Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar sabah kepek ekmeğine tost yaptım. Öğlende bir porsiyon alinazik yedim :) akşama da belki maydanoz detoksu yaparım malum yarın tartı :) yada yoğurt içine salatalık falan doğrarım 😍

Kızlar geçen hafta 86.8 di bu hafta 85.45 toplamda 1.35 gr gitmiş :) bu hafta en az 1 kg vericem diye söz vermiştim sözümü tuttum 😍 ben 5 temmuzda başladım diyete 1 ay oldu yani ilk ay toplam kayıp 8.1 oldu 😍 hedefim 9 du ama olsun bu da bişey 🙈 IMG_6649.jpeg

Canlarım bu sabah dünki kıymanın 50 gramına 1 yumurta kırdım yanında da 1 dilim kepek ekmeği ve 20 gr peynir yedim.
Daha sonra türk kahvesi ve maden suyu içtim
Bu ara iki öğün yapmaya çalışıcam 16:00 da 150gr pilav 150 gr kuru fasülye yedim ve günü kapadım. 1 saat sonra falan da yeşil çay içerim 🙏

Midem toparlandı şükür iştahım da geri geldi tabi.
Gün aşırı yürüyüş ya da lesli yapıyorum çok uzun olmasa da. Geçen haftaki açlıktan kaynaklı eksi dolduğu için vermiş görünmüyorum.

Çok önemsemedim haftaya güzel eksi gelir inşallah.

Geçen hafta 107
Bu hafta 107.7
Fark +0,7

Uyanınca hemen başlamıyorum lesli ya da yürüyüşe. 1 saat kadar oyalanıyorum.
Bi kahve içtim şimdi çıkıcam inşallah

Kızlar bu sabah yumurta yicektim ama çift sarılı çıkması kokusu ağır gelmesi vs nedeniyle olmadı :) bu sebeple
Yarım domates
Roka
30 gr peynir
1 dilim kepek ekmeğine fıstık ezmesi 😍 ile bitirdim 🙈

Merhabalaaarrr

Günlerdir spora dönebilmek için araştırmalar yapıyorum sonunda bir yerden destek aldım kışın başlayacağım. Bu havada gidemem ama evde dizlerimi zorlamadan leslie yaptım aylar sonra 30 dk. şu an kendimi çok iyi hissediyorum. Menümü yazmıyorum günlerdir.
Dünkü menüm
Sabah 3 yumurtadan omlet,yarım küp süzme peynir,5 zeytin,çay
Öğle 4 adet mercimek köfte
Akşam domatesli makarna

Merhabalaaarrr

Günlerdir spora dönebilmek için araştırmalar yapıyorum sonunda bir yerden destek aldım kışın başlayacağım. Bu havada gidemem ama evde dizlerimi zorlamadan leslie yaptım aylar sonra 30 dk. şu an kendimi çok iyi hissediyorum. Menümü yazmıyorum günlerdir.
Dünkü menüm
Sabah 3 yumurtadan omlet,yarım küp süzme peynir,5 zeytin,çay
Öğle 4 adet mercimek köfte
Akşam domatesli makarna
Lisbetcim Aynur Baş var yutubda evde egzersizleri var lesli zorlarsa önce onun birinci seviyesini bi dene olur mu?

Kızlar oğluma söz vermiştim bugün 12:30 da pizza yedim ve günün son öğünü oldu. Sonra türk kahvesi ve su. Akşama da yeşilçay devam :)

X