şöyle bir piknik yapmak istiyorum
Allah yardım etsin canim
Sağolasın
Teşekkür ederim
Çok şükür, güle güle otur tertekiz evinde. Hangi renge boyattın?
Bende şuraya bir yere sıvışsam.
9 ay önce 97 ile doğurmuş aonra 84 e düşmüş ve çarşamda tartıda 93.55 i görmüş biri olarakkendimce kalori sayma uygulaması indirdim mutfak tarrımda gram gram tartarak aynı zamanda 16-8 aralıklı oruç yaparak 1200 kalori alıyorum bu sabah 90.65 çıktım. Uygulamada öğün resmi falan da paylaşıyorum ama duvarla konuşur gibi :) sanki burda daha aktif ve destekli olur dedim. 32 yaşındayım yarışmaya ankaradan katılıyorum
Hoş buldumNe güzel bir nick hoş geldin
Ufak bir listemiz var sayımız çok olmadığından ekliyorum hemen seni de.
Allah bağışlasın yavrunu. 1200 kalori 90 kilo için çok az hızlı verip hızlı alınır
Tamam canim. Nasıl isterseniz.Öyle canım cuma. İsteyen cumartesi de tartılır sorun yok
Var canım sabah ben yapmaknistedim ama internette sorun yaşadım PC de. Telefonda yapamadımBu grupta tartı günü yokmu :) takip edebilsek
Canım kaslar sisiyordur kilo değil oSağol canım benim ,saat 6 gibi yedim, 1 saat yüzdüm. Ama bana spor yaramiyor.Kilo artışı oluyor.
Mevzuyu biliyorsun.niye ağladın kuzum
Maşallah çok güzel gitmiş@
Tamam canim. Nasıl isterseniz.
Ben bugün tartıldım
Geçen hafta 112
Bu hafta 108.7
Fark 3.3
Aslında bayramdan sonra iki gün farklı ve düzensiz beslenmistim. Geç saatlerde yemiştim. Onlar gitti bu hafta çok şükür.
afiyet olsun harika olmuşKızlar akşam yemeğini kavurma ve domates salatasıyla bitirdim 1400 kalori ile günü tamamlıyorum akşam sekiz gibi yine bir yeşilçay seansım olacak yarın görüşmek üzere
Afiyet olsun.İyi akşamlar
Bugünkü menüm
Sabah 2 tbe,omlet,yarım küp süzme peynir,çay
Öğle 1 adet kaşarlı tost,kola zero
Akşam maş fasülye salatası
Ayrıca 2 top dondurma
akşam bende açtım. Misafirliğe gittik dün. Oğlum 2 porsiyon yiyince baktım ev sahibine kalmayacak ben salata karpuz gecistirdimGecenin 3 ü oldu ben sıcaktan uyuyamıyorum ve karnım çok acıktıumarım dayanabilirim
Afiyet olsunRoka semizotu kuzu kulağı peynir ve kırmızı biberden oluşan yumurta salatam :)
287 kalori. Yanında papatya çayı ve gün başlar
Herkese günaydın bol eksiler
Eki Görüntüle 3272807
Günaydın hayırlı sabahlar
akşam bende açtım. Misafirliğe gittik dün. Oğlum 2 porsiyon yiyince baktım ev sahibine kalmayacak ben salata karpuz gecistirdim
Ama su ile doldurdum karnımı gece. Şimdi aç değilim sadece onlara bişey haİrlamak için mutfaktayim yaparken acikiyorum
Yoğurt cacık gibi bişey yapsaydın keskeSabahın 6 sına kadar oturdum sıcaktan uykum kaçtı nasıl guruldadı karnım anlatamam buzdolabına gittim geldim ama tuttum kendimi çok şükür.