Bende 115e kadar çıkıp 67 ye kadar inmiştim ama 20 kg geri almış oldumHoşbuldum. 110 kiloyum nasıl zayıflıycağımı bilemiyorum
tadı yok ki. yavan birşeyyedin mi peki güzel oluyor mu?
çok güzel görünüyor :)) afiyet olsun canımEvet canlar bence hakettiğim bir kahvaltı :) bu tarifi bir arkadaş vasıtasıyla öğrendim ve 10 kg vermeden yemek istemedim :) Eki Görüntüle 3288218
Kız ben 124 tüm şimdi 116 yım. Verirsin veririz merak etme yeter ki kararlı olalımHoşbuldum. 110 kiloyum nasıl zayıflıycağımı bilemiyorum
diyetkolik lif saymıyor ya ben de fatsecret kullanıcam galibaTünaydın hanımlar
Kahvaltımı yeni yaptım 500 kalorinin yarısı gitti bile
Valla bugün zor geçecek gibi görünüyor
O nasıl oluyor canımm.Bugün 4:3 diyetimin ilk günü. Çok sıcak hiçbir şey yapasım yok.
Ne diyorsun süper bir azim örneğiBende 115e kadar çıkıp 67 ye kadar inmiştim ama 20 kg geri almış oldum
Birgün 1500 kalori alıyorsun birgün 500 kalori canım.O nasıl oluyor canımm.
Ne diyorsun süper bir azim örneğiarada 48 kilo var hayran oldum sana bişey sorsam vücut çok sarkıyomu ya
500 kalori çok az. çok zorlar.Kızlar ilk düşük kalorili günüm çoook zorlanıyorum. Alışırım inşallah
Ben de sabahları yataktan ilk kalktığımda dizlerime binen yükü ve ağrıyı hissediyorumbu gece yatakta sağa sola dönerken gövdemin çok yağ bağladığını anladım. 89 dum 91 oldum. o bile farketti