Evet canlar müthiş bir fikirle geldim yarın tartı günü malum. Bu akşam yemeği yerine detoks suyu içelim 😍 şöyle resimde pek iç açıcı görünmese de tadı çok fresh ve güzel oldu. Öğlen yemeği ve kahvaltımı yazmıştım zaten. Akşamda şöyle görüldüğü üzere salatalık limon maydanoz ve naneden oluşan bir detoks suyu hazırladım şu an saat 5:30 ve içiyorum 7:30 8 civarı yeşil çay içmeyi planlıyorum yarın bol eksiler 😍 IMG_6275.jpeg

Evet canlar müthiş bir fikirle geldim yarın tartı günü malum. Bu akşam yemeği yerine detoks suyu içelim 😍 şöyle resimde pek iç açıcı görünmese de tadı çok fresh ve güzel oldu. Öğlen yemeği ve kahvaltımı yazmıştım zaten. Akşamda şöyle görüldüğü üzere salatalık limon maydanoz ve naneden oluşan bir detoks suyu hazırladım şu an saat 5:30 ve içiyorum 7:30 8 civarı yeşil çay içmeyi planlıyorum yarın bol eksiler 😍Eki Görüntüle 3278285
Afiyet olsun yarın güzel bir sonuç bekliyorum inşallah.

Günaydın kızlar , geçen hafta ablam vardı biliyorsunuz. Ee biraz beslenme düzeni bozuldu. Çocuklar içindi herşey😁
Geçen hafta 107.8
Bu hafta 108.7
Fark +900
Canim sağolsun , gidecek bu kilolar bu yaz
Gidecek ya ara ara takılmalar mutlaka olacak ama pes etmemekten geçiyor başarı 🙏

Back