Afiyet olsun canım. Burda da buz gibi hava üşüdüm bugün.İyi akşamlar
Sabah karışık sebze kızartma yağsız,3 dilim tbe,çay,yarım küp süzme peynir,6 tane zeytin
Öğle yok
16:30 gibi 2 tane ev yapımı züber topu,çay
Akşam 1 tabak pirinç pilavı,yoğurt
Şimdi de 1 kupa h.cevizi sütlü kahve ve 2 top züber
Çok sıkıcı bir gündü zaten pazar günlerini hiç sevmem. Neyse ki hava kapalı ve yağmurluydu.
Değil aile kendime sabrım yok şu araİyiyiz canim bugün dışarıda geçti zaman. İlk d eda pazar dışarı çıktık. Normalde evde otururduk. Valla çekirdek aile mutlu aile. Bu bile bazen zorlayıcı.
Geçmiş olsun canımKızlar ben biraz usutmusum burası çok soğuktu. O yüzden pek keyfim yok. Yarın daha iyi olurum insallah
Çok geçmiş olsunKızlar ben biraz usutmusum burası çok soğuktu. O yüzden pek keyfim yok. Yarın daha iyi olurum insallah
Allah yardım etsin canimDeğil aile kendime sabrım yok şu ara
SağolasınGeçmiş olsun canım
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun
Çok şükür, güle güle otur tertekiz evinde. Hangi renge boyattın?Boya temizlik bitti çok yorgunum.
Kalan işler ince şeyler artık
Güle güle kirlet canım Allah kolaylık versinBoya temizlik bitti çok yorgunum.
Kalan işler ince şeyler artık
HoşgeldinizBende şuraya bir yere sıvışsam.
9 ay önce 97 ile doğurmuş aonra 84 e düşmüş ve çarşamda tartıda 93.55 i görmüş biri olarakkendimce kalori sayma uygulaması indirdim mutfak tarrımda gram gram tartarak aynı zamanda 16-8 aralıklı oruç yaparak 1200 kalori alıyorum bu sabah 90.65 çıktım. Uygulamada öğün resmi falan da paylaşıyorum ama duvarla konuşur gibi :) sanki burda daha aktif ve destekli olur dedim. 32 yaşındayım yarışmaya ankaradan katılıyorum
Hoş buldumHoşgeldiniz
Hoşgeldin yoldaşBende şuraya bir yere sıvışsam.
9 ay önce 97 ile doğurmuş aonra 84 e düşmüş ve çarşamda tartıda 93.55 i görmüş biri olarakkendimce kalori sayma uygulaması indirdim mutfak tarrımda gram gram tartarak aynı zamanda 16-8 aralıklı oruç yaparak 1200 kalori alıyorum bu sabah 90.65 çıktım. Uygulamada öğün resmi falan da paylaşıyorum ama duvarla konuşur gibi :) sanki burda daha aktif ve destekli olur dedim. 32 yaşındayım yarışmaya ankaradan katılıyorum
İyi akşamlar canim , kaloribsayarak ki yapıyorsun. Kaç kalori ayarlıyorsun?İyi akşamlaarrr
Bugün fena değil gibi geldi ama yediklerimi toplayınca kalori sınırda ve karb.ağırlıklı oldu
Sabah 2 dilim tbe,1 kaşık zeytin ezmesi,1 domates,çay
Öğle 2 dilim tbe bruschetta,çay
Akşam 1 tabak tavuklu pilav,1 bardak ayran
22:00 gibi tatlı krizi geldi 1 kupa kahve ile 2 ev yapımı züber top
merhabaBende şuraya bir yere sıvışsam.
Maks.1500 kalori mümkünse 1200 kalori almaya çalışıyorum. Yediklerimi yazdığım bir uygulama var onu kullanıyorumİyi
İyi akşamlar canim , kaloribsayarak ki yapıyorsun. Kaç kalori ayarlıyorsun?
Cokniyi yapıyorsun, bende yapıyorum bazen ama kalori 1100 1500 arası değişiyor. Aslında göz kararı yaziyroum. Belki biraz daha az veya fazla yiyor olabiliyorumMaks.1500 kalori mümkünse 1200 kalori almaya çalışıyorum. Yediklerimi yazdığım bir uygulama var onu kullanıyorum