Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Tünaydın arkadaşlar

Bu sabah tartıldım maalesef artıdayım
Geçen hafta 118.20 bugün 119
E belliydi 2 gün aşırı kalorili şeyler yedim. Çok fazla fark olmadığı için takmıyorum. Yine elimden geleni yapacağım.
Bu sabah gayet iyi başladım.

O zaman bende söyleyim 89.45 çıktım bu sabah. Geçen cuma 92.05 dim :)

Ayrıca bu öğlen canım birşey istemedi saçma sapan şu tabağı yaptım 255 kalori :)

Ne güzel bir nick hoş geldin

Ufak bir listemiz var sayımız çok olmadığından ekliyorum hemen seni de.

Allah bağışlasın yavrunu. 1200 kalori 90 kilo için çok az hızlı verip hızlı alınır

Ne güzel bir nick hoş geldin

Ufak bir listemiz var sayımız çok olmadığından ekliyorum hemen seni de.

Allah bağışlasın yavrunu. 1200 kalori 90 kilo için çok az hızlı verip hızlı alınır
Hoş buldum
Aslında açlık duygusunu sevmeye başladım. 1500 e kadar yolu var genelde 1200 de bitiyor. Böyle başlasın başlarda hızlı gitsin istedim. Önümüzdeki ay taşınıcam kendime spor programı yapıcam o zaman kaloriyi biraz daha arttırırım diye düşünmüştüm.

Bu grupta tartı günü yokmu :) takip edebilsek
Var canım sabah ben yapmaknistedim ama internette sorun yaşadım PC de. Telefonda yapamadım
Sağol canım benim ,saat 6 gibi yedim, 1 saat yüzdüm. Ama bana spor yaramiyor. Kilo artışı oluyor.
Canım kaslar sisiyordur kilo değil o
niye ağladın kuzum
Mevzuyu biliyorsun.
Dün engelli evragi için başvuru yapmaya gittik çok zoruma gitti açıkçası
Maşallah çok güzel gitmiş

Benimde bugün 79.4 fark tam 1 kg

Bugün uyandım disardayim şimdi eve girdim. Kahvaltı ekmek ve menemen di
Öğlen salata ve meyve
Akşam salata karpuz yogurt17de yedim. Hala açım. Çay yapicam şimdi
Belki yoğurt ve salatalık yada kuruyemiş bilmiyorum

İyi akşamlar

Bugünkü menüm
Sabah 2 tbe,omlet,yarım küp süzme peynir,çay
Öğle 1 adet kaşarlı tost,kola zero
Akşam maş fasülye salatası

Ayrıca 2 top dondurma

Günaydın hayırlı sabahlar
Gecenin 3 ü oldu ben sıcaktan uyuyamıyorum ve karnım çok acıktı umarım dayanabilirim
akşam bende açtım. Misafirliğe gittik dün. Oğlum 2 porsiyon yiyince baktım ev sahibine kalmayacak ben salata karpuz gecistirdim
Ama su ile doldurdum karnımı gece. Şimdi aç değilim sadece onlara bişey haİrlamak için mutfaktayim yaparken acikiyorum

Sabahın 6 sına kadar oturdum sıcaktan uykum kaçtı nasıl guruldadı karnım anlatamam buzdolabına gittim geldim ama tuttum kendimi çok şükür.

Tünaydın gece uyumayınca şimdi de gözümü zor açıyorum.
Bu sabah kahvaltıya airfryer da pişi yaptım yağsız. Yanında süzme peynir ve domatesle güzel gitti.
Öğle dünden kalan biraz maş fasulyesi salatası var onu yerim.
Akşama da airfryer da yağsız pişireceğim karnıyarık var menüde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…