- 10 Mayıs 2014
- 3.081
- 3.140
- 33
Hoşgeldin hızlı bir giriş yapmışsınBende şuraya bir yere sıvışsam.
9 ay önce 97 ile doğurmuş aonra 84 e düşmüş ve çarşamda tartıda 93.55 i görmüş biri olarakkendimce kalori sayma uygulaması indirdim mutfak tarrımda gram gram tartarak aynı zamanda 16-8 aralıklı oruç yaparak 1200 kalori alıyorum bu sabah 90.65 çıktım. Uygulamada öğün resmi falan da paylaşıyorum ama duvarla konuşur gibi :) sanki burda daha aktif ve destekli olur dedim. 32 yaşındayım yarışmaya ankaradan katılıyorum
Kendine özgü calismana hayran kaldım tebrik ederimİki grupla birlikte ilerliyorum :)
Kahvaltı 308 kalori!
2 yumurta çok az zeytinyağ ile pişmiş
Roka
Domates
Peynir
Kırmızı biber
Eki Görüntüle 3270508 ile güne merhaba
GünaydınHerkese günaydın. Şimdiii limonlu su vakti sonrasında ılık bir duş ve 09:30 da 16 saatim doluyor 9:30 da kahvaltımı paylaşacağım
Afiyet olsun , çok sağlam bir kahvaltı .İki grupla birlikte ilerliyorum :)
Kahvaltı 308 kalori!
Roka
Domates
Peynir
Kırmızı biber
Tünaydin , iyiyiz canım sen nasılsın?Tünaydın
Nasılsınız güzeller
Kahvaltim şimdi bitti. Ben de sucuklu yumurta domates salatalık yedim. Birazdan türk kahvesi içeceğim. Azcik evi toparlayayim. Kanepe örtüleri cirpilacak. Yerleri sileceğim. Sizler neler yapıyorsunuz?
Kahvaltın çok güzelİki grupla birlikte ilerliyorum :)
Kahvaltı 308 kalori!
Roka
Domates
Peynir
Kırmızı biber
Kız sen bizi güzelce işe yönlendirdin. Bira sogudu vallahi. Cami acamiyoruz . Ama yarına da yakıcı sıcaklar gelecekmiş .sonumuz hayır olur inşallahBu sıcakta temizlik hiç yapılmıyor, ter içinde kalıyorum. Her ne kadar hijyen takıntım olsa da temizlik yapmaktan nefret ediyorum. Zorla yapıyorum ama sonra da hoşuma gidiyor kendime bir kahve yapıp keyifle evime bakıyorumben de böyle bir değişiğim işte. Ne demişler “mal da yalan mülk de yalan al bi kova su da sile sile dolan”
Bende aynı sayıyorum.Günaydın
Afiyet olsun , çok sağlam bir kahvaltı .
Tünaydin , iyiyiz canım sen nasılsın?
Bol su içinKız sen bizi güzelce işe yönlendirdin. Bira sogudu vallahi. Cami acamiyoruz . Ama yarına da yakıcı sıcaklar gelecekmiş .sonumuz hayır olur inşallah
Ay çok teşekkür ederimHoşgeldin hızlı bir giriş yapmışsın
Kendine özgü calismana hayran kaldım tebrik ederim
TeşekkürlerKahvaltın çok güzel
Kıyamam sana spor iyi geliyor.Bende aynı sayıyorum.
Mens dönemindeyim aşırı duygusal takılıyorum
Bol su için
Hocanın dediğini yapın yaptığını yapmayın
Dukan birası yaptım bugün kendime. Ödem için iyi gelir inşallah
Olsun bugün telafi edersinDün menüm sabah yarım poğaça
Öğlen 1 lahmacun
Akşam kıyma sote dürüm yaptım evde.
Ekmek ağırlıklı oldu
Öğlen yemeği güzelmiş.Hem doyurucu hem lezzetli hem deeee 273 kalori!
Semizotu
Roka
Havuç
Kırmızı biber
Yarım yağlı yoğurt
Sarımsak veeee haşlanmış yeşil mercimek
Eki Görüntüle 3270586
Allah kolaylık versin. İnşallah herşey gönlünüzce olurSelam nasılsınız, herkes iyi mi
Ben koydeyim daha. Eşim cuma günü dönecek, bende annemin köyünde kalacağım bir süre daha.
Eşim memlekette iş başvurulari yaptı eğer olursa buraya yyerleşecegiz. Olmazsa da İstanbul da evi değiştireceğiz, belirsizliklerle dolu zamanlar var hiç te sevmem
Bira mı iş yerinde unuttumKıyamam sana spor iyi geliyor.
Olsun bugün telafi edersin
Öğlen yemeği güzelmiş.
Kız nasıl oldu bu iş , çok mu yogunsun insan birasini koynunda taşırBira mı iş yerinde unuttum
Askıda kalmak çok zorSelam nasılsınız, herkes iyi mi
Ben koydeyim daha. Eşim cuma günü dönecek, bende annemin köyünde kalacağım bir süre daha.
Eşim memlekette iş başvurulari yaptı eğer olursa buraya yyerleşecegiz. Olmazsa da İstanbul da evi değiştireceğiz, belirsizliklerle dolu zamanlar var hiç te sevmem