Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bu ara ev tadilatı ile uğraşıyorum malzeme seçmeye çıkmıştım apar topar zor yetiştim ve öğlen yemeğimi 2:30’da yapmak zorunda kaldım. Aklımda farklı bir menü olmakla birlikte alelacele bunu hazırlayabildim. Burası 330 kalori ama bunun 113 kalorisi sadece zeytin yağından oluşuyor bu sebeple doyurmasına bakılırsa çok hafif ve çok güzel bir menü özellikle baya az yemek istedim çünkü akşama şurada 3 saat kaldı 😍

Eki Görüntüle 3271734
Çok güzel gidiyorsun maşallah
Hiç tartıya baktın mı?

Fasulye kılçıklı çıkmasaydı çok daha güzel olurdu :)
265 kalori burası :) bugün toplamda 1030 la kapatıyorum inşallah 🙏 e birde 15:00 da yeşilçay seansım oldu 😍

IMG_5752.jpeg IMG_5751.jpeg

Merhabalaaarrr ❤️
Bugünkü menüm de kötü ama yazayım dedim
Sabah 3 dilim tbe ,yarım küp süzme peynir,1 domates,çay
Öğle 4 gibi 2 küçük kase patates salatası,dünden kalan 1 dilim çikolatalı pasta, icelatte
Akşam yağsız kızarmış patates,yeşil salata

Yarın iyice toparlarım artık. Dünden kalanları bitirdik 🤪

200 gr artı gördüm sabah 1-2 kilo falan değil en azından buna şükrettim.

Merhabalaaarrr ❤️
Bugünkü menüm de kötü ama yazayım dedim
Sabah 3 dilim tbe ,yarım küp süzme peynir,1 domates,çay
Öğle 4 gibi 2 küçük kase patates salatası,dünden kalan 1 dilim çikolatalı pasta, icelatte
Akşam yağsız kızarmış patates,yeşil salata

Yarın iyice toparlarım artık. Dünden kalanları bitirdik 🤪

200 gr artı gördüm sabah 1-2 kilo falan değil en azından buna şükrettim.
Afiyet olsun. Ahhhh pastaaaaa 🙈 canım acayip tiramisu istiyor ya hepi topu 9 gündür diyetteyim ama inanılmaz özledim 🙈 inat ettim 15kg vermeden asla yemicem. İyi yapmışsın sen ama malum atılmasın :) bişi sorucam tbe ne oluyor 🙈

Afiyet olsun. Ahhhh pastaaaaa 🙈 canım acayip tiramisu istiyor ya hepi topu 9 gündür diyetteyim ama inanılmaz özledim 🙈 inat ettim 15kg vermeden asla yemicem. İyi yapmışsın sen ama malum atılmasın :) bişi sorucam tbe ne oluyor 🙈
Teşekkür ederim canım. Tbe tam buğday ekmeği nin kısaltması

Ay denicem mutlaka 😍 teşekkür ederim
Rica ederim
Yazlık kıyafetleri seçerken içinden kot pantolon çıkmıştı. Çok sevindim ama bacaktan yukarısı olmadı. Şimdi dugmemi kapatabildim ama kilom aynı 🙄
Yinede dışarı için çok uygun değil biraz daha rahatlaması gerekiyor
Bugün sabah beri ağlıyorum. Yine bı duygu seli içindeyim. Biraz makyaj yapıp dışarı çıkmayı planlıyorum. Ama kimseye gitmek istemiyorum 😔
Ah kuzum , bunlar hepsi geçecek ve diyeceğiz ki neler yaşadık ve başardık.
Geçecek bunların hepsi çok büyük yol kat etmişsin imza alanında görüyorum. Birazcık az yemenin verdiği psikolojik çöküşte var ama emin ol geçecek 😍
Doğru vallahi
Bu ara ev tadilatı ile uğraşıyorum malzeme seçmeye çıkmıştım apar topar zor yetiştim ve öğlen yemeğimi 2:30’da yapmak zorunda kaldım. Aklımda farklı bir menü olmakla birlikte alelacele bunu hazırlayabildim. Burası 330 kalori ama bunun 113 kalorisi sadece zeytin yağından oluşuyor bu sebeple doyurmasına bakılırsa çok hafif ve çok güzel bir menü özellikle baya az yemek istedim çünkü akşama şurada 3 saat kaldı 😍

Eki Görüntüle 3271734
Neler yapıyorsun evine? Boya filan mı?

Selamlar
Bugün ki menum
Sabah 2 çatal yumurta patates kızartması (airfreyde) domates salatalık
Akşam 17 dedonas a gittik servis aldım. Küçük oğlanla birlikte yedik. Ona ekmeğe sardım kalan bol salatalı haliyle döner yedim.
19 da kahve fındık ve biraz karpuz
Su azdı. Adım azdı.
Bugün bol bol ağladım. En büyük spor buydu. Çok yorgunum aslında. Şimdi suya verdim kendimi
Yarın dışarıda olucam pek diyet olmadı bu hafta 🙄

Bugün yediklerim
Sabah 2 haşlanmış yumurta
Biber kızartma az yağda
Domates sos
Salatalık
Lor peyniri
Keten tohumu ekmeği
Yoğurt

Akşam
Kalan biber
Yoğurt ve yumurta

Aslında iki öğün de aynı olmuş şimdi yazınca anladım😀

Selamlar
Bugün ki menum
Akşam 17 dedonas a gittik servis aldım. Küçük oğlanla birlikte yedik. Ona ekmeğe sardım kalan bol salatalı haliyle döner yedim.
Su azdı. Adım azdı.
Bugün bol bol ağladım. En bü

Afiyet olsun. Geç vakit yemediysen biber sorun olmaz. Hareket varmı?
Sağol canım benim ,saat 6 gibi yedim, 1 saat yüzdüm. Ama bana spor yaramiyor.😁 Kilo artışı oluyor.

Selamlar
Bugün ki menum
Su azdı. Adım azdı.
Bugün bol bol ağladım. En büyük spor buydu. Çok yorgunum aslında. Şimdi suya verdim kendimi
Yarın dışarıda olucam pek diyet olmadı bu hafta 🙄
niye ağladın kuzum :110:

X