- 10 Mayıs 2014
- 3.081
- 3.140
- 33
Sanada afiyet olsun:) benden de misafir vardı 1 tane donat yedim günler sonra ilk kez tatlı bişey yedim bitmesin istedimAfiyet olsun
Ben bugün ekmek yedim epeyce gün içinde bakacağız artık
1 dilim peynir olabilirdi.Gecenin 3 ü oldu ben sıcaktan uyuyamıyorum ve karnım çok acıktıumarım dayanabilirim
benim de canım donat istiyorSanada afiyet olsun:) benden de misafir vardı 1 tane donat yedim günler sonra ilk kez tatlı bişey yedim bitmesin istedim
Yaaaa aslında yemicektim boyutlarıda küçüktü :) ama 1 taneyle iyi yırttım aslında 3-5 gömerimbenim de canım donat istiyor
kendin mi yaptın canım?Yaaaa aslında yemicektim boyutlarıda küçüktü :) ama 1 taneyle iyi yırttım aslında 3-5 gömerim
Bende pide yedim. Valla hiç lezzet alamadım bugün bir modum düşük.Afiyet olsun
Ben bugün ekmek yedim epeyce gün içinde bakacağız artık
Bende öyleyim . Uzun zamandir ilk defa yedim ama lezzet almadım sırf yiyebilmek için yedim.Sanada afiyet olsun:) benden de misafir vardı 1 tane donat yedim günler sonra ilk kez tatlı bişey yedim bitmesin istedim
Yok yavrum ya getirden söylemiştim çocuklar içinkendin mi yaptın canım?
Yaramasin canım afiyet olsunSanada afiyet olsun:) benden de misafir vardı 1 tane donat yedim günler sonra ilk kez tatlı bişey yedim bitmesin istedim
İyi misinBende pide yedim. Valla hiç lezzet alamadım bugün bir modum düşük.
Bende öyleyim . Uzun zamandir ilk defa yedim ama lezzet almadım sırf yiyebilmek için yedim.
Topladım canım topladım arkasına akşam sadece karpuz peynir yedimGünaydın hayırlı sabahlar
Yaramasin canım afiyet olsun
Arkasını topladiysan ne mutlu sana
İyi misin
Sıcaklardan olabilir mi?
Dün eşimin mezuniyet yemeği vardı. Geç vakte kadar sofradan sofraya gezdik. Akşam yemeğinde et yedim ama arkasına tatlıyı gömdüm
Bugün daha uyumlu olurum inşallah
Benim kayınvalidem hep bol yağlı yapar yemeğin tadı olmazmış yağlı olmazsa ve yemezsek küser. Ona gittiğim zaman diyet miyet yalan olur. Ama aynı zamanda perhiz yapın dikkat edin der.Ay kızlar bugün ben kaynanama geldim sonuçta ev olmayınca heryer misafirlik :) öğlen soğuk ayran çorbası 1 köfte 5 sarma ve 4 kaşık domates salatası yedim :) akşama da muhtemelen böyle olur yine yazarım :)