- 10 Mayıs 2014
- 3.081
- 3.140
- 33
Çok güzel gidiyorsun maşallahAmanın nasıl acıktımkendime sürekli acı yok rocky diyorum ama bu açlık hissini sevmeye başladım resmen kendimi iyi hissettiriyor
Afiyet olsun yarın güzel bir sonuç bekliyorum inşallah.Evet canlar müthiş bir fikirle geldim yarın tartı günü malum. Bu akşam yemeği yerine detoks suyu içelimşöyle resimde pek iç açıcı görünmese de tadı çok fresh ve güzel oldu. Öğlen yemeği ve kahvaltımı yazmıştım zaten. Akşamda şöyle görüldüğü üzere salatalık limon maydanoz ve naneden oluşan bir detoks suyu hazırladım şu an saat 5:30 ve içiyorum 7:30 8 civarı yeşil çay içmeyi planlıyorum yarın bol eksiler Eki Görüntüle 3278285
Afiyet olsun, sanırım detoks suyu bağırsak çalıştırıyor.Güzel bir sonuç almanın verdiği güvenle keyifli bir kahvaltı ediyorum kızlar bir yumurta +1 yumurtanın beyazı bir salatalık yarım domates 30 gr peynir. Öncesinde de detoks suyu içtim normalde sabah olması gerekiyordu zaten :) onda da maydonoz nane salatalık bir limon var.
Eki Görüntüle 3278490 Eki Görüntüle 3278491
Çok iyi gidiyorsun. Maşallah sanaKızlar geçen hafta 88.35 dim veee bugün 86.80 çıktı 1.55 eksidetoks işe yaradı bu detoksu üç günlük yapıcam. Normalde o sıvı sabah kahvaltıdan önce içilirmiş ama ben akşam öğünüm yerine içtim ben
be Eki Görüntüle 3278461 Eki Görüntüle 3278463
Gidecek ya ara ara takılmalar mutlaka olacak ama pes etmemekten geçiyor başarıGünaydın kızlar , geçen hafta ablam vardı biliyorsunuz. Ee biraz beslenme düzeni bozuldu. Çocuklar içindi herşey
Geçen hafta 107.8
Bu hafta 108.7
Fark +900
Canim sağolsun , gidecek bu kilolar bu yaz
İnanılmaz güzel bir sonuç tebrik ederimBildirim
Geçen hafta 109.8
Bu hafta 107
Fark -2,8
Bişey yiyemedim ki keşke diyetle vermiş olsaydım.İnanılmaz güzel bir sonuç tebrik ederim
Ahhh hasta olan senmiydinBişey yiyemedim ki keşke diyetle vermiş olsaydım.
Allah sağlıkla vermek nasip etsin hepimize.
Maşallah çok güzel gitmiş canımAhhh hasta olan senmiydinkusura bakma hatırlayamadım nasıl oldun şimdi iştahın nasıl. Amin amin afiyetle verelim inşallah canım
Rabbim şifa ile kilo vermeyi nasip etsin inşallah geçmiş olsunBişey yiyemedim ki keşke diyetle vermiş olsaydım.
Allah sağlıkla vermek nasip etsin hepimize.