Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi akşamlar

Sabah karışık sebze kızartma yağsız,3 dilim tbe,çay,yarım küp süzme peynir,6 tane zeytin
Öğle yok
16:30 gibi 2 tane ev yapımı züber topu,çay
Akşam 1 tabak pirinç pilavı,yoğurt
Şimdi de 1 kupa h.cevizi sütlü kahve ve 2 top züber

Çok sıkıcı bir gündü zaten pazar günlerini hiç sevmem. Neyse ki hava kapalı ve yağmurluydu.
Afiyet olsun canım. Burda da buz gibi hava üşüdüm bugün.

Günaydın ❤
Huzurlu haftalar 🌸🌺

fd8e2b7594363742a7838301b33dc375.jpg

Değil aile kendime sabrım yok şu ara
Allah yardım etsin canim
Geçmiş olsun canım
Sağolasın
Çok geçmiş olsun 🙏
Teşekkür ederim
💐
Boya temizlik bitti çok yorgunum.
Kalan işler ince şeyler artık
Çok şükür, güle güle otur tertekiz evinde. Hangi renge boyattın?

Bende şuraya bir yere sıvışsam. 😀
9 ay önce 97 ile doğurmuş aonra 84 e düşmüş ve çarşamda tartıda 93.55 i görmüş biri olarak 🙈 kendimce kalori sayma uygulaması indirdim mutfak tarrımda gram gram tartarak aynı zamanda 16-8 aralıklı oruç yaparak 1200 kalori alıyorum bu sabah 90.65 çıktım. Uygulamada öğün resmi falan da paylaşıyorum ama duvarla konuşur gibi :) sanki burda daha aktif ve destekli olur dedim. 32 yaşındayım yarışmaya ankaradan katılıyorum 😀

9 ay önce 97 ile doğurmuş aonra 84 e düşmüş ve çarşamda tartıda 93.55 i görmüş biri olarak 🙈 kendimce kalori sayma uygulaması indirdim mutfak tarrımda gram gram tartarak aynı zamanda 16-8 aralıklı oruç yaparak 1200 kalori alıyorum bu sabah 90.65 çıktım. Uygulamada öğün resmi falan da paylaşıyorum ama duvarla konuşur gibi :) sanki burda daha aktif ve destekli olur dedim. 32 yaşındayım yarışmaya ankaradan katılıyorum 😀
Hoşgeldiniz

Hoşgeldin yoldaş 🥰

İyi akşamlaarrr

Bugün fena değil gibi geldi ama yediklerimi toplayınca kalori sınırda ve karb.ağırlıklı oldu 🫣

Sabah 2 dilim tbe,1 kaşık zeytin ezmesi,1 domates,çay
Öğle 2 dilim tbe bruschetta,çay
Akşam 1 tabak tavuklu pilav,1 bardak ayran
22:00 gibi tatlı krizi geldi 1 kupa kahve ile 2 ev yapımı züber top

İyi
İyi akşamlaarrr

Bugün fena değil gibi geldi ama yediklerimi toplayınca kalori sınırda ve karb.ağırlıklı oldu 🫣

Sabah 2 dilim tbe,1 kaşık zeytin ezmesi,1 domates,çay
Öğle 2 dilim tbe bruschetta,çay
Akşam 1 tabak tavuklu pilav,1 bardak ayran
22:00 gibi tatlı krizi geldi 1 kupa kahve ile 2 ev yapımı züber top
İyi akşamlar canim , kaloribsayarak ki yapıyorsun. Kaç kalori ayarlıyorsun?

merhaba 🥰

X