Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyiyim canım bu sefer çok kararlıyım arada kaçırmalar oluyor ama pişman olmuyorum bir sonraki öğüne düzgün beslenmeye odaklanıyorum.
Gözüm nasıl başardıysam mikrop kaptı bütün gün cayır cayır yandı kan çanağı.
Yarın sabah rutin kan tahlili yaptırmaya gideceğim.
Senin fiziksel durum nasıl belinde sorun vardı

İyiyim canım bu sefer çok kararlıyım arada kaçırmalar oluyor ama pişman olmuyorum bir sonraki öğüne düzgün beslenmeye odaklanıyorum.
Geçmiş olsun krem falan mı kaçtı acaba?
İnş tahlilin iyi çıkar öncekine göre.

Belim daha iyi şükür ağır iş yapmazsam tutulmazsa iyi

geçmiş olsun

Bu aralar kendimi ruhen iyi hissediyorum bir tek evden çıkma konusunda halen sıkıntılarım var. En koyu camlı gözlük takıp yere bakarak yürüyorum onu aşamadım. Karşımda 1-2 kişi kısık sesle konuşsa hakkımda kötü konuşuyorlar sanıyorum. İşte o zaman kalbim 120 falan atıyor. Kilo verince kurtulurum diye umuyorum 🙏

Geçmiş olsun krem falan mı kaçtı acaba?
İnş tahlilin iyi çıkar öncekine göre.

Belim daha iyi şükür ağır iş yapmazsam tutulmazsa iyi
İnşallah canım kolestrol haplarını bırakmak istiyorum.
Bana omzum için tip 1 kolajen ilacı verdiler 6 ay kullan dediler 2 ay oldu ama sanki omuzumla beraber belime de iyi geldi.

İçimde halletmeye çalıştığım birşeyler vardı sanki. Döndüm 3 günlük kötü beslenmeden döndüm. Bugün arınma günüm hadi bismillah 🧿
IMG_7347.jpeg

Bu güzel tabak 237 kalori. Lor peynirli salata yaptım. Bu akşam yemeği canlar ve 16:45 de yedim :)
Öğlen 1 armut yarım dilim kavun ve yarım muzla bi karışık tabak yaptım. Haricinde türk kahvesi yanında 1 züber ile gün bitti. Toplamda 951 kalori ile tamamlıcam bakalım. Dediğim gibi 3 gün duygusal yeme dürtüme yenik düştüm ayağa kalkmak için olabildiğince kaloriyi kısıtlıcam 🥰

IMG_7358.jpeg

Merhaba ben yemeye engel olamıyorum bu ara evde spora başladım bacaklarım popom hatta karnım ağrıyor 🙄
Yemek düzeni yok.
Kilom 82.9 olmuş bakalım bı sure böyle devam

İyi akşamlar hanımlar
Bugün 542 kalori aldım
Sabah 1 ihe minik ekmek,1 yumurta
Gün içerisinde h.cevizli filtre kahve içtim
Akşam yağsız kabak kızartma 2 ince dilim karabuğday ekmeği ve 100 gr yoğurt yedim
Ekmeğimi kendim yaptım gerçekten çok lezzetli geldi bana. Bundan sonra hep yaparım.
Su 2,5 lt içtim ama spor yok.

❤️ çok anı var burda Büşra ben de seni gördüğüme sevindim.
İyi misin?
İyi diyelim iyi olalım inşallah. Kizlar bu sene beni çok zorluyor büyüdükçe kavgaları çok arttı. Okullar açılsın diye dua etmeye başladım. Küçüğü de İBB nin kreşe yazdırdım ama kesin kayda almamışlar zaten gitse de yapabilir mi onu da bilmiyorum.
2 aydır kafamda milyon tilkiyle geziyorum. Yusraya da söyledim. Birgun bana dedi ki ne düşünüyorsun o kadar kafandaki kurtları kovalayamadin mi 🥴😂🤣

İyi diyelim iyi olalım inşallah. Kizlar bu sene beni çok zorluyor büyüdükçe kavgaları çok arttı. Okullar açılsın diye dua etmeye başladım. Küçüğü de İBB nin kreşe yazdırdım ama kesin kayda almamışlar zaten gitse de yapabilir mi onu da bilmiyorum.
2 aydır kafamda milyon tilkiyle geziyorum. Yusraya da söyledim. Birgun bana dedi ki ne düşünüyorsun o kadar kafandaki kurtları kovalayamadin mi 🥴😂🤣

Kız kardeş kavgasına diyecek bir şeyim bir tavsiyem yok böyle sürüp gidecek.
Yapar tabi kreş çok iyi onlara

Kız kardeş kavgasına diyecek bir şeyim bir tavsiyem yok böyle sürüp gidecek.
Yapar tabi kreş çok iyi onlara
Hiç yapacak gibi durmuyor bana yapışık ikiz gibi artık ikimiz içinde ayrılmak lazım hayırlısını diliyorum ancak.
Kavgalar vurmaya dövmeye dönüştü. Hiç sevmediğim şeyler 🥴
Senin oğlan üni sınavına girmiş miydi

X