Al bende de o kadar vantilatöre yapıştım. Hiç sevmem sıcak havayı ben sonbahar insanıyımGünaydın çok sıcak bugün hiç kiprayasim yok bide mutfaktayim
Ben de halıları verdim yıkamaya , ama o kadar sicakki ter bosaliyor her adımda.Günaydın çok sıcak bugün hiç kiprayasim yok bide mutfaktayim
Ben de çıkamadım bugün . Sıkıldım aslında.Bugün yürüyüş yapmadım bu yüzden. Akşam inşallah biraz hareket yaparım
Hava sıcak dedim nasıl yağmur yağdı burda hele sonraki serinliği . Su gibisi yok. Bol bol için kızlar. 1 lahmacun mu yedin?. Vermen süper vallahi.aaayyy çok sıcak…bu havada bir de fıstık kavurdum. Eşim bir sürü yer fıstığı almış fıstık ezmesi yaptık. Bu arada 3 çay kaşığı tadına bakayım derken yemiş bulundum.
Dün menümü yazmayı unuttum ama akşam lahmacun yedim yine de sabah gözüm kapalı tartıya baktım. Gerçekten almak yerine vermişim çok mutlu oldum. Bu hafta bir doğum günü hazırlığı yapmam gerekiyor o gün yiyeceğim ama tek öğün yapmayı düşünüyorum.
Yok canım valla 2 taneyi gömdüm ayranla. Bende şaşırdım vermeme.Ben de çıkamadım bugün . Sıkıldım aslında.
Hava sıcak dedim nasıl yağmur yağdı burda hele sonraki serinliği . Su gibisi yok. Bol bol için kızlar. 1 lahmacun mu yedin?. Vermen süper vallahi.
Gitsin de nasıl giderse gitsin. Afiyet şifa olsunYok canım valla 2 taneyi gömdüm ayranla. Bende şaşırdım vermeme.
canım benim çok şükür iyiyim. ve halen şişmanımSelamm
Yaz moduna geçtim ben fazla giremiyorum siteye, seni de bayadır görmüyordum asıl sen nerelerdesin
Ne planladın liste gibi birşey mi ? Öyleyse bizimle de paylaş. Bir de sen evde züber topu yapıyordun hurma yulaf ve hindistan cevizi olarak mı yapıyorsun? Başka birşey ekliyor musun ?diyet konusunda bazı şeyler planladım bugün
al benden de o kadar. aynenAl bende de o kadar vantilatöre yapıştım. Hiç sevmem sıcak havayı ben sonbahar insanıyım
hindistancevizi sütünü hazır mı alıyorsun?İyi akşamlar
Sabah 2 dilim tbe, yarım küp süzme peynir,çay
Öğle 1 kaşarlı tost,kola zero
Akşam 1 paket noddle sosları olmadan sadece suyla piştikten sonra yağsız yoğurda ekleyip yedim.
Arada 2 kupa h.cevizi sütüyle kahve,3 çay kaşığı fıstık ezmesi ve 1 tatlı kaşığı bal.
Bugün istediğim gibi gitmedi. Yarın için bolca domates soslu airfryerda yağsız pişmiş sebze yapmak istiyorum. Bir de protein eklersem güzel olacak
tam oturmadı daha canım. glisemik indeksi düşük tarifler... smoothie seçenekleri işyeri için. sabah ya da öğle yerine. gibi gibi...Ne planladın liste gibi birşey mi ? Öyleyse bizimle de paylaş. Bir de sen evde züber topu yapıyordun hurma yulaf ve hindistan cevizi olarak mı yapıyorsun? Başka birşey ekliyor musun ?
İyiyiz canim bugün dışarıda geçti zaman. İlk d eda pazar dışarı çıktık. Normalde evde otururduk. Valla çekirdek aile mutlu aile. Bu bile bazen zorlayıcı.Nasılsınız kızlar
Bugün bitkinim duygusal olarak. Aile ilişkileri çok zor