Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

CLA yı içtikten sonra spor yapman gerekiyor canım. aspir yağında da var hap olarak da var. ama mutlaka spor yapmam gerekiyor. spor yaparken yağ yakımını hızlandırıyor. spor yapmazsan anlamı yok.

CLA yı içtikten sonra spor yapman gerekiyor canım. aspir yağında da var hap olarak da var. ama mutlaka spor yapmam gerekiyor. spor yaparken yağ yakımını hızlandırıyor. spor yapmazsan anlamı yok.
Spor zorunluluğu yok diye okudum. Tabii ki sporla daha iyi performans gösterir. Ama diyet şartmış

İyi geceler

Bugün biraz cozuttum
Sabah 2 dilim tbe ,yarım küp süzme peynir,çay
Öğle 2 lahmacun,ayran
Akşam yoğurt( naneli ve bol pul biberli )
2 top yarım yağlı dondurma

Demek

Demek ki kafanda bitirememissin canim. Kendini üzme. Kilo alma yeter .zamana bırak biraz
Aynen canım
Dün menümü söyleyeyim
Sabah yok
Öğlen 2 but tavuk 1yk erişte yarım yoğurt
Arada 1hurma
Akşam 1 kase soğuk çorba 1 top dondurma 2 adet börek 2 tane çikolatalı krep. Hepsini bir seferde yemedim. Sürekli mutfağa girdikçe biseyler yedim.
Su 500 ml

Merhaba hanımlar

Bugün güzel gitti
Sabah yoğurtla biber kızartması yedim (airfriyer yeni gelmişti denemezsem çatlardım hiç yağ koymadım),2 tbe ,çay
Öğle 2 tbe ve çok az süzme peynir ile çay
Ara Icelatte
Akşam da yağsız tavuk ızgara ve yağsız sebze kızartması var.

Tartımda şöyle birşey var tartının atak koyma yerleri var ya onu içeri doğru basarsam daha az (ama gerçekten 3 kg falan fark var) dışa doğru basarsam fazla gösteriyor. Şimdi ben kaç kiloyum?

Spor zorunluluğu yok diye okudum. Tabii ki sporla daha iyi performans gösterir. Ama diyet şartmış
ben çok önce kullanmıştım solgarınkini. spor şart denmişti.

airfryını güle güle kullan canım. ben de 2 ay önce aldım.
senin ki hangi model?

sebze ve et kızartma olayında çok iyi

kızlar bugüne kadar hiç düşünmemiştim ama dün ilk kez ciddi olarak keto diyeti düşündüm. karbo çıkmazından çıkamıyorum çünkü
Aslında ben de çok yapmak istedim ama yaptıkları makro hesapları ve bütçeyi zorlaması beni düşündürüyor

Aslında ben de çok yapmak istedim ama yaptıkları makro hesapları ve bütçeyi zorlaması beni düşündürüyor
evet biraz pahalı bir diyet o kısmı doğru.
hesaplama kısmıyla ben de uğraşmak istemiyorum. videolarını isleyeyim bari. instagramda da yapanlar vardı.

Güle güle kullan canım
Tartı olayı garipmis
evet biraz pahalı bir diyet o kısmı doğru.
hesaplama kısmıyla ben de uğraşmak istemiyorum. videolarını isleyeyim bari. instagramda da yapanlar vardı.
YouTube da keto yu baştan sona bölüm bölüm anlatan bı bayan var. Dukanla çok farklı değil bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…