Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kilo her türlü kötü ne diyeyim 🤦‍♀️ sağlık yönü ayrı görüntü yönü ayrı...

aynaya bakıyorum devasa bir görüntü oldum. çok sinir bozucu çok iri görünüyorum 🥺
Benim gözüm galiba evdeki aynaya alıştı da hani dışarıda yürürken vitrinlerden falan görüntü yansıyor ya işte o benim moralimi çok bozuyor. O zaman anlıyorum ne kadar kötü göründüğümü

Ne kadar çok zamanım geçti burda.
Çok yazdım, çok ağladım, çok güldüm, çok umutlandım, çok bekledim,
Çok emek verdim verdik eskiler olarak.

Hala buraya yazmamın sebebi o geçen zaman.

Yanlış anlaşılcak ne var olur mu hiç 🪷destek almıyorum.
Geçiceğine inanıp bekliyorum.

Sen nasılsın?
Fiziken idare ederim ama ruhen iyiyim düzenli ilaç ve terapi alıyorum. Kilo verdikçe ilaçlarımı da azaltacağım.
Dr a “kendim yenerim sandım”demiştim bir gün o da bana “tam tersi beslemiş ve büyütmüşsün”demişti.

Fiziken idare ederim ama ruhen iyiyim düzenli ilaç ve terapi alıyorum. Kilo verdikçe ilaçlarımı da azaltacağım.
Dr a “kendim yenerim sandım”demiştim bir gün o da bana “tam tersi beslemiş ve büyütmüşsün”demişti.

İnşallah. 100 altına inince büyük oranda iyileşme yaşayacaksın

Ne kadar çok zamanım geçti burda.
Çok yazdım, çok ağladım, çok güldüm, çok umutlandım, çok bekledim,
Çok emek verdim verdik eskiler olarak.

Hala buraya yazmamın sebebi o geçen zaman.
canım ben de aynıyım ama halen umudum bitmedi. bir gün olacak 🤲🏻🧿

Selam hanımlar ben kendimce aralikli oruc yaparak 5.500 verdim. Buraya gelip paylasamadim cunku oyle ogun resmi atcak tarzda yemiyorum. Hafta sonu 16. 8 aralikli oruc yapiorum. H.ici 18 6 ama ben 20 22 saati biluluyo cogunlukla oruc kısmı hatta 25.50 dk bile yaptim. Deilse duzenli tabak yapip yiycek modda deilim cunku 1.5 yasinda bi bebis var okul kapali oglanlar evde vs derken tempolu geciyor gunler bide yiyince ipin ucu kaciyor en iyisi gunluk yemek vaktini kismak oldu. H ici 3 saat fln oluyo yiyebildigim saat. Bu kiloyuda 1 ayda fln verdim sanirim. Bir turlu birseye adepte olamayinca aralikli oruc iyi.oluyor bence

Sabah kahvaltim
Domates salatalık yulaf ezmesi peynir birkaç ceviz eklemeyi unuttum hadi afiyet olsun
2 gündür boğazım ağrıyor zencefil zerdeçal sirke ve Ballı karışım yapıyorum inşallah şifa olacak
Öğlen anneme gittim kek poğaça vardı bize diye öyle geçti
Akşam yemekli düğün vardı
Yarım kase çorba fırın tavuk salata ayran
Adim eksik oldu
Pilates yaptım 30 dk kadar

Selam hanımlar ben kendimce aralikli oruc yaparak 5.500 verdim. Buraya gelip paylasamadim cunku oyle ogun resmi atcak tarzda yemiyorum. Hafta sonu 16. 8 aralikli oruc yapiorum. H.ici 18 6 ama ben 20 22 saati biluluyo cogunlukla oruc kısmı hatta 25.50 dk bile yaptim. Deilse duzenli tabak yapip yiycek modda deilim cunku 1.5 yasinda bi bebis var okul kapali oglanlar evde vs derken tempolu geciyor gunler bide yiyince ipin ucu kaciyor en iyisi gunluk yemek vaktini kismak oldu. H ici 3 saat fln oluyo yiyebildigim saat. Bu kiloyuda 1 ayda fln verdim sanirim. Bir turlu birseye adepte olamayinca aralikli oruc iyi.oluyor bence
3 güne kadar yaptım
WC sorunum olunca bıraktım bende
Yememek az az ara ara yemekten daha kolay oruç gibi

Soğuk kahve nasıl oluyor?
cold brew kahve; 30-40 gram filtre kahveyi 600 mlt suda buzdolabında 8 saat bekletiyorum. sonra süzüyorum.

ya da makinede filtre kahve yapıp soğutup dolaba koyabilirsin.

bir de buz kalıplarında ekspresso küpleri yapıp derindorucuya atıyorum.

soğuk kahve içine istersen süt de ekleyebilirsin.

X