Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hoşgeldin kendini tanitabilirmisin
Merhaba
28 yaşındayım 2 kızım var. Eşimden ayrıldım ve ozguvene ihtiyacım var =)))

62 kg'dan 125 e ciktm ( hamilelik, stres, doğum kontrol iğneleri hapları vs derken.. )

3 hafta önce zayiflama hapi kullanmaya başladım 125 den 114 e düştüm sonra bıraktım ileride zararını görmemek adına korktum açıkçası. Şuan 115.5 kg. Boyum 1.73

=) bugün hapsiz yeniden diyete başladım umarım tekrar 2li sayıları görürüm. Gecen sene 86ydim bu arada.. 1 senede 125 e çıktım doğum kontrol hapları ile

Haplara hiiç gerek yok. Kendin de başarabilirsin emin ol

Merhaba hoşgeldinnnn

ben de 90.4 üm

Dün öğünlerim dışında bir yudum atıştırmadım bol su içtim yeşilçay içtim 1100 kalori aldım 17:30 da yemek yemeyi bitirdim şuan tartıldım 400 gr nasıl fazla oluyor anlamıyorum. Çıldırıcam artık. Bir yerlerde yanlış mı yapıyorum bilmiyorum. Her gün tartılma demeyin duramam ben mutlaka tartılırım. Ama yicem artık kafayı

Hoşgeldin canım
Peki programın ne nasıl bir yol izlemeyi planliyorsun
Bende 172cm 81 kg
Hadi geç kalma artık. Güzel kızların güzel annesi
Yarın ekleyelim inşallah canım
Canım hava sıcak ödem olabilir
Vücut su tutmuş olabilir.

Ellerine sağlık canım.

Birkaç gündür misafirim vardı , anneme yolladım. Kaldığım yerden devam edeceğim inşallah. Sizler nasılsınız nasıl gidiyor.? Ben azcik kilo almış olabilirim.

Dün sabah 2 dilim tb ekmeğini ince dilim kaşar ile tost yedim sabah. 2.5 lt su içtim akşam da 3yk pilav 1 kase yağsız salata 6yk Antep tava ( etli karisik sebze fırında) yedim. 12 8 yiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…