Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ödem daha iyi sanırım ama kilom düşmedi
Gündüz iyi gitti sıvı ama akşam misafir vardı mantı yaptım ondan yedim

Sağol canım ağrımıyor aslında ama kırıldı dr illa çekelim dedi ama vazgeçtim nasıl olsa bir sorun çıkarmıyor şimdilik

canım benim çok şükür iyiyim. ve halen şişmanım burada ve zipzipin sayfasındayım. sen de gel motive olursun. kaç kilosun şimdi?
Ay ben bir ara diyetisyenle 59a inmiştim sonra bıraktım. Şimdi yine 70 olmuşumdur hahaaha
Moralim bozulmasın diye 68den sonra tartıya çıkmayı bıraktım

kızlar ben doğumdan beri regl olmadım ama bugün felaket kasıklarımda sancı başladı iki gündür Çılgınlar gibi gelen tatlı isteği belki de bundan bu hafta 1.3 kg gitti acaba onun mu şişkinlimi var bilemedim çünkü geçen haftaya göre bu hafta aşırı yavaşladı vermem. Bundan dolayı hem tatlı isteğini bastırırsın hem de vücuda tatlı bir şeyler girsin diye Gran ola şeftali muz yoğurt ve bol tarçınla şöyle bir tabak hazırladım öğlen yemeği için :)

İyi yapmışsın canim. Sıcak duş veya hamam çok iyi gelir kasiklarin için. Geçmiş olsun.

İyi akşamlar bugün yine dışarıdaydık.
Sabah 1 porsiyon pudra şekerli sade börek,çay
Öğle orta boy sütlü filtre kahve
Akşam yağsız bol domates soslu makarna,kola zero

Ayaklarım ve ellerim çok şiş dukan birası akşam içilebiliyor muydu ? Benim ciddi ödem sıkıntım var. Sıcaktan alerjilerim de azdı ellerim kollarım deli gibi kaşınıyor kremlerim de hep kortizonlu alerji ilacım da öyle.

tabi istediğin zaman içebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…