Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Evet canlar müthiş bir fikirle geldim yarın tartı günü malum. Bu akşam yemeği yerine detoks suyu içelim 😍 şöyle resimde pek iç açıcı görünmese de tadı çok fresh ve güzel oldu. Öğlen yemeği ve kahvaltımı yazmıştım zaten. Akşamda şöyle görüldüğü üzere salatalık limon maydanoz ve naneden oluşan bir detoks suyu hazırladım şu an saat 5:30 ve içiyorum 7:30 8 civarı yeşil çay içmeyi planlıyorum yarın bol eksiler 😍 IMG_6275.jpeg

Evet canlar müthiş bir fikirle geldim yarın tartı günü malum. Bu akşam yemeği yerine detoks suyu içelim 😍 şöyle resimde pek iç açıcı görünmese de tadı çok fresh ve güzel oldu. Öğlen yemeği ve kahvaltımı yazmıştım zaten. Akşamda şöyle görüldüğü üzere salatalık limon maydanoz ve naneden oluşan bir detoks suyu hazırladım şu an saat 5:30 ve içiyorum 7:30 8 civarı yeşil çay içmeyi planlıyorum yarın bol eksiler 😍Eki Görüntüle 3278285
Afiyet olsun yarın güzel bir sonuç bekliyorum inşallah.

Güzel bir sonuç almanın verdiği güvenle keyifli bir kahvaltı ediyorum kızlar bir yumurta +1 yumurtanın beyazı bir salatalık yarım domates 30 gr peynir. Öncesinde de detoks suyu içtim normalde sabah olması gerekiyordu zaten :) onda da maydonoz nane salatalık bir limon var.

IMG_6322.jpeg IMG_6321.jpeg

Günaydın kızlar , geçen hafta ablam vardı biliyorsunuz. Ee biraz beslenme düzeni bozuldu. Çocuklar içindi herşey😁
Geçen hafta 107.8
Bu hafta 108.7
Fark +900
Canim sağolsun , gidecek bu kilolar bu yaz

Günaydın kızlar bu hafta gramı gramına sabitim. 120 kiloydum aynıyım.
Baya salmıştım almadığıma sevindim

Günaydın kızlar , geçen hafta ablam vardı biliyorsunuz. Ee biraz beslenme düzeni bozuldu. Çocuklar içindi herşey😁
Geçen hafta 107.8
Bu hafta 108.7
Fark +900
Canim sağolsun , gidecek bu kilolar bu yaz
Gidecek ya ara ara takılmalar mutlaka olacak ama pes etmemekten geçiyor başarı 🙏

Öğlen yemeğimi yedim 170 gr köfte kavun ve marul yedim. Kızlar çok iyi bir alternatif buldum köfteyi marulun arasına koyarak yedi ekmek arası hissi verdi çok iyi geldi 😍

X