Filtre kahvem var denerimcold brew kahve; 30-40 gram filtre kahveyi 600 mlt suda buzdolabında 8 saat bekletiyorum. sonra süzüyorum.
ya da makinede filtre kahve yapıp soğutup dolaba koyabilirsin.
bir de buz kalıplarında ekspresso küpleri yapıp derindorucuya atıyorum.
soğuk kahve içine istersen süt de ekleyebilirsin.
Meşhur dalgona kahve çok lezzetli oluyor bayılırımFiltre kahvem var denerim
Geçen nette bı kahve gördüm az şeker soğuk su granül kahveli bizzz yaptı köpük köpük oldu. İçine süt koyabilirsiniz dedi
O nasıl tüketilecek. Az şekerli olsa tam krem şanti yada makina dondurması gibiydi dur bulup atayım sizede
Aa dalgona değilmiş ama bu da değişik bir versiyonu
Bende öyle ya sanki 100 olmuşum gibi bakıyorum kendimekilo her türlü kötü ne diyeyimsağlık yönü ayrı görüntü yönü ayrı...
aynaya bakıyorum devasa bir görüntü oldum. çok sinir bozucu çok iri görünüyorum
O kiloyu birden vermedim yürüyüşle bazen eliptikle bazen hareketlerle sporumu destekledim. 2020 ekimden 2021 Kasım civarı o kgyu verdim. 2022 de Mayıs'a kadar 67-70 arası gidip gelip korudum. Ama sonra yavaş yavaş artmaya başladı. En son geçen eylülde 74 tüm. Bu yıl 87 oldum...O nasıl oluyor canımm.
Ne diyorsun süper bir azim örneğiarada 48 kilo var hayran oldum sana bişey sorsam vücut çok sarkıyomu ya
granül kahve az şeker ve suyu çırpıyor. kremamsı köpük oluyor canım. sonra bardağın içine buz ve süt koyup üstüne bu köpüğü döküyor. ama tabi bu şekerli seçenek. bir de ben nescafe kullanmıyorum zararlı diye.Filtre kahvem var denerim
Geçen nette bı kahve gördüm az şeker soğuk su granül kahveli bizzz yaptı köpük köpük oldu. İçine süt koyabilirsiniz dedi
O nasıl tüketilecek. Az şekerli olsa tam krem şanti yada makina dondurması gibiydi dur bulup atayım sizede
bence bu bir iki hafta ön hazırlık olsun bizim için. ilk etapta fazla karboyu çıkaralım. mesela benim için şu an çikolatayı kesmek çok önemli bir konu. hergün yiyorum çünküO kiloyu birden vermedim yürüyüşle bazen eliptikle bazen hareketlerle sporumu destekledim. 2020 ekimden 2021 Kasım civarı o kgyu verdim. 2022 de Mayıs'a kadar 67-70 arası gidip gelip korudum. Ama sonra yavaş yavaş artmaya başladı. En son geçen eylülde 74 tüm. Bu yıl 87 oldum...
Benim gözüm çikolata gormuyoda çok dondurma yiyorum yabence bu bir iki hafta ön hazırlık olsun bizim için. ilk etapta fazla karboyu çıkaralım. mesela benim için şu an çikolatayı kesmek çok önemli bir konu. hergün yiyorum çünküEylülde havalar daha serin olacakmış. onunla da motive olup,tam başlarız aşırı sıkmadan. özel menüler falan hazırlayınca çok iyi oluyor.
yani basit şeker ve yağ. aynı sayılır canım. ayar çekmemiz lazım bir an önceBenim gözüm çikolata gormuyoda çok dondurma yiyorum ya
hadi yeniden toplanalımçok anı var burda Büşra ben de seni gördüğüme sevindim.
İyi misin?
Burdayım zaten. Bayramdan beri 7 kilo anca gitti heraldehadi yeniden toplanalım
o da güzelBurdayım zaten. Bayramdan beri 7 kilo anca gitti heralde