Canım diyet takviyesi olarak geçiyor. Yağ oranını azaltmaya yarıyormuşBen hiç duymadim bu ilacı ne işe yarıyor Muş?
CLA yı içtikten sonra spor yapman gerekiyor canım. aspir yağında da var hap olarak da var. ama mutlaka spor yapmam gerekiyor. spor yaparken yağ yakımını hızlandırıyor. spor yapmazsan anlamı yok.Kızlar diyet yapam birinde gördüm araştırdım. Şöyle birşey buldum:
(Tonalin CLA, vücut yağ oranını azaltmaya ve kas dokusunu koruyarak kilo kaybına yardımcı olmayı hedefler.)
Denesem mi acaba? Çareler arıyorum alabileceğim tüm destekleri araştırıyorum.
Spor zorunluluğu yok diye okudum. Tabii ki sporla daha iyi performans gösterir. Ama diyet şartmışCLA yı içtikten sonra spor yapman gerekiyor canım. aspir yağında da var hap olarak da var. ama mutlaka spor yapmam gerekiyor. spor yaparken yağ yakımını hızlandırıyor. spor yapmazsan anlamı yok.
Çok güzel başlıyorum ama sonu iyi bitmiyor
Aynen canımDemek
Demek ki kafanda bitirememissin canim. Kendini üzme. Kilo alma yeter .zamana bırak biraz
ben çok önce kullanmıştım solgarınkini. spor şart denmişti.Spor zorunluluğu yok diye okudum. Tabii ki sporla daha iyi performans gösterir. Ama diyet şartmış
airfryını güle güle kullan canım. ben de 2 ay önce aldım.Merhaba hanımlar
Bugün güzel gitti
Sabah yoğurtla biber kızartması yedim (airfriyer yeni gelmişti denemezsem çatlardım hiç yağ koymadım),2 tbe ,çay
Öğle 2 tbe ve çok az süzme peynir ile çay
Ara Icelatte
Akşam da yağsız tavuk ızgara ve yağsız sebze kızartması var.
Tartımda şöyle birşey var tartının atak koyma yerleri var ya onu içeri doğru basarsam daha az (ama gerçekten 3 kg falan fark var) dışa doğru basarsam fazla gösteriyor. Şimdi ben kaç kiloyum?
Teşekkür ederim canım. Kiwi 5535 aldım. Söylendiği kadar varmış ev de kokmadıairfryını güle güle kullan canım. ben de 2 ay önce aldım.
senin ki hangi model?
sebze ve et kızartma olayında çok iyi
Aslında ben de çok yapmak istedim ama yaptıkları makro hesapları ve bütçeyi zorlaması beni düşündürüyorkızlar bugüne kadar hiç düşünmemiştim ama dün ilk kez ciddi olarak keto diyeti düşündüm. karbo çıkmazından çıkamıyorum çünkü
evet o açıdan çok iyi. hem de pratikTeşekkür ederim canım. Kiwi 5535 aldım. Söylendiği kadar varmış ev de kokmadı
evet biraz pahalı bir diyet o kısmı doğru.Aslında ben de çok yapmak istedim ama yaptıkları makro hesapları ve bütçeyi zorlaması beni düşündürüyor
Güle güle kullan canımMerhaba hanımlar
Bugün güzel gitti
Sabah yoğurtla biber kızartması yedim (airfriyer yeni gelmişti denemezsem çatlardım hiç yağ koymadım),2 tbe ,çay
Öğle 2 tbe ve çok az süzme peynir ile çay
Ara Icelatte
Akşam da yağsız tavuk ızgara ve yağsız sebze kızartması var.
Tartımda şöyle birşey var tartının atak koyma yerleri var ya onu içeri doğru basarsam daha az (ama gerçekten 3 kg falan fark var) dışa doğru basarsam fazla gösteriyor. Şimdi ben kaç kiloyum?
YouTube da keto yu baştan sona bölüm bölüm anlatan bı bayan var. Dukanla çok farklı değil benceevet biraz pahalı bir diyet o kısmı doğru.
hesaplama kısmıyla ben de uğraşmak istemiyorum. videolarını isleyeyim bari. instagramda da yapanlar vardı.
kim o? link atar mısın?Güle güle kullan canım
Tartı olayı garipmis
YouTube da keto yu baştan sona bölüm bölüm anlatan bı bayan var. Dukanla çok farklı değil bence
Canim YouTube keto kafası en iyisi . 1. Den basla .kim o? link atar mısın?