- 4 Eylül 2011
- 19.219
- 68.066
Aynen yoğun geçti. Yarın devam ederim artıkKız nasıl oldu bu iş , çok mu yogunsun insan birasini koynunda taşır
Bugün adet oldum biraz tatlıya sardım ama olsun. Duygusal rahatlama olacak arkasına inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen yoğun geçti. Yarın devam ederim artıkKız nasıl oldu bu iş , çok mu yogunsun insan birasini koynunda taşır
Aman bittere dal bari. Ya da hurma filan. Neler yiyorsun kuzumAynen yoğun geçti. Yarın devam ederim artık
Bugün adet oldum biraz tatlıya sardım ama olsun. Duygusal rahatlama olacak arkasına inşallah
Bugün çok iyi geçirdin . Bravo. Afiyet olsunKızlar bu bebek 160 kalori. Küp doğranmış kavrulmuş kabak sarımsaklı yoğurt ve kapya biberi. 15:00 da şekersiz türk kahvesi ve 1 sade soda ara öğünümdü. Akşam 20:00 civarında bir yeşilçay içer günü kapatırım. Bugün abarttım sanki komple 743 kalori ile kapanacak gün inşallah
Eki Görüntüle 3270799
Canım afiyet olsun öğünlerin çok güzel fakat 743 kalori çok az bari 1000 e tamamla kilolar gittikçe kaloriyi azaltman gerekecek o zaman sıkıntı olur. Tabi bazal metabolizma hızın ölçüldüyse ve dr verdiyse birşey diyemem.Kızlar bu bebek 160 kalori. Küp doğranmış kavrulmuş kabak sarımsaklı yoğurt ve kapya biberi. 15:00 da şekersiz türk kahvesi ve 1 sade soda ara öğünümdü. Akşam 20:00 civarında bir yeşilçay içer günü kapatırım. Bugün abarttım sanki komple 743 kalori ile kapanacak gün inşallah
Eki Görüntüle 3270799
Evdeki malzemelere göre ayarlıyorum normalde 1200 kalori alıyorum ama bugün denk gelmediCanım afiyet olsun öğünlerin çok güzel fakat 743 kalori çok az bari 1000 e tamamla kilolar gittikçe kaloriyi azaltman gerekecek o zaman sıkıntı olur. Tabi bazal metabolizma hızın ölçüldüyse ve dr verdiyse birşey diyemem.
Ne sen sor ne ben söyleyeyimAman bittere dal bari. Ya da hurma filan. Neler yiyorsun kuzum
Vücuduna kıtlık psikolojisi yükleme. Ama arada bu şekilde resetlemek güzel olur. Afiyet olsunKızlar bu bebek 160 kalori. Küp doğranmış kavrulmuş kabak sarımsaklı yoğurt ve kapya biberi. 15:00 da şekersiz türk kahvesi ve 1 sade soda ara öğünümdü. Akşam 20:00 civarında bir yeşilçay içer günü kapatırım. Bugün abarttım sanki komple 743 kalori ile kapanacak gün inşallah
Eki Görüntüle 3270799
Afiyet olsun canım güzel menüSabah iki yumurta sucuklu
Domates salatalık
Peynir
Akşam
Bol yeşillik ile salata
Biraz pişmiş kiyma ile yumurta.zor yedim vallahi. Ama olsun. Üstüne çay içtim. Şimdide yeşil çay mı içeyim ,siyah çay mı bilemedim.
Afiyet olsun güzel olmuşİyi akşamlar hanımlar
Bugünkü menümü yazayım
Sabah 2 tbe ve 3 yumurtadan omlet,çay
Öğle yok
Ö.den sonra büyük bir bardak dalgona kahve
Akşam karışık ızgara sebze çok az yağlı ve yoğurt,2 de tbe
21:30 gibi de 1 kupa kahve ve 2 top züber
Yarın d.günü var evde pasta,börek vs yerim. Yarın hiç menü yazmayayım en iyisi.
Afiyet olsun güzel tabak354 kalori bir başlangıç.
2 yumurta
1 salatalık
1 kapya biber
1 domates
7 zeytin
Ve peynir.
Günaydın
Eki Görüntüle 3270946
Keten tohumu ekmeği nasıl oluyor tarif verir misin :)Sabah
2 yumurta ile sucuklu omlet
Domates salatalık
Akşam
Keten tohumu ekmeği ile pizza
Ceviz
Bugün de böyle geçti çok şükür. Birazda hareket edebilirsem benden iyisi yok...
Tabi ki;Keten tohumu ekmeği nasıl oluyor tarif verir misin :)
Ay denicem mutlaka teşekkür ederimTabi ki;
2 kaşık keten tohumu(öğütülmüş)
2 kaşık susam (öğütülmüş)
1 yumurta
2-3 kaşık su
Kabartma tozu
Hepsini karıştırın daha sonra tavaya yağ püskürt küçük kepçe ölçüsüyle dök . Krep gibi pişir veya waffle makinasında pişir. Waffle da pisirirken de azcik yağ püskürtüyorum .
Geçecek bunların hepsi çok büyük yol kat etmişsin imza alanında görüyorum. Birazcık az yemenin verdiği psikolojik çöküşte var ama emin ol geçecekYazlık kıyafetleri seçerken içinden kot pantolon çıkmıştı. Çok sevindim ama bacaktan yukarısı olmadı. Şimdi dugmemi kapatabildim ama kilom aynı
Yinede dışarı için çok uygun değil biraz daha rahatlaması gerekiyor
Bugün sabah beri ağlıyorum. Yine bı duygu seli içindeyim. Biraz makyaj yapıp dışarı çıkmayı planlıyorum. Ama kimseye gitmek istemiyorum