- 10 Mayıs 2014
- 3.081
- 3.140
- 33
Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı cumalarKızlar sabah kepek ekmeğine tost yaptım. Öğlende bir porsiyon alinazik yedim :) akşama da belki maydanoz detoksu yaparım malum yarın tartı :) yada yoğurt içine salatalık falan doğrarım
AaaaaaGünaydın hayırlı sabahlar hayırlı cumalar
Ben yine artidayim 80.5
Bu aralar geç yiyorum ondan oluyorAaaaaacancağzım sen atıştırmayı falan fazlamı kaçırıyosun acaba. Yada porsiyonların büyük mü kalıyor acaba?
O zaman geç saate kaldığında yoğurt tarcın ve bir meyve ya da salata yiyebilirsin kuzum hem geçe kalıp hem de porsiyon çok olursa o zaman sıkıntı maalesefBu aralar geç yiyorum ondan oluyor
Çok az yiyorsun papatya sıcaktan mı?Kızlar bu sabah yumurta yicektim ama çift sarılı çıkması kokusu ağır gelmesi vs nedeniyle olmadı :) bu sebeple
Yarım domates
Roka
30 gr peynir
1 dilim kepek ekmeğine fıstık ezmesiile bitirdim
Lisbetcim Aynur Baş var yutubda evde egzersizleri var lesli zorlarsa önce onun birinci seviyesini bi dene olur mu?Merhabalaaarrr
Günlerdir spora dönebilmek için araştırmalar yapıyorum sonunda bir yerden destek aldım kışın başlayacağım. Bu havada gidemem ama evde dizlerimi zorlamadan leslie yaptım aylar sonra 30 dk. şu an kendimi çok iyi hissediyorum. Menümü yazmıyorum günlerdir.
Dünkü menüm
Sabah 3 yumurtadan omlet,yarım küp süzme peynir,5 zeytin,çay
Öğle 4 adet mercimek köfte
Akşam domatesli makarna
Hemen bakıyorumLisbetcim Aynur Baş var yutubda evde egzersizleri var lesli zorlarsa önce onun birinci seviyesini bi dene olur mu?
Yok kız ben az yemezsem veremem çünkü :) bide oğlum 1 aydır anne oğul pizza günü istiyor ona söz verdim 12:30 da pizza yicem diye sabahı minimumda tuttum. Akşam da yemicem zaten yeşilçay ve su ile bitiricem günü :)Çok az yiyorsun papatya sıcaktan mı?