Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

gün içinde makarna ve dondurma yedim. akşama sebzeli kıymalı tava böreği var yufkayla. söğüş ve çayla yeriz. pazartesinde itibaren menülere güzel bir ayar geliyor :KK52:

Afiyet olsun
Ben bugün ekmek yedim epeyce gün içinde bakacağız artık
Bende pide yedim. Valla hiç lezzet alamadım bugün bir modum düşük.
Sanada afiyet olsun:) benden de misafir vardı 1 tane donat yedim günler sonra ilk kez tatlı bişey yedim bitmesin istedim 😀
Bende öyleyim . Uzun zamandir ilk defa yedim ama lezzet almadım sırf yiyebilmek için yedim.

Günaydın hayırlı sabahlar 😍
Sanada afiyet olsun:) benden de misafir vardı 1 tane donat yedim günler sonra ilk kez tatlı bişey yedim bitmesin istedim 😀
Yaramasin canım afiyet olsun
Arkasını topladiysan ne mutlu sana
Bende pide yedim. Valla hiç lezzet alamadım bugün bir modum düşük.

Bende öyleyim . Uzun zamandir ilk defa yedim ama lezzet almadım sırf yiyebilmek için yedim.
İyi misin 🙄
Sıcaklardan olabilir mi?

Dün eşimin mezuniyet yemeği vardı. Geç vakte kadar sofradan sofraya gezdik. Akşam yemeğinde et yedim ama arkasına tatlıyı gömdüm 🙄
Bugün daha uyumlu olurum inşallah

434 kalori ile bir pazara başladık😍 hadi kazasız belasız olsun 🤣

IMG_5840.jpeg

Günaydın hayırlı sabahlar 😍

Yaramasin canım afiyet olsun
Arkasını topladiysan ne mutlu sana

İyi misin 🙄
Sıcaklardan olabilir mi?

Dün eşimin mezuniyet yemeği vardı. Geç vakte kadar sofradan sofraya gezdik. Akşam yemeğinde et yedim ama arkasına tatlıyı gömdüm 🙄
Bugün daha uyumlu olurum inşallah
Topladım canım topladım arkasına akşam sadece karpuz peynir yedim 😀

Merhabalar hanımlar ❤️

Tartıma göre bugün hem 117.40 hem 118.20 hem de 118.90 kiloyum 🤣🤣🤣
Bu sabah kahvaltı hazırlama işini eşime pas attım. O da sağolsun bol patatesli omlet yapmış . Neyse ki airfryer da yapmış. Domatesi,zeytini,peyniri derken baya kuvvetli bir kahvaltı ettim.
Şimdi baya büyük bir bardakta buzlu kahve içiyorum. Akşama kadar birşey yemem artık.
Akşama da bıl domates soslu yağsız kabak kızartması yiyeceğim

Ay kızlar bugün ben kaynanama geldim sonuçta ev olmayınca heryer misafirlik :) öğlen soğuk ayran çorbası 1 köfte 5 sarma ve 4 kaşık domates salatası yedim :) akşama da muhtemelen böyle olur yine yazarım :)
Benim kayınvalidem hep bol yağlı yapar yemeğin tadı olmazmış yağlı olmazsa ve yemezsek küser. Ona gittiğim zaman diyet miyet yalan olur. Ama aynı zamanda perhiz yapın dikkat edin der.

Ay kızlar bugün hep dışardayım sabah çiğköfte yedim düşünün :) ama 4 küçük sıkım. Öğlen bulunduğum yerde sadece nohut pilav vardı mecbur onlardan yedim akşam eve dönebilirsem ona uygun bir şeyler yiyecem ama olmazsada en hafif geçirmeye çalışacağım🙏

X