Geçen sene girdi 1.sınıf okudu işte depremden dolayı kapandı okullar yarım yamalak olduHiç yapacak gibi durmuyor bana yapışık ikiz gibi artık ikimiz içinde ayrılmak lazım hayırlısını diliyorum ancak.
Kavgalar vurmaya dövmeye dönüştü. Hiç sevmediğim şeyler
Senin oğlan üni sınavına girmiş miydi
Bu sene normal açılır inşallah. Onlarında kaderi lise de pandemi yüzünden evde okumak oldu. Benim kardeşim de öyle. Geçen sene de girdi bu sene de girdi. Ama sonuç beklediği gibi olmadı pek. Çanakkale de kimya kazandıGeçen sene girdi 1.sınıf okudu işte depremden dolayı kapandı okullar yarım yamalak oldu
Vakit kaybetmeden girse daha iyi olur tabi istediği başka bir şey yoksa hakkında hayırlısı olsunBu sene normal açılır inşallah. Onlarında kaderi lise de pandemi yüzünden evde okumak oldu. Benim kardeşim de öyle. Geçen sene de girdi bu sene de girdi. Ama sonuç beklediği gibi olmadı pek. Çanakkale de kimya kazandı
nasılsınız kızlar?
ben de öğlen makarna yedim.İyi akşamlar idare ediyorum iş güç çok yoruldum bugün. Tatlı makarna yedim öyle ayaküstü
harikasın canım çok sevindimİyi akşamlar
Ben diyet ve spora başladım.
Diyette ikinci haftam, sporda 3.günüm.
Geçen sene çok verim aldığım bir diyetisyen vardı ona devam edeceğim.
üç gündür de akşamları yürüyüşe çıkıp 1,5 saat falan yürüyorum.
60kiloyum kendime hak tanıdığım kiloya ulaşana kadar dünyayı yedim içtim kilo da aldım tabi; artık diyete hazırım
Anlaştıkharikasın canım çok sevindimhadi hergün menü yazalım. ben bu aralar pek düzenli değilim ayarlamaya çalışıyorum.
Perşembeleri tartı günüm, şu an 67 küsur olduğumu tahmin ediyorum. Sabah açken bir bakarım amaNatsume şu an kaç kilosun?
gayet güzel menüAnlaştık
Perşembeleri tartı günüm, şu an 67 küsur olduğumu tahmin ediyorum. Sabah açken bir bakarım amabiraz önce yürüyüşten geldim ve bir buçuk litre su tükettim bu sürede tartıya çıkmak istemiyorum o yüzden.
Bugünkü menümü de yazayım;
Kahvaltı 12:00
6 kaşık yoğurt+3 kaşık yulaf ezmesi+ 1 dilim ananas+ chia tohumu+ öğütülmüş keten tohumu (hepsini karıştırıp tükettim)
1 kupa form sade çay
Ara (16:00)
1 kupa yeşil çay
Diyet bisküvi
2 kare bitter çikolata
Akşam (20:00 )
Tavuklu yeşil salata
2 dilim ekmek
1.5 saat yürüyüş
3 litreyi geçti su tüketimim bugün.
Normalde daha erken kapatıyorum akşamı ama bugün kızımın kursları falan vardı eve çok geç girebildik.
Kolay gelsin taşınma işi çok zor oluyorKızlar bu ara tadilat hızlandı muhtemelen haftaya taşınıcam o sebeple pek giremiyorum. Cuma bildirim yaparım ama taşınma işi bitene kadar menü paylaşımım çok zor. Gitmiyorum sadece bi süre ara gibi düşünün
kolay gelsin canımKızlar bu ara tadilat hızlandı muhtemelen haftaya taşınıcam o sebeple pek giremiyorum. Cuma bildirim yaparım ama taşınma işi bitene kadar menü paylaşımım çok zor. Gitmiyorum sadece bi süre ara gibi düşünün