E ne güzel sonuçta gitmiş harikaBurdayım zaten. Bayramdan beri 7 kilo anca gitti heralde
Sen napıyosun?E ne güzel sonuçta gitmiş harika
İyiyim canım bu sefer çok kararlıyım arada kaçırmalar oluyor ama pişman olmuyorum bir sonraki öğüne düzgün beslenmeye odaklanıyorum.Sen napıyosun?
Geçmiş olsun krem falan mı kaçtı acaba?İyiyim canım bu sefer çok kararlıyım arada kaçırmalar oluyor ama pişman olmuyorum bir sonraki öğüne düzgün beslenmeye odaklanıyorum.
Gözüm nasıl başardıysam mikrop kaptı bütün gün cayır cayır yandı kan çanağı.
Yarın sabah rutin kan tahlili yaptırmaya gideceğim.
Senin fiziksel durum nasıl belinde sorun vardı
kilo verirsen bele çok iyi gelir. benim de bazen bele vuruyor.Geçmiş olsun krem falan mı kaçtı acaba?
İnş tahlilin iyi çıkar öncekine göre.
Belim daha iyi şükür ağır iş yapmazsam tutulmazsa iyi
geçmiş olsunİyiyim canım bu sefer çok kararlıyım arada kaçırmalar oluyor ama pişman olmuyorum bir sonraki öğüne düzgün beslenmeye odaklanıyorum.
Gözüm nasıl başardıysam mikrop kaptı bütün gün cayır cayır yandı kan çanağı.
Yarın sabah rutin kan tahlili yaptırmaya gideceğim.
Senin fiziksel durum nasıl belinde sorun vardı
Sağol canımgeçmiş olsun
İnşallah canım kolestrol haplarını bırakmak istiyorum.Geçmiş olsun krem falan mı kaçtı acaba?
İnş tahlilin iyi çıkar öncekine göre.
Belim daha iyi şükür ağır iş yapmazsam tutulmazsa iyi
hangisini kullanıyorsun kolajen olarak?İnşallah canım kolestrol haplarını bırakmak istiyorum.
Bana omzum için tip 1 kolajen ilacı verdiler 6 ay kullan dediler 2 ay oldu ama sanki omuzumla beraber belime de iyi geldi.
Dr tendoline verdihangisini kullanıyorsun kolajen olarak?
Güzel görünüyor. Afiyet olsunİçimde halletmeye çalıştığım birşeyler vardı sanki. Döndüm 3 günlük kötü beslenmeden döndüm. Bugün arınma günüm hadi bismillahEki Görüntüle 3289446
İyi diyelim iyi olalım inşallah. Kizlar bu sene beni çok zorluyor büyüdükçe kavgaları çok arttı. Okullar açılsın diye dua etmeye başladım. Küçüğü de İBB nin kreşe yazdırdım ama kesin kayda almamışlar zaten gitse de yapabilir mi onu da bilmiyorum.çok anı var burda Büşra ben de seni gördüğüme sevindim.
İyi misin?
İyi diyelim iyi olalım inşallah. Kizlar bu sene beni çok zorluyor büyüdükçe kavgaları çok arttı. Okullar açılsın diye dua etmeye başladım. Küçüğü de İBB nin kreşe yazdırdım ama kesin kayda almamışlar zaten gitse de yapabilir mi onu da bilmiyorum.
2 aydır kafamda milyon tilkiyle geziyorum. Yusraya da söyledim. Birgun bana dedi ki ne düşünüyorsun o kadar kafandaki kurtları kovalayamadin mi
Hiç yapacak gibi durmuyor bana yapışık ikiz gibi artık ikimiz içinde ayrılmak lazım hayırlısını diliyorum ancak.Kız kardeş kavgasına diyecek bir şeyim bir tavsiyem yok böyle sürüp gidecek.
Yapar tabi kreş çok iyi onlara