5 adet köfte ve 250 gr yoğurt

Su 2 lt spor yok
Yarın 1 haftayı doldurmuş olacağım tahmin ettiğimden daha az kilo vermiş gibi görünüyorum. Bakalım yarın ne olacak.

Merhaba
Geçen hafta 116.35 bu hafta 115 fark -1.35
Daha fazla bekliyordum
Kalorisi yüksek günleri biraz düşürmem lqzım sanırım.

İyi akşamlar.

Bildirim yok tartılmadım evde değildim zaten istemiyorum da.
Yeme ataklarım başladı yine bitti derken hiç bir zaman kurtulamıycam belki de.
Allaha sığınıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…