Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar bu bebek 160 kalori. Küp doğranmış kavrulmuş kabak sarımsaklı yoğurt ve kapya biberi. 15:00 da şekersiz türk kahvesi ve 1 sade soda ara öğünümdü. Akşam 20:00 civarında bir yeşilçay içer günü kapatırım. Bugün abarttım sanki komple 743 kalori ile kapanacak gün inşallah

Bugün çok iyi geçirdin . Bravo. Afiyet olsun

Sabah iki yumurta sucuklu
Domates salatalık
Peynir

Akşam
Bol yeşillik ile salata
Biraz pişmiş kiyma ile yumurta.zor yedim vallahi. Ama olsun. Üstüne çay içtim. Şimdide yeşil çay mı içeyim ,siyah çay mı bilemedim.

Canım afiyet olsun öğünlerin çok güzel fakat 743 kalori çok az bari 1000 e tamamla kilolar gittikçe kaloriyi azaltman gerekecek o zaman sıkıntı olur. Tabi bazal metabolizma hızın ölçüldüyse ve dr verdiyse birşey diyemem.

Evdeki malzemelere göre ayarlıyorum normalde 1200 kalori alıyorum ama bugün denk gelmedi

İyi akşamlar hanımlar

Bugünkü menümü yazayım
Sabah 2 tbe ve 3 yumurtadan omlet,çay
Öğle yok
Ö.den sonra büyük bir bardak dalgona kahve
Akşam karışık ızgara sebze çok az yağlı ve yoğurt,2 de tbe
21:30 gibi de 1 kupa kahve ve 2 top züber

Yarın d.günü var evde pasta,börek vs yerim. Yarın hiç menü yazmayayım en iyisi.

Aman bittere dal bari. Ya da hurma filan. Neler yiyorsun kuzum
Ne sen sor ne ben söyleyeyim
Vücuduna kıtlık psikolojisi yükleme. Ama arada bu şekilde resetlemek güzel olur. Afiyet olsun
Afiyet olsun canım güzel menü
Afiyet olsun güzel olmuş
354 kalori bir başlangıç.
2 yumurta
1 salatalık
1 kapya biber
1 domates
7 zeytin
Ve peynir.
Günaydın

Eki Görüntüle 3270946
Afiyet olsun güzel tabak

Deniz börülcesi ve soya soslu tavuk bugün 1554 kalori ile bitirdim ama bugün toplamda üç kaşık zeytinyağ kullandım 330 kalori zaten zeytin yağından geliyor. Öğlende de aynı tavuk ve domates salatası yemiştim 2,5 litre suyumu içtim akşam sekiz gibi yine yeşil çayımı içeceğim ve günü kapatacağım

Eklentiler

• IMG_5710.jpeg
    191,3 KB · Görüntüleme: 29
Sabah
2 yumurta ile sucuklu omlet
Domates salatalık
Akşam
Keten tohumu ekmeği ile pizza
Ceviz
Bugün de böyle geçti çok şükür. Birazda hareket edebilirsem benden iyisi yok...

Keten tohumu ekmeği nasıl oluyor tarif verir misin :)
Tabi ki;
2 kaşık keten tohumu(öğütülmüş)
2 kaşık susam (öğütülmüş)
1 yumurta
2-3 kaşık su
Kabartma tozu
Hepsini karıştırın daha sonra tavaya yağ püskürt küçük kepçe ölçüsüyle dök . Krep gibi pişir veya waffle makinasında pişir. Waffle da pisirirken de azcik yağ püskürtüyorum .

Ay denicem mutlaka teşekkür ederim

Yazlık kıyafetleri seçerken içinden kot pantolon çıkmıştı. Çok sevindim ama bacaktan yukarısı olmadı. Şimdi dugmemi kapatabildim ama kilom aynı
Yinede dışarı için çok uygun değil biraz daha rahatlaması gerekiyor
Bugün sabah beri ağlıyorum. Yine bı duygu seli içindeyim. Biraz makyaj yapıp dışarı çıkmayı planlıyorum. Ama kimseye gitmek istemiyorum

Geçecek bunların hepsi çok büyük yol kat etmişsin imza alanında görüyorum. Birazcık az yemenin verdiği psikolojik çöküşte var ama emin ol geçecek

Bu ara ev tadilatı ile uğraşıyorum malzeme seçmeye çıkmıştım apar topar zor yetiştim ve öğlen yemeğimi 2:30’da yapmak zorunda kaldım. Aklımda farklı bir menü olmakla birlikte alelacele bunu hazırlayabildim. Burası 330 kalori ama bunun 113 kalorisi sadece zeytin yağından oluşuyor bu sebeple doyurmasına bakılırsa çok hafif ve çok güzel bir menü özellikle baya az yemek istedim çünkü akşama şurada 3 saat kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…