Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım 2 yıldır evliyim ve sebebini bilmediğim şekilde kilo aldım 55 kilodan birden 98 lere kadar geldim ve bana önerebileceğiniz bir diyet varmi veya kurler bu arada yurt dışında yaşıyorum fazla çeşit imkanım yok boyum 170 ve şuan obez durumdayım kendimden nefret ediyorum şuan yardım acil

Günaydın
Bu cuma listeyi duzenleyemedim. Online hizmet içi eğitimler vardı.
Sizler ne durumdasınız.
Kontrol tartısı aldım 80.3
Aynı düzlükte devam ediyorum
2 gündür size gönderdiğim videoyu çalışıyorum. Bişey yerken mideme bant yaptım diye aklıma geliyor

Merhabalar hanımlar
Yine kimsecikler kalmamış 1-2 kişi dışında.
Kalabalık olunca daha iyi oluyordu.
Ben bir karar aldım dün itibariyle uygulamaya ve sonucunu olumlu olarak almaya başladım bu hafta bu kararımı denemek istiyorum. Cuma göreceğim bakalım doğru mu yanlış mı yapmışım ama sanki bana işler yolunda gidecekmiş gibi geliyor. En azından sindirim sistemim düzene girdi bu bile iyi bir başlangıç benim için.

Rabbim sıkıntını alsın canım
Amin canımmmm
Tünaydın
Bugün yine 79 gördüm inşallah devamı gelir. Kirayim artık bu döngüyü
Kuzum sen 40 kilomu verdin toplamda imzada bi yanlışlık yok dimi?
Eeee kararını söylesende bizde nemalansak :)

Kızlar dün akşam kız uyumadı yazamadım. Kahvaltımı atmıştım zaten. Öğlen oğlum makarna diye tutturdu bende 3 gibi az makarna ve yanında salata yedim. Özellikle 3 gibi yaptım ki akşam yemeğinde de yemeyin :) akşama da çeyrek muz ve yeşil çayla kapattım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…