Çok güzel gidiyorsun maşallahBu ara ev tadilatı ile uğraşıyorum malzeme seçmeye çıkmıştım apar topar zor yetiştim ve öğlen yemeğimi 2:30’da yapmak zorunda kaldım. Aklımda farklı bir menü olmakla birlikte alelacele bunu hazırlayabildim. Burası 330 kalori ama bunun 113 kalorisi sadece zeytin yağından oluşuyor bu sebeple doyurmasına bakılırsa çok hafif ve çok güzel bir menü özellikle baya az yemek istedim çünkü akşama şurada 3 saat kaldı
Eki Görüntüle 3271734
Her gün :) 5 temmuzda başladım ben 4.3 kg verdimÇok güzel gidiyorsun maşallah
Hiç tartıya baktın mı?
Vuhuuu tebrik ederim gayet başarılıHer gün :) 5 temmuzda başladım ben 4.3 kg verdim
Afiyet olsun. Ahhhh pastaaaaaMerhabalaaarrr
Bugünkü menüm de kötü ama yazayım dedim
Sabah 3 dilim tbe ,yarım küp süzme peynir,1 domates,çay
Öğle 4 gibi 2 küçük kase patates salatası,dünden kalan 1 dilim çikolatalı pasta, icelatte
Akşam yağsız kızarmış patates,yeşil salata
Yarın iyice toparlarım artık. Dünden kalanları bitirdik
200 gr artı gördüm sabah 1-2 kilo falan değil en azından buna şükrettim.
Teşekkür ederim canım. Tbe tam buğday ekmeği nin kısaltmasıAfiyet olsun. Ahhhh pastaaaaacanım acayip tiramisu istiyor ya hepi topu 9 gündür diyetteyim ama inanılmaz özledim inat ettim 15kg vermeden asla yemicem. İyi yapmışsın sen ama malum atılmasın :) bişi sorucam tbe ne oluyor
Maşallah çok güzel gittiHer gün :) 5 temmuzda başladım ben 4.3 kg verdim
Rica ederimAy denicem mutlakateşekkür ederim
Ah kuzum , bunlar hepsi geçecek ve diyeceğiz ki neler yaşadık ve başardık.Yazlık kıyafetleri seçerken içinden kot pantolon çıkmıştı. Çok sevindim ama bacaktan yukarısı olmadı. Şimdi dugmemi kapatabildim ama kilom aynı
Yinede dışarı için çok uygun değil biraz daha rahatlaması gerekiyor
Bugün sabah beri ağlıyorum. Yine bı duygu seli içindeyim. Biraz makyaj yapıp dışarı çıkmayı planlıyorum. Ama kimseye gitmek istemiyorum
Doğru vallahiGeçecek bunların hepsi çok büyük yol kat etmişsin imza alanında görüyorum. Birazcık az yemenin verdiği psikolojik çöküşte var ama emin ol geçecek
Neler yapıyorsun evine? Boya filan mı?Bu ara ev tadilatı ile uğraşıyorum malzeme seçmeye çıkmıştım apar topar zor yetiştim ve öğlen yemeğimi 2:30’da yapmak zorunda kaldım. Aklımda farklı bir menü olmakla birlikte alelacele bunu hazırlayabildim. Burası 330 kalori ama bunun 113 kalorisi sadece zeytin yağından oluşuyor bu sebeple doyurmasına bakılırsa çok hafif ve çok güzel bir menü özellikle baya az yemek istedim çünkü akşama şurada 3 saat kaldı
Eki Görüntüle 3271734
Afiyet olsun. Geç vakit yemediysen biber sorun olmaz. Hareket varmı?Bugün yediklerim
Sabah 2 haşlanmış yumurta
Biber kızartma az yağda
Domates sos
Salatalık
Lor peyniri
Keten tohumu ekmeği
Yoğurt
Akşam
Kalan biber
Yoğurt ve yumurta
Aslında iki öğün de aynı olmuş şimdi yazınca anladım
Bu grupta tartı günü yokmu :) takip edebilsekMaşallah çok güzel gitti
Selamlar
Bugün ki menum
Sabah 2 çatal yumurta patates kızartması (airfreyde) domates salatalık
Akşam 17 dedonas a gittik servis aldım. Küçük oğlanla birlikte yedik. Ona ekmeğe sardım kalan bol salatalı haliyle döner yedim.
19 da kahve fındık ve biraz karpuz
Su azdı. Adım azdı.
Bugün bol bol ağladım. En bü
Sağol canım benim ,saat 6 gibi yedim, 1 saat yüzdüm. Ama bana spor yaramiyor.Afiyet olsun. Geç vakit yemediysen biber sorun olmaz. Hareket varmı?
niye ağladın kuzumSelamlar
Bugün ki menum
Sabah 2 çatal yumurta patates kızartması (airfreyde) domates salatalık
Akşam 17 dedonas a gittik servis aldım. Küçük oğlanla birlikte yedik. Ona ekmeğe sardım kalan bol salatalı haliyle döner yedim.
19 da kahve fındık ve biraz karpuz
Su azdı. Adım azdı.
Bugün bol bol ağladım. En büyük spor buydu. Çok yorgunum aslında. Şimdi suya verdim kendimi
Yarın dışarıda olucam pek diyet olmadı bu hafta
ben sabah tartılmayı unuttumÖyle canım cuma. İsteyen cumartesi de tartılır sorun yok