Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi akşamlar
Bugünkü menüm
Sabah 1,5 simit,1 domates,7 zeytin,40 gr süzme peynir
Öğle 1 adet küçük boy haşlanmış patates,200 gr yoğurt
Akşam 2 adet küçük boy haşlanmış patates 200 gr tavuk ızgara,2 kaşık yoğurt
2,5 lt.su
30 dk.leslie
Çoook terliyorum çoookkk
Bu sıcaklar bir bitse artık

Selam yoldaşlar :)
Kahvaltıda az tereyağında 1 yumurta
1 parça peynir
Çeyrek domates yiyip kalkıyordum ki bir anda ağzıma halley düştü
Öğlen salata
Yeşil mercimek
Az makarna.
Akşam için şuanlık planım maydonozlu bir detoks suyu hazırlamak var bi arınma yapayım vücuda :)

Afiyet olsun. Gerçekten sıcaklar çok bunaltıyor markete bile çıkmıyorum iki çocukla

Selamlarrr
Bu sıcakta enerjim tavan çünkü temizlik yaptıktan sonra hemen bir de 40 dk leslie yaptım üstüne de buzlu bir latte içiyorum o kadar iyi geldi ki
Bugünkü menüm de şöyle
Sabah 1 adet orta boy patates haşladım 3 kaşık yoğurtla yedim.
Öğle 1 büyük bardak buzlu latte
Akşam da maş fasulyesi salatası yiyeceğim.

Bu hafta hedefim 116 ya inmek inşallah başarabilirim
Leslie de dizlerimi bükmeden ve kollarımı yukarı kaldırmadan yapıyorum. Olabildiğince artık.
Fatsecret yeniden kullanmaya başladım. Daha kontrollü olmamı sağlıyor. Bu arada egzersizlerimi ve sağlık takibimi doğru yapan bir de saat aldım çok memnunum ki zaten azıcık oturayım bızlayıp duruyor ayağa kalk diye
Benden şimdilik böyle
Heeeyyy kızlaarrr neredesiniz yahuuu hadi gelin verecek kilolarımız vaaarrr

Merhaba bugünkü menüm dünküyle neredeyse aynı
Sabah 1 orta boy patates airfryerda yağsız pişirdim 3 kaşık yoğurtla yedim
Öğle 4 adet mercimek köftesi,1 büyük bardak buzlu kahve
Akşam dünden kalan maş fasulyesi salatası

Canlar sabah kahvaltımı atmıştım. 14:30 gibi somon ve salata yedim. 17:30 da 1 muz ve günü kapadım :) şimdi yeşilçay yapıyorum onu içicem. Tartıya sayılı günler kala azami dikkat

Günaydın
Bu sabah
1 peynir ve salçalı yumurta
1 domates
7 zeyrin
1 dilim kepek ekmeği ile kahvaltımı yaptım kızım uyursa da bir kahve içer devam ederim

Kızlar öğlen mücver domates ve ayran vardı menümde :) akşama yoğurt pul biber zencefil limon karıştırıp yemeyi düşünüyorum biraz bağırsak çalıştırmam lazım

Kızlar geçen hafta 85.45 di bu hafta 84.60 çıktı 850 gr çok az ama artıda değilim en azından diyorum da moralim bozuldu ilk defa bir haftayı 1 kg dan az kapattım. Hayırlısı

Günaydın hayırlı cumalar

Gelemiyorum pek bi isteksizlik var pek de iyi hissetmiyorum kendimi kusuruma bakmayın gelmezsem anlarsınız.

Kilo bildirimi

Geçen hafta 107.8
Bu hafta 105.4
Fark -2,4

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…